birikim yapabilmenin yolları

Çok yakın bir arkadaşıma da aynı şey söylenmişti. Müdahale için gün almaya gittiklerinde bebeğin kalp atışlarını duydu. Umuyorum sizinki de aynı şekilde sonuçlanır.

Mayısta apartman günümüz bende, 1200 tl kenara koyucam

Menüler hep 9 çeşitti (üç tatlı, üç tuzlu, üç salata) yalnız ben bebekle bu kadar yapabileceğimi sanmıyorum

Kafamda şöyle belirledim, sizce nasıl, tavsiyeleriniz var mı?

Patates salatası
Tavuklu şehriye salatası
Makarna salatası

Yeşil mercimekli börek
Tuzlu kurabiye

Ağlayan kek
Truffe
Tırtıl kurabiye

Umarım üstesinden gelebilirim

Eylül Meltem görünmüyor hiç...inşallah bir sorun yoktur ve iyidir...
Bugün Sarıpisisi de yok...
Yazmasam bile bazen birinizi bile eksik gördüm mü merak ediyorum oturduğum yerde....

ben de aynen canım bazen okuyorum yazamıyorum ama merak ediyorum :)

Ne kadar zengin gönüllüsünüz :)

Ben olsam hepsinden birer çeşit ancak yaparım. Kendimi yıpratmam.

kızlar a101 gittim boyama kitapları oyuncaklar nevresim tk cocuk odası perde pike halı vardı cok uyguna almak isteyenlere duyrulur. ben kuru incir üzüm ceviz falan aldım işyernde yemek için malum bebek var+ ıslak mendil . Kızıma boyama kitabı ve oyun hamuru aldm, 3 lü bayan slip 5 liraydı 2 adet aldım doğumda da lazım olur, kahvaltı için peynir ve helva aldım 40 lira verdim cıktım. akşam da sebze meyve işini halledersem 10 gün rahat ederm harcama yapmam

bencede canım bu kadarına ne gerek var 3-4 çeşit yapsan yeter salataların ikisini cıkar bence kurabiyetlerin de biri kalsın ne gerek var 9 ceşite yorma kendini. birikimin bereketli olsun benim de gün param temmuzda gelecek 2500 tl sabırsızlıkla bekliyorum bizim yeme içmeli değil sadece para dönüyor işyerinde

merhaba hanımlar. bugün ve yarın izinliyim. bakıcım evine gitti. pazar günü dönecek. ben de evde bebeğimleyim :)
fırsat bulup giremedim. kızım uydu ben de kendimi buraya attım :)

Girdiğin zamanlar birçok topikte yazıyorsan ondandır. :)
olabilir canım. daha hedeflerimin çok başındayım. bir ikisini gerçekleştirsem daha rahat harcarım galiba :)

bence de. dün gümrüğe gittim. ordakiler bile bana pahalı geldi. eşime buranın ucuz olmadı gerekmiyor muydu dedim :):)

Bugün biraz gezdim ve harcadım tabiki
Ayakkabı 75 tl
Oglusa şapka 10 tl
Yemek yedik 25 tl
Yol parası 10 tl
Oglusun arabasına Yağmurluk 10 tl
Badi 25 tl
Yelek 15 tl
Market 15 tl
Toplam 185 tl harcamisim
Kumbaraya 5 tl
canım resimdeki oğlun mu?

bence eşini dinle ve rahat ol. bende de 7 haftalıkken kalp atışını duymamışlardı. ama benim umrumda bile değildi. bebeğim olacak diye fena halde mutluydum. bir sonraki hafta duyduk. hatta eşimin gözleri doldu. (ki hiç duygusal bir insan değildir kendisi)
eğer duymazsan da üzülme. ben yazacaktım ama meyraa yazmış. bu gebelikle birlikte doğal yollardan hamile kalabildiğini gördün. tekrar kalabilirsin :)
yine kendimden örnek verecem ama ilk hamile kaldığımda 5 aylık evliydim. mülakat için şimdiki şehrime geliyorduk eşimle trenle. son yarım saatlik yolumuzda kanamam oldu. bebeğim düştü. ertesi gün mülakata gittim düşün. ve o mülakatta en yüksek puanı alan benmişim. sonra meyraanın dediği gibi pozitif baktım olaya. ne bende ne eşimde bir problem yok, çocuk yapabiliyoruz. tekrar yapabiliriz diye düşündüm.

Eylül Meltem görünmüyor hiç...inşallah bir sorun yoktur ve iyidir...
Bugün Sarıpisisi de yok...
Yazmasam bile bazen birinizi bile eksik gördüm mü merak ediyorum oturduğum yerde....

canım evdeyim, izinliyim. fırsat bulduğum an burdayım :)

kolay gelsin canım. vallahi menünü görünce güne giresim geldi :)

Seni hoşgörüversinler. O kadar kasma kendini. Yapabildiğin kadarını yap canım

Ah o kuzucuk uyurken ne tatlı olur şimdi :) birde güne girebiliyosan gir bence. Bir arkadaşım getirisi yok onun demişti. Bende getirisi olmuyor ama aylık o kadar para koy desem kenara koymazsın dedim. Birde o gelen para toplu gelince güzel oluyor. İmkanın varsa 10-12 kişiyle filan girin.

Kızlar selam,
Bende artık para biriktirmek için bir adım atmaya karar verdim,
yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi maaş hesabımda esnek birikim hesaplarıyla ilgili bir kategori var.
Altın ve euro olarak seçenekler var.
Euro olarak birikim yapmak mantıklı mı sizce.
Gönlümden geçen euro ama altın da daha sağlam sanki.
Euro ya nasıl bakıyorsunuz, olur mu :)

İlk kez para biriktiricem çok heyecanlıyım

ben çok severim gün olaylarını zaten :) geçen sene iş yerinde 5 arkadaş girmiştik 250 liradan. 1000 tl almıştım. Bu senede apartmandakilerle girmeyi düşünüyorum. o da 16 kişi 50 tl. her ay 2 kişiye veriyorlar ve dışarıda görüşüyorlarmış. Açıkası buna komşularımla görüşmek için gideceğim, parası için değil :)

Biriktirde nasıl birikirse biriksin cnm ama uzun vadeli bir yatırım istiyorsan ben altından yanayım

hoşgeldin demek istedim, sorduğun soru hakkında bir fikrim yok. ama para biriktiriyor alsaydım altın alırdım galiba :)

tebrik ederim canım birikimlerin şimdiden bereketli olsun eurodan cok anlamam ama ben dolar alıyorum su an gayet düşük alınabilir yani altın da uzun vadeli yatırım için uygun

Yok değil cnm bunu intten bulmuştum

tebrik ederim canım birikimlerin şimdiden bereketli olsun eurodan cok anlamam ama ben dolar alıyorum su an gayet düşük alınabilir yani altın da uzun vadeli yatırım için uygun

Teşekkür ederim hadi bakalım amin
inşallah bereketlenip çoğalır :=)
Evet bana da altın daha mantıklı geldi şu aşamada.
Öyle yapıcam, gereksiz harcamalara son veriyorum.
Olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…