- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.221
naptın naptın çok harcamadın demi :)Canım seni aramızda görmek güzel diyeceğim de :) gün boyu buradaydım. Bende yarın üniversiteden bir arkadaşla görüşeceğim. İnşallah fazla para harcamam
Bol bol dua et canım benim..dualarımdasın ayrıca...kahverengi kanama gelmediği sürece herşey yolunda demektir..içini ferah tut.. moralini de düzgün tutmaya çalış..gez eğlen..kendini dinlememeye çalış..İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tabi insan o psikolojiyle neler düşünüyor neler. Bir de benim hiç beklemediğim bi anda böyle bir şey olması beni çabuk korkuttu, panikledim elimde olmadan. Haftaya çarşamba tekrar gidicem, bakalım neler olacak. Sakince beklemeye karar verdim, hayırlısını diliyorum Allah'tan..
ben kumbaraya alışamadım maalesef...koy al koy al :) en çokda kızıma gidiyor :)Ben de bu ay ve önümüzdeki ay yaptığım birikimlerle çeyrek alacağım hediye amaçlı.
Haziran ayında ise bebek birikimine başlayacağım İnşallah bir çeyrekle açılışı yapmayı düşünüyorum.
Kumbarada birikenler de esktra. Kumbara benim için vazgeçilmez artık.
Yok canım harcamadım. Sadece yediğim kumpirin parasını verdim. 15 tl oda. Simidimin ve colamın parasını arkadaş çektinaptın naptın çok harcamadın demi :)
ben kumbaraya alışamadım maalesef...koy al koy al :) en çokda kızıma gidiyor :)
Guzelmis kumbaran :)Eki Görüntüle 1818856
Canım bak bu benim bozuk kumbaram bantladım her tarafını. Ağzına kadar doldurmadan açmayacağım. İçinde ne kadar var diye merak etsem de... Yoksa bir alışta 2-3 çeyrek alamam burayı yüksek tutmazsam. Sende bunu deneyebilirsin. :)
Bende dün açtım da...Guzelmis kumbaran :)
Bnde hep merak edip acip sayiyom
O almıyorum diye kızıyor begenmiyorum diye kızıyor sen beni nasıl aldın bilmem diyoeşyalarımla aramda duygusal bag kuruyorum kolay kolay vazgecmem yani kalemi bile 1 cm kalana kadar kullanan insanım ben diyorum gülüyor
canım evdesin sanırım ben çalıştığım için her gün haliyle giyinmek gerekiyor mecburen alıyruz tabi alıyorum ama işte kendimden cok sevdiklerime alma gibi huyum var. İşyerinde bi çantaya 300-500 lira veren arkadaslarımı görünce ağzım acık kalıyor galiba öyle yapsam kalpten giderim
evet bebek :) teyzesi cok tatlı benim oğluşum yaa
günaydın bayanlar dün çok harcadım ben yaa birikim falan yalan oldu ama yazın lazım olan seylerdi hemen döküleym 275 lira harcamışızönceden haftada bir dışarda yerdik dün evde yedirip götürdüm eşim iyice cimri oldun sen diyor ayda bire düşürdük bu yemek işinden baya kar ettm kendim yapıyorum evde mis gibi sinemaya da bir kez gittik bu ay kızıma da abur cuburu kestim marketten fındık üzüm süt falan aldım onları yedi bugün de bi a101 gidecez kuru bakliyat seker yag deterjan alcaz. dün cok harcadım diye üzülüyodum sonra dedim ki saglık olsun sonucta kazanan biziz harcamayı da hakediyoruz :)
eşime 3 tişört pantalon 97
kızıma elbise bana tişört 39
bana yazlık ayakkabı sonunda aldım 69
arabaya benzin 50
market 20
ben kumbaraya alışamadım maalesef...koy al koy al :) en çokda kızıma gidiyor :)
Kimsenin parasi kalmamis bncee :)Bugün kimse birikim topiklerinde takılmıyor anlaşılan
Oooo... Bursaya girmeyi çok istiyorum. Anlatın bana oraları dönünce.Biz bursaya gidiyoruz harcamanın gözüne vurucaz :) oyuzden hiç yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?