• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Günlük nekadar harcama yaptım hatırlamıyorum . Yol kahvaltı yemek o bu derken bi hayli oluyor benim . Eve geldim akşam ne pişirsem derdi . Yaz sıcak herseyde yenmiyor ki. Haftasonundan kalma kaymak vardı kahvaltı yapamadığımız için durup duruyordu . Bu haftasonu eşim çalışacak yine kalır . Bir güzel kaymaklı poğaça yoğurdum şimdi tepside dinleniyor birazdan fırına . Denemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle denemelerini tavsiye ederim çok leziz oluyor .

Ben bütün birikimlerimi borç öderken yapıyorum.
Kumbara çok güzel bir araç bunun için.
Bir de ayın sonunu beklemiyorum birikim için. Ay başından ne kadar ayırabiliyorsam ayırıyorum.
İstersek olmaz ama çok istersek olur.
Aynen bende böyle senin gibi yapıyorum The Black The Black
Ay basında hesap yapıp hemen bir kısmı birikime sonra kendi harçlığımızdan kumbaraya

Günlük nekadar harcama yaptım hatırlamıyorum . Yol kahvaltı yemek o bu derken bi hayli oluyor benim . Eve geldim akşam ne pişirsem derdi . Yaz sıcak herseyde yenmiyor ki. Haftasonundan kalma kaymak vardı kahvaltı yapamadığımız için durup duruyordu . Bu haftasonu eşim çalışacak yine kalır . Bir güzel kaymaklı poğaça yoğurdum şimdi tepside dinleniyor birazdan fırına . Denemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle denemelerini tavsiye ederim çok leziz oluyor .
Öyle kuru kuru deneyin demekle olmaz. Önce yaptığının azıcık tadına bakalım:kk77:
Bir tarif at, resim at ama demi yani :KK70:

İyi akşamlar kızlar, iyi ki bir dışarı çıktım. Resmen muhabbetin dibine vurmuşsunuz :63:
Bugünde çok harcadım. Elektrik faturası için ayırdığım parayı bile yedim :kızgın:
Arkadaşımla yemeğe çıktık: 60 TL
Haşema: 110 TL (Fiyatlar ne kadar pahalıydı ya bunuda pazarlıkla 140'dan 110'a düşürdüm. Adamlar resmen fiyat düşürmüyor; işine gelirse mantığı var, bide iş yok, müşteri falan lazım diyorlar hepsi hikaye...)
Uzun yelek: 30 TL

Çok uzun bir süre para harcamayı düşünmüyorum. Bu arada herkes kumbarasının resmini atmış bende geçenlerde açmıştım kumbarayı 1500 TL çıkmıştı. Çok kıskandım bende atıyorum :KK70::KK70:
Yenisini deli gibi arasamda hiç bir yerde açılmayan teneke kumbara bulamıyorum:KK43:
Eki Görüntüle 1863083
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: tablo gibi resim maşallah :KK70::KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar, iyi ki bir dışarı çıktım. Resmen muhabbetin dibine vurmuşsunuz :63:
Bugünde çok harcadım. Elektrik faturası için ayırdığım parayı bile yedim :kızgın:
Arkadaşımla yemeğe çıktık: 60 TL
Haşema: 110 TL (Fiyatlar ne kadar pahalıydı ya bunuda pazarlıkla 140'dan 110'a düşürdüm. Adamlar resmen fiyat düşürmüyor; işine gelirse mantığı var, bide iş yok, müşteri falan lazım diyorlar hepsi hikaye...)
Uzun yelek: 30 TL

Çok uzun bir süre para harcamayı düşünmüyorum. Bu arada herkes kumbarasının resmini atmış bende geçenlerde açmıştım kumbarayı 1500 TL çıkmıştı. Çok kıskandım bende atıyorum :KK70::KK70:
Yenisini deli gibi arasamda hiç bir yerde açılmayan teneke kumbara bulamıyorum:KK43:
Eki Görüntüle 1863083
Vayy bereketli olsun gozum gonlum acildi:cool:
Ne kadar birikmis.iyi gunlerde harca ins paraciklarini:KK66:

Kızlar bende diğer topikte 5 6 aydır biriktiriyordum araba almak iiçin ama malesef tamamnın birikmeis mümkün değil :) 12 bin biriktirdim şimdi kredi çekip araç alıcaz kredi öderkende birikime devam etmek niyetim 50 100 tl bile olsa arttırmak. o yüzden burdayım gaza gelıyo ınsan :)) borç öderken nasl olcak bılmıyorum ama hedefım ayda mininmum çeyrek atabilmek
ben eskiden hiç para birktiremiyordum..ev kredisine girdik.. 2000 kredi ödediğimiz halde birikim yapıyorum.. önceki aklıma yanıyorum şimdi :)

ben eskiden hiç para birktiremiyordum..ev kredisine girdik.. 2000 kredi ödediğimiz halde birikim yapıyorum.. önceki aklıma yanıyorum şimdi :)
bir yere mecbur bağlanınca diger ödeme dengeleri ona göre oluyor.bende araba kredisi cekip ödeme yaparken en azından gene bir ceyrek almayı düşünüyorum

Back