- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.261
Bana da hiç cazip gelmiyor. Ama yaşama alanı olarak süper yer. Küçük kasaba gibi bir yer. Sahil kenarı olduğu için birde haftasonları bildiğin istanbulun işlek bir caddesi gibi insan kaynıyor. Haftaiçi haftasonu kadar olmasa da yine doluşuyorlar :)ağva bu hayatta en çok görmek istediğim yer :) çok sanslısınız :)
Şimdi desem ki borçları erteleyin tatile çıkın desem. Bu sefer kyk bişey değil en fazla faiz yer de amca şöyle düşünebilir. Hani borcunu ödemiyorlar ama tatile gidiyorlar.
Tesisatı ve kyk borcunu erteleyin desem tesisat ne durumda bilmiyorum.
En azından ben kendi açımdan söyleyeyim bir yıl daha sabreder bu yıl tatile çıkmazdım. En azından şu borçlardan kurtulmaya bakarım.
Bana da hiç cazip gelmiyor. Ama yaşama alanı olarak süper yer. Küçük kasaba gibi bir yer. Sahil kenarı olduğu için birde haftasonları bildiğin istanbulun işlek bir caddesi gibi insan kaynıyor. Haftaiçi haftasonu kadar olmasa da yine doluşuyorlar :)
O zaman şuan tesisatla tatili ayarlayın. İşe geri döndüğünde kyk borcuna başlarsın yavaş yavaş. Amcanızın borcunda acele yoksa onu kyk borcunun bir kısmını ödedikten sonraya atın o zaman. Nacizane fikrim. :)amcanın borcunun acelesi yok, zaten 6-7 yıldır ödemiyoruz, isteyen de ihtiyacı olan da yok. eşime kalsa ödememize gerek bile yok. ama ben ödemeyi düşünüyorum. ama galiba en son onu hallederim.
tesisat acil. 1.5 yıldır bu durumda kullanıyoruz zaten. bu yaz yapılmalı.
kyk'yı ücretsiz izindeyim diye kaç aydır ödeyemiyorduk. artık ödenmeli. ama rakam çok fazla.
tatil şart canım. belki düşük bütçeli otelsiz filan bir tatil olur. ama yine de bu sene gitmeliyiz artık. 2 yıldır ilk defa bu yaz gidebilme imkanımız var.
Zaten istanbulun bir ilçesi. Deniz için ya Beykoz sahillerine akın edilir ya da şile sahile. Beykoz biraz daha şehir içi kaldığı için trafikten dolayı şileye göre daha az. Ama şile hem yakın, hem trafik açısından sakin. Şile Ağva yazın felaket oluyor. O yüzden bizde fındıklardan dolayı yazın ağvada oluyoruz. Gelicekseniz bahar aylarını tercih edin. Nisan ayı mayısın başları filan. Yada eylül ekim dönemi biraz rahat olduğu zamanlar. Diğer aylar zaten soğuk :)kalabalık olduğunu bilmiyordum, hep sakin bir yer olarak düşünmüştüm.
O zaman şuan tesisatla tatili ayarlayın. İşe geri döndüğünde kyk borcuna başlarsın yavaş yavaş. Amcanızın borcunda acele yoksa onu kyk borcunun bir kısmını ödedikten sonraya atın o zaman. Nacizane fikrim. :)
ben de tam almak ıstıyorum ama bı turlu denklesmedı :) yarım ceyrek gıdıyorum hepMerhaba kızlar...
Bugün Cumhuriyet aldım 760 tl. İnşallah bundan sonra her ay bir tane alıp koyacağım kenara. Ben kumbara falan yapamıyorum. Elime geçtikçe böyle ama yarım, ama çeyrek değerlendireceğim.
Bugün yüklü ödemeler var. Bakalım ne gidecek ne kalacak?
Ofisteki modem arıza yaptı. Durduk yerde 100 tl da ona gitti. Bazen hesapta olmayan paralar geliyor, bazen de gidiyor. Sağlık olsun...
Bereketli ve mutlu haftalar dilerim...
Selamlar kızlar...
Güne 150 tl verdim
Haftasonu il dışından misafir(görümcemler) ağırladım bebek görmeye gelmişlerdi 2 çeyrek altınımız oldu, kızım için saklıyoruz, dokunmucaz
Misafirlerim tatlı, meyve, sebze, çörek, soğan, patates, yoğurt, pasta, peynir vb getirmişlerdi sağolsunlar, ev bereketlendi:)
Yabancı olmadıklarından işime de yemeğime de yardım ettiler, dün uğurladık, büyüğün kötüsü olmaz derler, doğru valla, Allah razı olsun hepsinden :)
Valla 5 yıldır tanışıyoruz 3 yıllık da evliyim hiç ağrıyıp incimedim eşimin ailesi ve akrabalarından, ağrıtıp incitmedim de... Maşallah Rabbim bi ömür böyle nasip etsin, senin görümcene de merhamet ve insaniyet versin, inşallah sen de güzel günler görürsünAy ne güzell maşallah şöyle görümceler de var yani :) Allah ağzınızın tadını bozmasın. Benim görümcem dönüp selam vermeyi bile bilmez de çok hevesleniyorum böylelerini duyunca :) maşallah:)
Valla 5 yıldır tanışıyoruz 3 yıllık da evliyim hiç ağrıyıp incimedim eşimin ailesi ve akrabalarından, ağrıtıp incitmedim de... Maşallah Rabbim bi ömür böyle nasip etsin, senin görümcene de merhamet ve insaniyet versin, inşallah sen de güzel günler görürsün
Sırf biriktirerek olmuyor bence. Ekstra işler bulup onların parasına dokunmamak ve parayı bir şekilde değerlendirmek. Yani ben bunu görüyorum çıkar yol olarak.biriktirerek ev alınmıyor değil mi kızlar_?
çıkar yolu var mıdır_?
Sırf biriktirerek olmuyor bence. Ekstra işler bulup onların parasına dokunmamak ve parayı bir şekilde değerlendirmek. Yani ben bunu görüyorum çıkar yol olarak.
biriktirerek ev alınmıyor değil mi kızlar_?
çıkar yolu var mıdır_?
kredi çekmek istemiyroum sebep bu aslında..Ne kadar biriktirirseniz o kadar iyi bence. En azından kredi çekerken 5-10 bin tl eksik çekmek bile kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?