- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.061
Önceki sayfalarda okumuşsundur bu topiği açalı 5 ay oldu 2 çeyreğim var şuan. Gün yapıyoruz dört kişiyiz ama oldun 50 liradan girdik nisan ayı bende. En sona kaldım. Onla da bir çeyrek alırım. O zamana kadar yine ne biriktirebilirsem kar..Çok teşekkür ederim royemcim ve Pınar'cim , cok sagolun...Pınar'cim öğrenci halinle azmin takdire sayan canım. Tebrik ederim.
Canım keşke benim eşim de sağ olsaydı da benim kadar tutumlu olmasaydı. Ben eşimi 9 yıl önce kaybettim. Henüz 29 yaşında iki çocukla kaliverdim bir anda. Hayatın ne getireceği ne götüreceği belli değil. O yüzden ben hem anne hem babayım. Tutumlu olmaya birikim yapmaya mecburum.
Bugün ayakkabı alacaktım, içime sinen bir ayakkabı bulamadım almış olmak için de almadım. Belki önümüzdeki aya bile erteleyebilirim. Paramız cebimizde kaldı.
bir yudum mutluluk güçlü kadınsın. Rabbim her daim yardımcın olsun.
Diş tedavim yine bitmedi önümüzdeki ay son bir kez daha ziyaret edeceğim sonra rutin kontroller.
Hepinize sevgiler :)
canım ben flo dan aldım baya indirim vardı 69 liraya aldım bot gayet de güzel bir bak istersen
Kızlar, tabi Allah ömür verirse yazın kışlıklarımızı birlikte hazırlayalım. Nasıl yapıyoruz, neler yapıyoruz paylaşalım. Bu da bir birikim neticede. Yaparsak kışın rahat ediyoruz ve bütçemiz rahatlıyor bir nebze. Ben kış sebzelerini pek sevmiyorum. Bazen aşırı soğuklar oluyor, don olayı falan fiyatlar tavan yapıyor hem de. Ne kadar sağlıklı oldukları da tartışılır. Ben bu sene iki haftada bir pazara çıktım. Sebzemin bittiği, pazara çıkamadığım zamanlarda buzluk yardımıma koştu. Bakliyat takviyesiyle falan idare ettim. Eskilerin dediği gibi işten değil dişten artar. En büyük tasarruf mutfaktan geçiyor kızlar.
Canım keşke benim eşim de sağ olsaydı da benim kadar tutumlu olmasaydı. Ben eşimi 9 yıl önce kaybettim. Henüz 29 yaşında iki çocukla kaliverdim bir anda. Hayatın ne getireceği ne götüreceği belli değil. O yüzden ben hem anne hem babayım. Tutumlu olmaya birikim yapmaya mecburum.
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. İnanın çok zor. Zamanla geçmiyor. Üstün Dökmen'in dediği gibi kaybettiğim gün yüreğime 41 adet ateş düştü hepsi zamanla söndü bir tanesi sönmüyor...Allahım kimsenin huzurunu bozmasın...Ben evlatlerima sarıldım ve bu acıyla yaşamayı öğrendim...Hayat devam ediyor...Şu an 38 yaşındayım en güzel günlerim yalnız geçti, hayatım bir eksiklikle bir boşlukla sürüyor...Ama Allah'tan gelene bir şey denmiyor...Allah herkese gecinden versin...Kendime hedefler koymasam, evlatlarım olmasa belki hiç toparlayamazdım...Derdi veren Allah dermanını da veriyor...Çok şükür ki güçlüyüm, sağlıklıyım, çocuklarımın başındayım, kimseye muhtaç değilim...
Kesinlikle haklısın Meyra'cım...İnsanın en büyük serveti ailesi...para harcansa da yerine konabiliyor...ama insanın alternatifi yok be canım...benim eşim hiç tutumlu değildi, umrunda değildi birikim falan...keşke ölmeseydi de birşeyim olmasaydı gerçi...zar zor bir araba aldık bir kısım kredi kullanarak...tam arabamızın borcu bitmişti ki iki gün sonra kalp krizinden kaybettim...üç yıl yerde mi gezdim gökte mi bilmiyorum...o zaman 29 yaşındaydım...oğullarım 5 ve 6 yaşında idiler...daha sünnet bile olmamışlardı...dünyaları verseler anlamı yok artık...bir kadın için eşinin kaybı kolunun kanadının kırılması demek...o yüzden yorulduğunuzda başınızı dayadığınız, ağladığınızda gözyaşlarınızı silip sizi gülümseten bir eşiniz varsa gerisi yavaş yavaş olur kızlar...Allahım benim yaşadığımı sizlere yaşatmasın...
Ben senesine donup bakip(cizelgeden) kontrol etmistim dogruydu.
@AsSsk Allah simdiden kabul etsin
Hurma en sevdigim ya
O hurmalar kadar guzeli burda varmiki ben bulamiyorum
Cokda severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?