- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.201
Kumbara da yapın. Bir zaman sonra keyfe dönüşüyor, kilitli olsun, sayarken aldığınız haz paha biçilemez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hoşgeldin canım. Uzun dönem birikimine dokunmayacaksan altından yana şansını kullan bence. Ama al sat yapıcaksan yani kısa vade ise euro dolara yönel. Banka hesaplarından fazla bir fark odemeden bozdurabiliyorsun.Kızlar selam,
Bende artık para biriktirmek için bir adım atmaya karar verdim,
yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi maaş hesabımda esnek birikim hesaplarıyla ilgili bir kategori var.
Altın ve euro olarak seçenekler var.
Euro olarak birikim yapmak mantıklı mı sizce.
Gönlümden geçen euro ama altın da daha sağlam sanki.
Euro ya nasıl bakıyorsunuz, olur mu :)
İlk kez para biriktiricem çok heyecanlıyım
Kumbara da yapın. Bir zaman sonra keyfe dönüşüyor, kilitli olsun, sayarken aldığınız haz paha biçilemez :)
Öncelikle hoşgeldin canım. Uzun dönem birikimine dokunmayacaksan altından yana şansını kullan bence. Ama al sat yapıcaksan yani kısa vade ise euro dolara yönel. Banka hesaplarından fazla bir fark odemeden bozdurabiliyorsun.
Bazı bankalar maaş şartı koşuyor canım. Maaşını o bankadan alman lazım. Ama kuveyttürkte öyle bir şey yok. Onu da araştırabilirsinHoş buldum :)
Bu altın hesabını açmak için ektra bir para kesintisi olmuyor galiba.
Bir de şimdi baktım
benim bir vadeli hesabım da varmış. Ama günü 21.04.2015 mesela.
kapanışı da 22.04.2015 gibi. günlük sanırım.
Bunu aya dönüştürme seçeneğim var mı diye bankayı aricam şimdi.
valla apartmanda kafa dengi biri olsa hadi en fazla annem yaşlarında olsalar annemi de sürükler girerdim güne ama... hepsi de yaşlı başlı teyzeler. en küçüğü nerden baksak 60larındadırben çok severim gün olaylarını zaten :) geçen sene iş yerinde 5 arkadaş girmiştik 250 liradan. 1000 tl almıştım. Bu senede apartmandakilerle girmeyi düşünüyorum. o da 16 kişi 50 tl. her ay 2 kişiye veriyorlar ve dışarıda görüşüyorlarmış. Açıkası buna komşularımla görüşmek için gideceğim, parası için değil :)
Bazı bankalar maaş şartı koşuyor canım. Maaşını o bankadan alman lazım. Ama kuveyttürkte öyle bir şey yok. Onu da araştırabilirsin
hayırlı olsun canım. :) yavaş yavaş birikim yaptıkça artar. :)Canım vadesiz altın hesabı açtım az önce.
1 gr ile başladım 113 tl ye takabül ediyormuş :=)
hayırlı olsun canım. :) yavaş yavaş birikim yaptıkça artar. :)
Ben kuveytturk intten hesap açmaya çalıştım dün e mail adresimi kabul etmiyor neden acaba 10 senelik hesabım ne olacak şimdi açamıyorumhayırlı olsun canım. :) yavaş yavaş birikim yaptıkça artar. :)
Hesapta para varmiydi nasıl oluyor bu iş yaCanım vadesiz altın hesabı açtım az önce.
1 gr ile başladım 113 tl ye takabül ediyormuş :=)
Hesapta para varmiydi nasıl oluyor bu iş ya
inşallah o günleri de konuşuruz burada. :) a kişi 110 gram, b kişisi 130 gram.. aayyy konuşması bile heyecan verici. :)Aylar sonra 100 gramları konuşuruz belki
Sonuçta önemli olan adımı atmaktı gerisi de gelir inşallah
10 sene hiçbir işlem görmeyen hesaplar merkez bankasına devredilir. belki ondan olabilir. yine bir bankanızı arayın görüşün derim. :)Ben kuveytturk intten hesap açmaya çalıştım dün e mail adresimi kabul etmiyor neden acaba 10 senelik hesabım ne olacak şimdi açamıyorum
Canim cok gecmis olsun..hertürlü sonuca kendini hazırla lutfen..Rabbim hayirlisini veriyor hakkimizda..bende 3 ay önce benzer bir durum yasadim..kese olustu..6. Haftada kalp atislarini bile duyamadan kaybettim... kızım 8 yasinda..2 yildir olmuyodu..tam oldu diye sevindik bunu yasadik..kendim ve esim icin deilde kizim içinuzuldum elbette ama inan hep şöyle dua ettim.. Rabbim saglikli hayırlı evlat nasip eyle eger boyle olmayacaksa gönlümü buna razi eyle dedim..olmadi..demekki hayir yoktu diyorum.. umidini de yitirme sakın.. Rabbimin biseye ol demesi yeterli..yiyecek ekmegi varsa herturlu zorluğa ragmen tutunur o sana.. Hakkinizda hayirlusi olsun inşallahKızlar harcadığım paraları hiç yazasım yok. Harcadığım doktor-test parası bile gözümde değil şu iki gündür.
Dün başka doktora gittim, kese sağlıklı ama bebek yok dedi. Doktorunuz bi anda sizi kırmak istememiş belli ki dedi. Boş gebelik, bir hafta daha bekleyin sonrasında müdahale ederler dedi. Eşime söyleyemedim. Akşam beni yemeğe götürdü. Fındık, ceviz, badem felan almış süsletmiş Haftaya belli olacakmış kesin olarak hayatım dedim bişiciik olmaz sen keyfine bak hatun felan dedi güldü...
Sinirlerim bozuk.. Çok korkuyorum anneme anlatabildim bugün durumu..
Canım seni aramızda görmek güzel diyeceğim de :) gün boyu buradaydım. Bende yarın üniversiteden bir arkadaşla görüşeceğim. İnşallah fazla para harcamamKimse yok sansima...yarin girip birikimleri anlatririm insallah..Allaha emanet olun..ii geceler
Canim cok gecmis olsun..hertürlü sonuca kendini hazırla lutfen..Rabbim hayirlisini veriyor hakkimizda..bende 3 ay önce benzer bir durum yasadim..kese olustu..6. Haftada kalp atislarini bile duyamadan kaybettim... kızım 8 yasinda..2 yildir olmuyodu..tam oldu diye sevindik bunu yasadik..kendim ve esim icin deilde kizim içinuzuldum elbette ama inan hep şöyle dua ettim.. Rabbim saglikli hayırlı evlat nasip eyle eger boyle olmayacaksa gönlümü buna razi eyle dedim..olmadi..demekki hayir yoktu diyorum.. umidini de yitirme sakın.. Rabbimin biseye ol demesi yeterli..yiyecek ekmegi varsa herturlu zorluğa ragmen tutunur o sana.. Hakkinizda hayirlusi olsun inşallah