- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.241
Hayat baya pahalı ya. Küçükken hatırlıyorum da... Paranın bile bir bereketi vardı.Kimsenin parasi kalmamis bncee :)
Bn yazim 95 tl harcadim
Daha da eksikler var
Sonrada memlekete gitcem yol parasi hediye parasi vs.
Kisacasi; battim benn ..
Aynen canim annem hep der disari adim at para . Gercekten oyle bi tek oksijen bedava :)Hayat baya pahalı ya. Küçükken hatırlıyorum da... Paranın bile bir bereketi vardı.
En iyisi köyde yaşamak. Yada köy gibi bir yerde. Sosyal hayatı pek olmayan. :)Aynen canim annem hep der disari adim at para . Gercekten oyle bi tek oksijen bedava :)
Bncede maddi manevi rahat :)En iyisi köyde yaşamak. Yada köy gibi bir yerde. Sosyal hayatı pek olmayan. :)
Aynen canim annem hep der disari adim at para . Gercekten oyle bi tek oksijen bedava :)
En iyisi köyde yaşamak. Yada köy gibi bir yerde. Sosyal hayatı pek olmayan. :)
Güzel taktikmiş. Benden de bazen bozukluk alıyorlar. Bende öyle yapayımDün eşimle güzel bi pazar keyfi yaptık, önce kahvaltıya gittik 50 tl, öğlen arkadaşlarımızın nikahına gittik. Sonra birbirimize taze sıkılmış portakal suyu ısmarladık 20 tl ama bütün hesapları o ödedi tabi:) Akşama annemlere yemeğe gittik dönüşte dondurma keyfi yaptık 6 tl :) Bir de arada eşime öğrencilerinin aldığın gömleği değiştirdik üstüne 7 tl verecektik bozuğun var mı dedi, var ama faiziyle alırım dedim. 7 tl bana 50 tl olarak geri döndü, kısa günün karı :)
Halbuki köydekilerde şehre gelmek istiyor. Bi bilseler ki geçinemiyoruz. Kendi hallerine şukrederler.gerçekten öyle. dışarı çıktığımızda her şey para
valla ben hep küçük bir şehirde işe girmek istemiştim, sakin rahat ve az masraflı olur diye. gel gör ki en büyük şehirlerden birindeyim maalesef. küçük şehirdekiler kıymetini bilsin bence :)
Halbuki köydekilerde şehre gelmek istiyor. Bi bilseler ki geçinemiyoruz. Kendi hallerine şukrederler.
Dün herkes pikniğe gitmiş bi ben gitmedim. Annem gitti. Ben yine bizimkileri duşundum yemek yaptım babamlara.
Şimdi desem ki borçları erteleyin tatile çıkın desem. Bu sefer kyk bişey değil en fazla faiz yer de amca şöyle düşünebilir. Hani borcunu ödemiyorlar ama tatile gidiyorlar.kafam çok karıştı bu aralar.
7000 kyk borcum var.
3000 eşimin amcasına borcu var.
ayrıca 1-2 ay sonra evin su tesisatını değiştireceğiz. hazır iş çıkmışken tuvalet ve banyoda sıfırdan tadilat yapılacak.
bir de iyi bir tatil yapmak istiyorum yazın. 2 yıldır tatile çıkamamıştık.
son olarak benim kuzenimin ve eşimin abisinin düğünleri var.
çok fazla masraf var. hangisine öncelik vereceğimi bilmiyorum. eşim tadilatı peşin parayla yaparız dedi. ama ne kadar tutacak bilmiyorum. bu arada tadilatı yazın yapacağız.
Eşinin kendi memleketinde köyde yeri filan yok mu.. Valla biz babamdan dolayı şanslıyız. Şileliyiz biz. Ağvalı. Ağvada dededen kalma yerler var. Ev var köydebiz de eşimle köye gitmek, çiftlikte yaşayıp her şeyimizi kendimiz yetiştirmek istiyoruz :)
bi 10 yıl sonra yazarım buraya biz doğaya dönüyoruz diye.
Eşinin kendi memleketinde köyde yeri filan yok mu.. Valla biz babamdan dolayı şanslıyız. Şileliyiz biz. Ağvalı. Ağvada dededen kalma yerler var. Ev var köyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?