- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.181
Aynen öyle canım o yüzden gözümde değil zaten şu an hiç biri, kendi doktorum haricinde birine görüneyim dedim oda bunları dedi. Gittiğim doktorlarda öyle böyle doktorlar değil yani. Mecburen haftaya çarşambaya kadar beklicem, inşallah dediğin gibi kalp atışlarını duyarız
Çok yakın bir arkadaşıma da aynı şey söylenmişti. Müdahale için gün almaya gittiklerinde bebeğin kalp atışlarını duydu. Umuyorum sizinki de aynı şekilde sonuçlanır.
Eylül Meltem görünmüyor hiç...inşallah bir sorun yoktur ve iyidir...
Bugün Sarıpisisi de yok...
Yazmasam bile bazen birinizi bile eksik gördüm mü merak ediyorum oturduğum yerde....
Mayısta apartman günümüz bende, 1200 tl kenara koyucam
Menüler hep 9 çeşitti (üç tatlı, üç tuzlu, üç salata) yalnız ben bebekle bu kadar yapabileceğimi sanmıyorum
Kafamda şöyle belirledim, sizce nasıl, tavsiyeleriniz var mı?
Patates salatası
Tavuklu şehriye salatası
Makarna salatası
Yeşil mercimekli börek
Tuzlu kurabiye
Ağlayan kek
Truffe
Tırtıl kurabiye
Umarım üstesinden gelebilirim
Mayısta apartman günümüz bende, 1200 tl kenara koyucam
Menüler hep 9 çeşitti (üç tatlı, üç tuzlu, üç salata) yalnız ben bebekle bu kadar yapabileceğimi sanmıyorum
Patates salatası
Tavuklu şehriye salatası
Makarna salatası
Yeşil mercimekli börek
Tuzlu kurabiye
Ağlayan kek
Truffe
Tırtıl kurabiye
olabilir canım. daha hedeflerimin çok başındayım. bir ikisini gerçekleştirsem daha rahat harcarım galiba :)Girdiğin zamanlar birçok topikte yazıyorsan ondandır. :)
bence de. dün gümrüğe gittim. ordakiler bile bana pahalı geldi. eşime buranın ucuz olmadı gerekmiyor muydu dedim :):)
canım resimdeki oğlun mu?Bugün biraz gezdim ve harcadım tabiki
Ayakkabı 75 tl
Oglusa şapka 10 tl
Yemek yedik 25 tl
Yol parası 10 tl
Oglusun arabasına Yağmurluk 10 tl
Badi 25 tl
Yelek 15 tl
Market 15 tl
Toplam 185 tl harcamisim
Kumbaraya 5 tl
bence eşini dinle ve rahat ol. bende de 7 haftalıkken kalp atışını duymamışlardı. ama benim umrumda bile değildi. bebeğim olacak diye fena halde mutluydum. bir sonraki hafta duyduk. hatta eşimin gözleri doldu. (ki hiç duygusal bir insan değildir kendisi)Kızlar harcadığım paraları hiç yazasım yok. Harcadığım doktor-test parası bile gözümde değil şu iki gündür.
Dün başka doktora gittim, kese sağlıklı ama bebek yok dedi. Doktorunuz bi anda sizi kırmak istememiş belli ki dedi. Boş gebelik, bir hafta daha bekleyin sonrasında müdahale ederler dedi. Eşime söyleyemedim. Akşam beni yemeğe götürdü. Fındık, ceviz, badem felan almış süsletmişHaftaya belli olacakmış kesin olarak hayatım dedim bişiciik olmaz sen keyfine bak hatun felan dedi güldü...
Sinirlerim bozuk.. Çok korkuyorum anneme anlatabildim bugün durumu..
Eylül Meltem görünmüyor hiç...inşallah bir sorun yoktur ve iyidir...
Bugün Sarıpisisi de yok...
Yazmasam bile bazen birinizi bile eksik gördüm mü merak ediyorum oturduğum yerde....
kolay gelsin canım. vallahi menünü görünce güne giresim geldi :)Mayısta apartman günümüz bende, 1200 tl kenara koyucam
Patates salatası
Tavuklu şehriye salatası
Makarna salatası
Yeşil mercimekli börek
Tuzlu kurabiye
Ağlayan kek
Truffe
Tırtıl kurabiye
Seni hoşgörüversinler. O kadar kasma kendini. Yapabildiğin kadarını yap canımMayısta apartman günümüz bende, 1200 tl kenara koyucam
Patates salatası
Tavuklu şehriye salatası
Makarna salatası
Yeşil mercimekli börek
Tuzlu kurabiye
Ağlayan kek
Truffe
Tırtıl kurabiye
Ah o kuzucuk uyurken ne tatlı olur şimdi :) birde güne girebiliyosan gir bence. Bir arkadaşım getirisi yok onun demişti. Bende getirisi olmuyor ama aylık o kadar para koy desem kenara koymazsın dedim. Birde o gelen para toplu gelince güzel oluyor. İmkanın varsa 10-12 kişiyle filan girin.merhaba hanımlar. bugün ve yarın izinliyim. bakıcım evine gitti. pazar günü dönecek. ben de evde bebeğimleyim :)
fırsat bulup giremedim. kızım uydu ben de kendimi buraya attım :)
olabilir canım. daha hedeflerimin çok başındayım. bir ikisini gerçekleştirsem daha rahat harcarım galiba :)
bence de. dün gümrüğe gittim. ordakiler bile bana pahalı geldi. eşime buranın ucuz olmadı gerekmiyor muydu dedim :):)
canım resimdeki oğlun mu?
