- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.081
Kaldığın yerde devam et canım. Gunluk birikim konuşmaları a101deki indirimler ve yapılan-yapılacak kışlıklar konuşuldu :)Ohhoooo burası almış başını gitmiş
Kaçıncı sayfada kaldığımı hatırlamıyorum
Geri dönüp okumam imkansız
Tasarrufla ilgili bilgiler varsa biri özet geçebilir mi
Bende dun akşam paketim için kontör parası aldım bizimkilerden. Hemen internete girince 11 lira gibi bir para çekti... İçime oturdu. 10 küsürlü lira duruyo şimdi. Elimde para var ama harcamak istemiyorum bakalım napıcamhepinize hayırlı cumalar arkadaslar 40 liram vardı 20 lira arkadasın cocuguna para toplanıyordu işyerinde ona verdim 10 lira çay fişi aldım geriye 10 tl kaldı attım kumbarama haftasonu eşimden bozukalrı tırtıklarsam onları da atarım.
Zaten geçen hafta 2.91 sıralarındaydı bu hafta fırladı 2.97 sıralarında seyrediyo şuan. Bana da geçicek gibi geliyorŞu sıra altin almak mantıklı değil. Ben de ufak ufak döviz alacağım. Bana dolar yine 3 tl yi geçecek gibi geliyor.
Canım valla konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorumBirbirimizi değil beni kırdılar canım. Sadece bir uyarı için. Allah yollarını açık etsin bişey demiyorum ve susuyorum. Bu arada bebeğinizi sağlıcakla büyütün :) kenara koyduğunuz birikimler için de Allah bereket versin :)
Goygoy yapmayın topikte dedim okuyan bakan filan varsa bir daha bakmazlar yazmazlar dedim bu uyarıya alındılar. Yani aslında o kadar da büyük, önemli bir şey değil. Sen takma kafana :)Canım valla konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum
Allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Altın ve para piyasaları uzmanı islam memiş iu sıralar düşüş olsa bile yıl ortalarına doğru 120 liraya kadar çıkacak demiş. Yani bu düğün nişan zamanlarını kastetmiş. Biraz bekle istersen. Düşüş olduğunda 500 liranla tekrar altın yapabilirsin o sırada. Ben böyle düşünüyorum
Selam kızlar :))
Geçmiş sayfaları okuyamadım sanırım biraz gerginlik olmuş her neyse... Kırmayalım birbirimizi
Bebiş 10 günlük oldu, ben de zombi oldum :) bakmaya alıştım sayılır, insan hergün daha iyi öğreniyo
Kağıt para kumbarasına 200 tl attım
Bi de bebişe hediye altın filan geliyor ama az gene de Allah bereket versin zaten bebişin onlar dokunmucaz:)
Hanımlar altının gramı 117.2 ye çıktı.
Bakalım canım önümüzdeki günler ne gösterecek bize.en iisi öyle yapayım canım ya altın olunca bozduramıyorum hem eger 50 tane yapabilirsem hepsini eşime göstericem hayalim bu :)
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun
hey maşşallah nasıl alacaz ya ucuyor altın ortalık daha da karıştıkca rekora kosuyor bu gidişle bu yaz düşmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?