- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.561
Bugün, bu ay bozdurmak zorunda kaldığım dolarlarının para üstünü koydum kenara. 140 tl 1 tl de bozuk kalmış cuzdanımın kıyı köşesinde. Allah bereket versin yinede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ver paşam demeyip, ve köşem demişsin Bensendetutuklukaldim ne güzel. yine biriktirirsin, bereket versin canımBugün, bu ay bozdurmak zorunda kaldığım dolarlarının para üstünü koydum kenara. 140 tl 1 tl de bozuk kalmış cuzdanımın kıyı köşesinde. Allah bereket versin yinede.
Az önce netten 95 TL'ye siyah bir bluz aldım. 2 taksit yaptırdım. Bu aldığım son kıyafet kıyafet kızlar. Çok uzun bir süre kıyafet alışverişi yapmıycam. 2 ayda 1200 TLye yakın giyim alışverişi yapmışım. Ama gardolabı komple oluşturdum artık
iyi gnlerde giy canım.2 ay için hatrı sayılır bi harcama olmuş gerçektenAz önce netten 95 TL'ye siyah bir bluz aldım. 2 taksit yaptırdım. Bu aldığım son kıyafet kıyafet kızlar. Çok uzun bir süre kıyafet alışverişi yapmıycam. 2 ayda 1200 TLye yakın giyim alışverişi yapmışım. Ama gardolabı komple oluşturdum artık
Sağol cnm :) Yenilemekten ziyade, yeni kapandığım için, sil baştan bir gardolap oluşturuyorumsempatik_kiz sen dolabını yeniliyorsun sanırım. ben de çeyiz hazırlığında epey bir kıyafete para dökmüştüm. indirimleri takip ettim hep, şimdi yeni yeni çıkarıp giyiyorum. çok iyi oldu. evimizin yakınında bir butik var, tam tarzım kıyafetler var. yazlık bir kaç tişört ve pantolon eksiğim var. indirimini bekliyorum bakalım. aldıklarını güle güle giy canım.
anladım canım. hayırlı olsun.Sağol cnm :) Yenilemekten ziyade, yeni kapandığım için, sil baştan bir gardolap oluşturuyorum
Sağol canm, gercekten öyle oldu ama modası geçmeyecek düz parçalar seçtim genelde. İnşallah senelerce kullanıcamiyi gnlerde giy canım.2 ay için hatrı sayılır bi harcama olmuş gerçekten
Biraz öyle oldu... Cüzdanımda veya açıkta kalsa bu sefer hsrcanacak dedim girsin kumbaraya :)ver paşam demeyip, ve köşem demişsin Bensendetutuklukaldim ne güzel. yine biriktirirsin, bereket versin canım
Biraz öyle oldu... Cüzdanımda veya açıkta kalsa bu sefer hsrcanacak dedim girsin kumbaraya :)
Ama csbım zaten kapandığın için bu sefer ona göre giyinmen lazım. O kadarcık olsun. Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim :)Az önce netten 95 TL'ye siyah bir bluz aldım. 2 taksit yaptırdım. Bu aldığım son kıyafet kıyafet kızlar. Çok uzun bir süre kıyafet alışverişi yapmıycam. 2 ayda 1200 TLye yakın giyim alışverişi yapmışım. Ama gardolabı komple oluşturdum artık
Valla canım adetleriniz çok güzelmiş. :) anneye babaya düşündüğün hediyeler mantıklı. Belli bir yaştan sonra bazı hediyelerinde gereği olmuyo bencekızlar bu pazardan itibaren hemen her pazar aile büyükleri yemeğe davet edecek. sıkıcı gibi görünse de kaynaşma açısından bence iyi. hem cumartesi hem pazar çağırmıyorlar. bize sordular biz de pazarları olsun dedik. ertesi gün iş olduğu için ziyareti kısa kesebiliriz diye. önce anneler, sonra halalar, amcalar, dayılar, teyzeler falan. biz giderken anneciğimin tül keselere hazırladığı havlu, tülbent ve çorapları hediye olarak götüreceğiz. onlar da herkes durumuna göre bize ya çeyrek, ya grm altın verecekler. ayyy ben bu adetimizi pek seviyorum
bu arada anne ve babalara özenli birer paket hazırlamayı düşünüyorum. iki anneye de birer bluz, babalara gömlek çorap vs. annemin hazırladıklarını yine anneme götürmek komik olur yani
Amin cnm, çok sağol :))Ama csbım zaten kapandığın için bu sefer ona göre giyinmen lazım. O kadarcık olsun. Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim :)
kızlar bu pazardan itibaren hemen her pazar aile büyükleri yemeğe davet edecek. sıkıcı gibi görünse de kaynaşma açısından bence iyi. hem cumartesi hem pazar çağırmıyorlar. bize sordular biz de pazarları olsun dedik. ertesi gün iş olduğu için ziyareti kısa kesebiliriz diye. önce anneler, sonra halalar, amcalar, dayılar, teyzeler falan. biz giderken anneciğimin tül keselere hazırladığı havlu, tülbent ve çorapları hediye olarak götüreceğiz. onlar da herkes durumuna göre bize ya çeyrek, ya grm altın verecekler. ayyy ben bu adetimizi pek seviyorum
bu arada anne ve babalara özenli birer paket hazırlamayı düşünüyorum. iki anneye de birer bluz, babalara gömlek çorap vs. annemin hazırladıklarını yine anneme götürmek komik olur yani
:) ben sivas-eşim kayseri , ben zulayı kendi ailemin taktıkları ile doldurdum :) helal olsun o bohçalar da ucuz değildi ... hediyesiz davet edilmezmiş elalem bize gülermiş dedi annem ki çok eski adetmiş , evin ilk gelini olunca adım attığım yer altın verdi :) hatta çıkarken halama yarında geleyim mi diye sormuştum tam altın olmaz çeyrekte olur demiştim:)
Aslında yapılsakar dediğin gibi çok güzel adetlerimiz var... Artık eskisi gibi değil hiçbişey malesef. Yine anneniz ysşatmak istemiş belli ki :):) ben sivas-eşim kayseri , ben zulayı kendi ailemin taktıkları ile doldurdum :) helal olsun o bohçalar da ucuz değildi ... hediyesiz davet edilmezmiş elalem bize gülermiş dedi annem ki çok eski adetmiş , evin ilk gelini olunca adım attığım yer altın verdi :) hatta çıkarken halama yarında geleyim mi diye sormuştum tam altın olmaz çeyrekte olur demiştim:)
havlular, oyalı tülbentler, çoraplar vs annem ve diğer yakınlar tarafından yapılmış. yemeğe davet adeti var. genelde gençler de pasta, tatlı vs götürür. o kadar çok yapmışlar ki onları kullanmaya ömrüm yetmezannem de davetlere giderken masraf etmezsiniz, bunları götürürsünüz dedi ve süslü tül keselere koydu. hem hatıra olur dedi, durum bu işte canım.Valla canım adetleriniz çok güzelmiş. :) anneye babaya düşündüğün hediyeler mantıklı. Belli bir yaştan sonra bazı hediyelerinde gereği olmuyo bence