• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Günaydın kızlarcım.
Kumbaralarınız resmen depreştirdi birikimci yanımı. Geçen yıl iki ayrı kumbaram vardı ikiside kilitli kağıt para ve bozuk para kumbarası. İşten ayrılınca açmak zorunda kalmıştık ve 4 ay gibi kısa bir sürede sağlam para birikmişti.
Her şey tasarruftan geçiyor aslında.
Hiçbir şeyimizden kısmamıştık oysa.
2 ay sonra işten ayrılacağım ama yine de birikime devam edicem belki şu an ki birkimimin çok azı olacak ama istikrar önemli birikimde. Bunca zaman bunu gözlemledim ben.

Bebeğimin kumbarası da var. :anneadayı: Onun kumbarası daha bereketli. Bazen düşündüğün gibi olmuyor bazı şeyler. Planlarını değiştirmek zorunda kalıyorsun. Ama ben bu hayatın verdiklerini daha doğrusu Rabbim'in bize uygun gördüğü herşeyi sevgiyle kucaklıyorum. Zaman zaman sıkılabiliyoruz ama isyan veya memnuniyetsizlik söz konusu bile olmuyor.

Her şeyin her zaman daha iyiye gideceğine inancım sonsuz. Karnımdaki bebek, ben eşim ve geleceğimiz O'na emanet.

Hepinize sevgiler, bol birikimler. Kumbaraya 7 tl bıraktım bugün.

hoşbulduk canım bu tipktede aylık ne kadar biriktirdiğimizi falan yazıyormuyuz
Yok canım olmuyo. Ama yazmak isteyen olursa da mani olmuyoruz. :) yine günlük harcamalarını yazan oluyor mesela :) gün içinde yaptıklarını anlatan oluyor. Her telden var yani.. İndirim filan oluyorsa onları haber verdiğimiz zaman da oluyo :)

Yok canım olmuyo. Ama yazmak isteyen olursa da mani olmuyoruz. :) yine günlük harcamalarını yazan oluyor mesela :) gün içinde yaptıklarını anlatan oluyor. Her telden var yani.. İndirim filan oluyorsa onları haber verdiğimiz zaman da oluyo :)

tamam cnm bende ona gore paylaşım yapayım dıye sordum :)

Benden dün 0 harcama bakalim bugün neler getirecek :KK200:fazla nobet ucretim yatmis 700 tl derhal zulama attim :nazar: bugun elbise ve ferace bakcam netten malum bebis var artık sikmaya başladı kiyafetlerim inşallah uygun bisiler bulurum :KK69:
zula için gerçekten iyi rakam.bereketli olsun

Bu arada eşim işyerinde kumbara yapmış.. 400 Tl getirdi eve nasıl mutlu oldum..Kurban bayramına kadar devam ettirip kurban parası yapıcaz inşallah :)
yeni arkadaşlar katılmış sanırım..Herkes hoş gelmiş...
Maşallah... Bu hızla devam ederseniz bayrama kadar iyi birikir. :)

Kızlar bende diğer topikte 5 6 aydır biriktiriyordum araba almak iiçin ama malesef tamamnın birikmeis mümkün değil :) 12 bin biriktirdim şimdi kredi çekip araç alıcaz kredi öderkende birikime devam etmek niyetim 50 100 tl bile olsa arttırmak. o yüzden burdayım gaza gelıyo ınsan :)) borç öderken nasl olcak bılmıyorum ama hedefım ayda mininmum çeyrek atabilmek

Kızlar bende diğer topikte 5 6 aydır biriktiriyordum araba almak iiçin ama malesef tamamnın birikmeis mümkün değil :) 12 bin biriktirdim şimdi kredi çekip araç alıcaz kredi öderkende birikime devam etmek niyetim 50 100 tl bile olsa arttırmak. o yüzden burdayım gaza gelıyo ınsan :)) borç öderken nasl olcak bılmıyorum ama hedefım ayda mininmum çeyrek atabilmek
Ben bütün birikimlerimi borç öderken yapıyorum.
Kumbara çok güzel bir araç bunun için.
Bir de ayın sonunu beklemiyorum birikim için. Ay başından ne kadar ayırabiliyorsam ayırıyorum.
İstersek olmaz ama çok istersek olur.

Ben bütün birikimlerimi borç öderken yapıyorum.
Kumbara çok güzel bir araç bunun için.
Bir de ayın sonunu beklemiyorum birikim için. Ay başından ne kadar ayırabiliyorsam ayırıyorum.
İstersek olmaz ama çok istersek olur.

kumbara iyi bir taktik. ben kumbara olayını banka hesabında cozuyorum orda tutuyorm

Borç fazla değilse biriktirilir :)

Back