bence eşini dinle ve rahat ol. bende de 7 haftalıkken kalp atışını duymamışlardı. ama benim umrumda bile değildi. bebeğim olacak diye fena halde mutluydum. bir sonraki hafta duyduk. hatta eşimin gözleri doldu. (ki hiç duygusal bir insan değildir kendisi)
eğer duymazsan da üzülme. ben yazacaktım ama meyraa yazmış. bu gebelikle birlikte doğal yollardan hamile kalabildiğini gördün. tekrar kalabilirsin :)
yine kendimden örnek verecem ama ilk hamile kaldığımda 5 aylık evliydim. mülakat için şimdiki şehrime geliyorduk eşimle trenle. son yarım saatlik yolumuzda kanamam oldu. bebeğim düştü. ertesi gün mülakata gittim düşün. ve o mülakatta en yüksek puanı alan benmişim. sonra meyraanın dediği gibi pozitif baktım olaya. ne bende ne eşimde bir problem yok, çocuk yapabiliyoruz. tekrar yapabiliriz diye düşündüm.
canım evdeyim, izinliyim. fırsat bulduğum an burdayım :)
kolay gelsin canım. vallahi menünü görünce güne giresim geldi :)
Ah o kuzucuk uyurken ne tatlı olur şimdi :) birde güne girebiliyosan gir bence. Bir arkadaşım getirisi yok onun demişti. Bende getirisi olmuyor ama aylık o kadar para koy desem kenara koymazsın dedim. Birde o gelen para toplu gelince güzel oluyor. İmkanın varsa 10-12 kişiyle filan girin.
Biriktirde nasıl birikirse biriksin cnmKızlar selam,
Bende artık para biriktirmek için bir adım atmaya karar verdim,
yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi maaş hesabımda esnek birikim hesaplarıyla ilgili bir kategori var.
Altın ve euro olarak seçenekler var.
Euro olarak birikim yapmak mantıklı mı sizce.
Gönlümden geçen euro ama altın da daha sağlam sanki.
Euro ya nasıl bakıyorsunuz, olur mu :)
İlk kez para biriktiricem çok heyecanlıyım
Kızlar selam,
Biriktirde nasıl birikirse biriksin cnmama uzun vadeli bir yatırım istiyorsan ben altından yanayım
hoşgeldin demek istedim, sorduğun soru hakkında bir fikrim yok. ama para biriktiriyor alsaydım altın alırdım galiba :)
Kızlar selam,
Yok değil cnm bunu intten bulmuştummerhaba hanımlar. bugün ve yarın izinliyim. bakıcım evine gitti. pazar günü dönecek. ben de evde bebeğimleyim :)
fırsat bulup giremedim. kızım uydu ben de kendimi buraya attım :)
olabilir canım. daha hedeflerimin çok başındayım. bir ikisini gerçekleştirsem daha rahat harcarım galiba :)
canım resimdeki oğlun mu?
bence eşini dinle ve rahat ol. bende de 7 haftalıkken kalp atışını duymamışlardı. ama benim umrumda bile değildi. bebeğim olacak diye fena halde mutluydum. bir sonraki hafta duyduk. hatta eşimin gözleri doldu. (ki hiç duygusal bir insan değildir kendisi)
eğer duymazsan da üzülme. ben yazacaktım ama meyraa yazmış. bu gebelikle birlikte doğal yollardan hamile kalabildiğini gördün. tekrar kalabilirsin :)
yine kendimden örnek verecem ama ilk hamile kaldığımda 5 aylık evliydim. mülakat için şimdiki şehrime geliyorduk eşimle trenle. son yarım saatlik yolumuzda kanamam oldu. bebeğim düştü. ertesi gün mülakata gittim düşün. ve o mülakatta en yüksek puanı alan benmişim. sonra meyraanın dediği gibi pozitif baktım olaya. ne bende ne eşimde bir problem yok, çocuk yapabiliyoruz. tekrar yapabiliriz diye düşündüm.
canım evdeyim, izinliyim. fırsat bulduğum an burdayım :)
kolay gelsin canım. vallahi menünü görünce güne giresim geldi :)
tebrik ederim canım birikimlerin şimdiden bereketli olsun eurodan cok anlamam ama ben dolar alıyorum su an gayet düşük alınabilir yani altın da uzun vadeli yatırım için uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?