• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

reklama giriyor mu bilmiyorum yoksa kaldırabilirim , sarı kutudan kumbara aldım , ücretsiz zaten puanları kullanmıyorum ise yarasın dedim , kiliti yok çevirince hemen açılıyor , bende kenarlarına bir iki damla japon damlatıp yapıştırdım :) maket bıçağı ucu ile oynatınca açılıyor ... orta boy ne kadar 1 lik alacak bakalım 1a83df19d7263a42ad113cd639fa2ae1.jpg

Buda benim acilmayan kumbaram :olamaz:
Uzuntuden tek gozu dustu garibimin :KK53:

Eki Görüntüle 1863009
Ay senin kumbara ne değişikmiş
Açılmayan kumbara, açmaya gerek olmayan kumbara, elini daldır al kumbara :D
Bende Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim in kullandığı kumbaralardan kullanıyorum
Oğlunun cani sağolsun da harcansın gitsin para nolcak :)
Zorla para biriktirtcez sana! Zorla zengin etcez seni :D kaçamazsın burdan çıkış yok kızııııııım
Haydan gelen huya gitmiş dön gel artık affetcez seni :D

Ay senin kumbara ne değişikmiş
Açılmayan kumbara, açmaya gerek olmayan kumbara, elini daldır al kumbara :D
Bende Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim in kullandığı kumbaralardan kullanıyorum
Oğlunun cani sağolsun da harcansın gitsin para nolcak :)
Zorla para biriktirtcez sana! Zorla zengin etcez seni :D kaçamazsın burdan çıkış yok kızııııııım
Haydan gelen huya gitmiş dön gel artık affetcez seni :D
Bunlar biraz daha tutuyo insanı ya :) en azından kilitli gibi değil. Kilitlilerde ay canım kilidi var açayım alayım şurdan birkaç kuruş filan diyoruz. :) aynen ya elini daldır al kumbarası olmuş :D :D

reklama giriyor mu bilmiyorum yoksa kaldırabilirim , sarı kutudan kumbara aldım , ücretsiz zaten puanları kullanmıyorum ise yarasın dedim , kiliti yok çevirince hemen açılıyor , bende kenarlarına bir iki damla japon damlatıp yapıştırdım :) maket bıçağı ucu ile oynatınca açılıyor ... orta boy ne kadar 1 lik alacak bakalımEki Görüntüle 1863013
30 - 40 lira alır gibi orta boysa :) daha fazlada çıkabilir daha azda.. Ama ortalama bu kadar çıkabilir gibi

İyi akşamlar kızlar.
Bu aralar kış hazırlıkları ile uğraşıyorum. Buzlugu bayagi doldurdum. Bir taraftan eve stok yapıyorum. Şeker , yağ , makarna vs aldım. Büyük boy camasir ve bulasik deterjani da (birkaç tane) alıp kenara atıcam. Geçen yaz yaptığım stoklar beni 1 yıl idare etti. Böylelikle daha kolay birikim yapabildim.
Bu ay herkes gibi ben de çok açıldım. Kartlarım 4 bine yaklaştı. Dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden. Bir dahaki ay bu kadar olmaz.
Hesap kitap yapmam gerek. Dolarlarimi bozdurmustum. Devletten gelecek bir param vardı onu da yatırmışlar. Toplayıp birikime atacağım pazartesi günü.
Herkese bol birikimli güzel günler dilerim.

İyi akşamlar kızlar.
Bu aralar kış hazırlıkları ile uğraşıyorum. Buzlugu bayagi doldurdum. Bir taraftan eve stok yapıyorum. Şeker , yağ , makarna vs aldım. Büyük boy camasir ve bulasik deterjani da (birkaç tane) alıp kenara atıcam. Geçen yaz yaptığım stoklar beni 1 yıl idare etti. Böylelikle daha kolay birikim yapabildim.
Bu ay herkes gibi ben de çok açıldım. Kartlarım 4 bine yaklaştı. Dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden. Bir dahaki ay bu kadar olmaz.
Hesap kitap yapmam gerek. Dolarlarimi bozdurmustum. Devletten gelecek bir param vardı onu da yatırmışlar. Toplayıp birikime atacağım pazartesi günü.
Herkese bol birikimli güzel günler dilerim.
Maşallah heryere yetişiyorsunuz
Ellerinize sağlık eminim çok güzel seyler hazırladımışsınızdır
Aldıklarınız biriktirdikleriniz bereketli olsun

Maşallah heryere yetişiyorsunuz
Ellerinize sağlık eminim çok güzel seyler hazırladımışsınızdır
Aldıklarınız biriktirdikleriniz bereketli olsun
Canım , çok teşekkür ederim.
Mecburen çünkü güvenecek kimsem tutunacak bir dalım yok.
İş başa düştü deyip kosturuyorum işte.
Allah da utandirmasin.
Rabbim sizlerin de kazançlarına bereket versin. Böyle güzel tatlı kızları hayırlı kimselerle karşılaştırsın. Hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Bugun 40 tl harcama. Zorunlu oldu bu biraz. Ayakkabım yırtıldı. Spordan başka da giyemiyorum. Taban çokmesi var tabanlık kullanmamdan dolayı devamlı spor giyiyorum
Madem taban çökmesi var bence daha kaliteli ayakkabı alın
Tüm bedeni taşıyan organ sonuçta
Sağlık gidince altının doların faydası da olmuyor maalesef

