birikim yapabilmenin yolları

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Gelecek olan bir miktar param vardı. Onu bugün hesabıma yatırmışlar. Altın çok yüksek hiç dokunmayıp direkt Tl birikimime atacağım. Her ayın 20'sinde burada yerel bir market güzel indirimler yapıyor. Bugün neler eksildi bir bakıp liste yapacağım. Yarın alışveriş günü olacağı için bugün hiç para harcamamam lazım. Akşam dondurucuya attığım kışlık sebzelerden yaptım. çok yorgundum öyle iyi geldi ki. Eskiden böyle durumlarda hemen pizza söylerdim şimdi yarım saat geç olsun para cebimde kalsın diyorum.

Ohhoooo burası almış başını gitmiş
Kaçıncı sayfada kaldığımı hatırlamıyorum
Geri dönüp okumam imkansız
Tasarrufla ilgili bilgiler varsa biri özet geçebilir mi
:oops:
Kaldığın yerde devam et canım. Gunluk birikim konuşmaları a101deki indirimler ve yapılan-yapılacak kışlıklar konuşuldu :)

hepinize hayırlı cumalar arkadaslar 40 liram vardı 20 lira arkadasın cocuguna para toplanıyordu işyerinde ona verdim 10 lira çay fişi aldım geriye 10 tl kaldı attım kumbarama haftasonu eşimden bozukalrı tırtıklarsam onları da atarım.
Bende dun akşam paketim için kontör parası aldım bizimkilerden. Hemen internete girince 11 lira gibi bir para çekti... İçime oturdu. 10 küsürlü lira duruyo şimdi. Elimde para var ama harcamak istemiyorum bakalım napıcam

Günaydın herkese.

Kızlar bir hesap yaptık dün. Elimize 10 gün için 100 tl kalıyor ödemelerden sonra. Ekstra bir şey çıkmazsa -ki genelde çıkar- :) ay sonunu eksiye düşmeden atlatacağız inşallah. Benim kendime ait olan 160 tl var onun bir kısmı elektriğe gidebilir belki, bakalım.

Su faturam 13 tl gelmiş. 20 günlük. Elektrik faturalarından öyle yükleniyorlarki bununla ağzımıza bal çalıyorlar sanırım.

Her şey için çok şükür, bin şükür.

Altın 116.5 a çıktı. Euro 3.29 dolar 2.96 altınla dolar arasındaki ilişki biri düşerken biri artıyor buna dikkat edin. Biri yuksrlirken diğeri duşeceğinden dövize de yatırılabilir aslında

Şu sıra altin almak mantıklı değil. Ben de ufak ufak döviz alacağım. Bana dolar yine 3 tl yi geçecek gibi geliyor.
Zaten geçen hafta 2.91 sıralarındaydı bu hafta fırladı 2.97 sıralarında seyrediyo şuan. Bana da geçicek gibi geliyor

kızlar benim 5 tane çeyreğim var biliyorum cok az ama sizce bozdurayım mı gram altın mı alsam internet bankacılığından diye düşünüyorum. ama elimin altında olursa anında bozdurur muyum diye korkuyorum 500 de nakit var bekliyorum ona da altın yüksek diye almıyorum sizce napayım?

Altın ve para piyasaları uzmanı islam memiş iu sıralar düşüş olsa bile yıl ortalarına doğru 120 liraya kadar çıkacak demiş. Yani bu düğün nişan zamanlarını kastetmiş. Biraz bekle istersen. Düşüş olduğunda 500 liranla tekrar altın yapabilirsin o sırada. Ben böyle düşünüyorum

Selam kızlar :))
Geçmiş sayfaları okuyamadım sanırım biraz gerginlik olmuş her neyse... Kırmayalım birbirimizi

Bebiş 10 günlük oldu, ben de zombi oldum :) bakmaya alıştım sayılır, insan hergün daha iyi öğreniyo

Kağıt para kumbarasına 200 tl attım
Bi de bebişe hediye altın filan geliyor ama az gene de Allah bereket versin zaten bebişin onlar dokunmucaz:)

Birbirimizi değil beni kırdılar canım. Sadece bir uyarı için. Allah yollarını açık etsin bişey demiyorum ve susuyorum. Bu arada bebeğinizi sağlıcakla büyütün :) kenara koyduğunuz birikimler için de Allah bereket versin :)
Canım valla konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum

Allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Canım valla konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum

Allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Goygoy yapmayın topikte dedim okuyan bakan filan varsa bir daha bakmazlar yazmazlar dedim bu uyarıya alındılar. Yani aslında o kadar da büyük, önemli bir şey değil. Sen takma kafana :)

Altın ve para piyasaları uzmanı islam memiş iu sıralar düşüş olsa bile yıl ortalarına doğru 120 liraya kadar çıkacak demiş. Yani bu düğün nişan zamanlarını kastetmiş. Biraz bekle istersen. Düşüş olduğunda 500 liranla tekrar altın yapabilirsin o sırada. Ben böyle düşünüyorum

en iisi öyle yapayım canım ya altın olunca bozduramıyorum hem eger 50 tane yapabilirsem hepsini eşime göstericem hayalim bu :)

Selam kızlar :))
Geçmiş sayfaları okuyamadım sanırım biraz gerginlik olmuş her neyse... Kırmayalım birbirimizi

Bebiş 10 günlük oldu, ben de zombi oldum :) bakmaya alıştım sayılır, insan hergün daha iyi öğreniyo

Kağıt para kumbarasına 200 tl attım
Bi de bebişe hediye altın filan geliyor ama az gene de Allah bereket versin zaten bebişin onlar dokunmucaz:)

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun

Hanımlar altının gramı 117.2 ye çıktı.

hey maşşallah nasıl alacaz ya ucuyor altın ortalık daha da karıştıkca rekora kosuyor bu gidişle bu yaz düşmeyecek

en iisi öyle yapayım canım ya altın olunca bozduramıyorum hem eger 50 tane yapabilirsem hepsini eşime göstericem hayalim bu :)

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun

hey maşşallah nasıl alacaz ya ucuyor altın ortalık daha da karıştıkca rekora kosuyor bu gidişle bu yaz düşmeyecek
Bakalım canım önümüzdeki günler ne gösterecek bize.

Back
X