- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.521
Hoşgeldin canım :)kızlar bnde geldım bızım bırıkım topıgı kapandıda
Hoşgeldin canım :)
İnşallah cnm. Çok teşekkür ederimçok azimli gözüküyorsun .daha fazlasını yerine koyacağından eminim .
Yok canım olmuyo. Ama yazmak isteyen olursa da mani olmuyoruz. :) yine günlük harcamalarını yazan oluyor mesela :) gün içinde yaptıklarını anlatan oluyor. Her telden var yani.. İndirim filan oluyorsa onları haber verdiğimiz zaman da oluyo :)hoşbulduk canım bu tipktede aylık ne kadar biriktirdiğimizi falan yazıyormuyuz
Yok canım olmuyo. Ama yazmak isteyen olursa da mani olmuyoruz. :) yine günlük harcamalarını yazan oluyor mesela :) gün içinde yaptıklarını anlatan oluyor. Her telden var yani.. İndirim filan oluyorsa onları haber verdiğimiz zaman da oluyo :)
zula için gerçekten iyi rakam.bereketli olsunBenden dün 0 harcama bakalim bugün neler getirecekfazla nobet ucretim yatmis 700 tl derhal zulama attim bugun elbise ve ferace bakcam netten malum bebis var artık sikmaya başladı kiyafetlerim inşallah uygun bisiler bulurum
bebişin cinsiyeti belli miBenden dün 0 harcama bakalim bugün neler getirecekfazla nobet ucretim yatmis 700 tl derhal zulama attim bugun elbise ve ferace bakcam netten malum bebis var artık sikmaya başladı kiyafetlerim inşallah uygun bisiler bulurum
Haklısın canım yaa..işler fenaydı bu ara :) Ama birikime tam gaz devam :) bırakma sınıfta aman ha :)@shapes canım nerelerdesin yahu...
@bir yudum mutluluk bu aralar yoklamalarda yok yazılıyosun demedi deme
eylul sena sınıfta kalmana ramak kaldı canım.
Yok cnm henüz gitmedik doktora önümüzdeki hafta gidip ogrenicez nasipsebebişin cinsiyeti belli mi
Bi sıkıntı yok dimi işyerinde... Küçülmeye gitmiyorlar dimi?Haklısın canım yaa..işler fenaydı bu ara :) Ama birikime tam gaz devam :) bırakma sınıfta aman ha :)
Maşallah... Bu hızla devam ederseniz bayrama kadar iyi birikir. :)Bu arada eşim işyerinde kumbara yapmış.. 400 Tl getirdi eve nasıl mutlu oldum..Kurban bayramına kadar devam ettirip kurban parası yapıcaz inşallah :)
yeni arkadaşlar katılmış sanırım..Herkes hoş gelmiş...
Ben bütün birikimlerimi borç öderken yapıyorum.Kızlar bende diğer topikte 5 6 aydır biriktiriyordum araba almak iiçin ama malesef tamamnın birikmeis mümkün değil :) 12 bin biriktirdim şimdi kredi çekip araç alıcaz kredi öderkende birikime devam etmek niyetim 50 100 tl bile olsa arttırmak. o yüzden burdayım gaza gelıyo ınsan :)) borç öderken nasl olcak bılmıyorum ama hedefım ayda mininmum çeyrek atabilmek
Ben bütün birikimlerimi borç öderken yapıyorum.
Kumbara çok güzel bir araç bunun için.
Bir de ayın sonunu beklemiyorum birikim için. Ay başından ne kadar ayırabiliyorsam ayırıyorum.
İstersek olmaz ama çok istersek olur.
Borç fazla değilse biriktirilir :)Kızlar bende diğer topikte 5 6 aydır biriktiriyordum araba almak iiçin ama malesef tamamnın birikmeis mümkün değil :) 12 bin biriktirdim şimdi kredi çekip araç alıcaz kredi öderkende birikime devam etmek niyetim 50 100 tl bile olsa arttırmak. o yüzden burdayım gaza gelıyo ınsan :)) borç öderken nasl olcak bılmıyorum ama hedefım ayda mininmum çeyrek atabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?