Madem taban çökmesi var bence daha kaliteli ayakkabı alın
Tüm bedeni taşıyan organ sonuçta
Sağlık gidince altının doların faydası da olmuyor maalesef
Feridun kunak'ı dinlemiştim taban çokmedi olan kişilerin ayakkabı alırken dikkat edeceği husus ayakkabı tabanının biraz yüksek olmadı lazım dedi.. Birde iç taraftaki oyuk belirgin olacak demişti... Bu ayağımda olanlar öyleydi. Şimdikilerde öyle :)

Canım , çok teşekkür ederim.
Mecburen çünkü güvenecek kimsem tutunacak bir dalım yok.
İş başa düştü deyip kosturuyorum işte.
Allah da utandirmasin.
Rabbim sizlerin de kazançlarına bereket versin. Böyle güzel tatlı kızları hayırlı kimselerle karşılaştırsın. Hayırlı yazılar yazsın inşallah.
Aminnn
Cümlemize hayırlı yazılar yazsın
Parayla pulla tahtımızı hazırlıyoruz da bahtımızı hazırlayamıyoruz
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

İyi akşamlar kızlar, iyi ki bir dışarı çıktım. Resmen muhabbetin dibine vurmuşsunuz :63:
Bugünde çok harcadım. Elektrik faturası için ayırdığım parayı bile yedim :kızgın:
Arkadaşımla yemeğe çıktık: 60 TL
Haşema: 110 TL (Fiyatlar ne kadar pahalıydı ya bunuda pazarlıkla 140'dan 110'a düşürdüm. Adamlar resmen fiyat düşürmüyor; işine gelirse mantığı var, bide iş yok, müşteri falan lazım diyorlar hepsi hikaye...)
Uzun yelek: 30 TL

Çok uzun bir süre para harcamayı düşünmüyorum. Bu arada herkes kumbarasının resmini atmış bende geçenlerde açmıştım kumbarayı 1500 TL çıkmıştı. Çok kıskandım bende atıyorum :KK70::KK70:
Yenisini deli gibi arasamda hiç bir yerde açılmayan teneke kumbara bulamıyorum:KK43:
13866562_10207348986789728_278051617_n.jpg

İyi akşamlar kızlar, iyi ki bir dışarı çıktım. Resmen muhabbetin dibine vurmuşsunuz :63:
Bugünde çok harcadım. Elektrik faturası için ayırdığım parayı bile yedim :kızgın:
Haşema: 110 TL (Fiyatlar ne kadar pahalıydı ya bunuda pazarlıkla 140'dan 110'a düşürdüm. Adamlar resmen fiyat düşürmüyor; işine gelirse mantığı var, bide iş yok, müşteri falan lazım diyorlar hepsi hikaye...)

Çok uzun bir süre para harcamayı düşünmüyorum. Bu arada herkes kumbarasının resmini atmış bende geçenlerde açmıştım kumbarayı 1500 TL çıkmıştı. Çok kıskandım bende atıyorum :KK70::KK70:
Yenisini deli gibi arasamda hiç bir yerde açılmayan teneke kumbara bulamıyorum:KK43:
Eki Görüntüle 1863083
Canım resmini aldım iddiaya girdiğim arkadaşa atıyım. Gaza gelsin oda biraz fazla atsın kumbaradına :) Allah bereket versin :)

Canım resmini aldım iddiaya girdiğim arkadaşa atıyım. Gaza gelsin oda biraz fazla atsın kumbaradına :) Allah bereket versin :)
Arkadaşına söyle bu benim 2. kumbaram. O hala bir taneyi dolduramadımı :KK12::KK12: Hiç yakıştıramadım.:KK70: Gerçi doğru hatırlıyorsam o sadece 5 kuruş 10 kuruş atıyordu

Arkadaşına söyle bu benim 2. kumbaram. O hala bir taneyi dolduramadımı :KK12::KK12: Hiç yakıştıramadım.:KK70: Gerçi doğru hatırlıyorsam o sadece 5 kuruş 10 kuruş atıyordu
Bu 3. İkinci kumbarasından 174 tl çıktı. :) dediğin gibi en çok 5-10 kuruşlar olunca fazla para yapmadı. :) büyük ihtimal 5-10 kuruşları biraz bıraktı sayılır 50 kuruşlar 25 kuruşlar. Arada 1 tl ler. Bu sefer biraz umut var. Yakında kağıda alıştırırım :)

Dondurucuya vişne koydum. Vişne bahçesinin yanında durduk. Kaça veriyorsunuz vs diye sormaya başladım. Öğretmen bir bey bahçe sahibiymiş illa ikramım olsun Dedi. Hatta bahçenin yerini öğrendiniz ben olmasam da girin meyve toplayın Dedi. Bedavaya geldi. Allah razı olsun. İlk defa vişne koydum bu arada
Bezelye koydum. 4 poşet sanırım. Onu da 1,5 tl den tarladan direk getirdi bir arkadaş
Ağustos sonu gibi pide fırınında patlıcan ve kırmızı biber közletmeyi düşünüyorum. Dondurucuya koymak için. Öyle yapıyorlarmış, ev de batmamış olur
Bir de misafir için reçeller yapmak istiyorum. 2-3 çeşit ama az az olsa yeter

Eki Görüntüle 1863083
güne bu manzarayla başlamak. maşallah ne çokbiriktirmişsin canım

Back