birikim yapabilmenin yolları

Evt cars guzel seyler oluyo tava falan.almistim
Ya bn deminden beri hazr sutten nasil yogurt yapilir ona bakiyom yapanlar memnun.
Her hafta yogurda para vermk istemiyom yemk yaninda salata yerine yogurt hem dha pratik hem daha ekonomik oluyo:KK69:
Haftaya denicem:KK49:
Süt laymağından tereyağı yapma videolarına da bak istersen. Bizim evde 2 haftada bir 5 litrelik sut giriyo yoğurt yapmak için. 2 haftada bir aldığımız için sut kaymağını viriktirmiyoruz.

Merhaba kızlar.
Bugün ani bir kararla işten ayrılma kararı aldım. Mobinge maruz kaldım ve mücadele edemedim artık.
Üzgünüm.
Ama her şerde bir hayır vardır.
Rabb'imin daha hayırlı kapılar açacağına inanıyorum.
Birikimlerim sekteye uğrayacak bu süreçte.

Hep şükür, bin şükür.

Sevgiler hepinize.

Merhaba kızlar.
Bugün ani bir kararla işten ayrılma kararı aldım. Mobinge maruz kaldım ve mücadele edemedim artık.
Üzgünüm.

Hep şükür, bin şükür.

Sevgiler hepinize.
Hakkında hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği.. Belki de yakında çok mutlu olacağın bir yerde işe başlayacaksın:)

Merhaba kızlar.
Üzgünüm.

Hep şükür, bin şükür.

Sevgiler hepinize.
Hakkında hayırlısı canım. Her hayrın arkasında şer, her şerrin arkasında da hayır vardır. Üzülme. :)

evde paketleme, katlama işi yapan var mı arkadaşlar... günümün çoğunluğu evde geçiyor ve ben birşeyler yapmak istiyorum... evde kalem işi de olur

Merhaba kızlar.
Üzgünüm.

Hep şükür, bin şükür.

Sevgiler hepinize.

Mevlam hayırlı kapılar açsın canm

Hakkında hayırlısı olsun canım vardır Rabbimin bir bildiği.. Belki de yakında çok mutlu olacağın bir yerde işe başlayacaksın:)

Hakkında hayırlısı canım. Her hayrın arkasında şer, her şerrin arkasında da hayır vardır. Üzülme. :)

Mevlam hayırlı kapılar açsın canm

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. İnşallah diyorum. Çok sağ olun, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Bende güya altın alacaktım. 280 liralık borç yaptım. Aferin bana..kaşıkla koyup kepçeyle almaya çalışıyorum. Sinir oluyorum kendime..
Çok yoğundum bu hafta Can'ım misafir temizlik kurs falan zaten akşamları giriyorum böyle oluncaya yorgunluktan yatıyorum hemen....bu hafta burdayım ama....

Mutlu pazarlar kızlar. Bir kahve içimi bakayım dedim. Pazar gunu is çok. 5 kg süt aldım yine kaynatiyorum. Biraz içiyoruz yoğurt yapıyorum evde bulunması çok iyi oluyor biz çok tüketiyoruz. Utumu yaptım. Evimi dün temizlemistim. Bugün yemeklerimi yapicam ki hafta ici rahat edeyim. Babam zeytinligimizden gelincik otu toplamış bana da gondermisler bir poşet. Böreği cok güzel olur. Onları temizleyip yikayacagim. Dün yufka almıştım bu aksam hemen yapar fırına atarım. Sabaha kahvaltıya iyi olur. Ben de boşalan kavanozlarimi yıkayıp kaldırıyorum. Eskiden çöpe atar ya da isteyen olursa verirdim. Şimdi yazın o kadar çok isime yarıyor ki. Bu kış hiç tursu reçel Salça vb hazır almadım. İyi ki yapmışım hala da var. Zeytin ve zeytinyagi mız egeli olduğumuz için zaten var. Bunlar da hep bütçeye katkı. Şükürler olsun.

Mutlu pazarlar kızlar. Bir kahve içimi bakayım dedim. Pazar gunu is çok. 5 kg süt aldım yine kaynatiyorum. Biraz içiyoruz yoğurt yapıyorum evde bulunması çok iyi oluyor biz çok tüketiyoruz. Utumu yaptım. Evimi dün temizlemistim. Bugün yemeklerimi yapicam ki hafta ici rahat edeyim. Babam zeytinligimizden gelincik otu toplamış bana da gondermisler bir poşet. Böreği cok güzel olur. Onları temizleyip yikayacagim. Dün yufka almıştım bu aksam hemen yapar fırına atarım. Sabaha kahvaltıya iyi olur. Ben de boşalan kavanozlarimi yıkayıp kaldırıyorum. Eskiden çöpe atar ya da isteyen olursa verirdim. Şimdi yazın o kadar çok isime yarıyor ki. Bu kış hiç tursu reçel Salça vb hazır almadım. İyi ki yapmışım hala da var. Zeytin ve zeytinyagi mız egeli olduğumuz için zaten var. Bunlar da hep bütçeye katkı. Şükürler olsun.
Dışarıda nasıl yaptıklarını bilmediğimiz için hm iyi oluyor. Sağlık açısından. Yazın yapılan hazırlıklar cankurtaran misali. Her zaman imdada yetişiyorlar

Back
X