- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.078
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Elinden geliyorsa örgü, dantel yapabilirsin. Nikah şekeri davetiye katlama gibi ev işleri de var. Ufaktan böyle başlayayım dersen olabilir.Bi de algı nekadar farkli bisi
Esime aksam dedim ki adamla kadin 15tane sapka aldilar tanesi 3.5dan dukkanlari var sanirim tanesi 10tl satarlar kârın gozune vurdular dedim
Esim: belki kimsesiz cocuklara almislardir dedi.
Ticaret kafasi bendeki
Esim hep vicdanli, iyi yanini dusunuyo
Bende hep kâr,kazık tarflarini
Algida secicilik.
Aklimin ucundan bile gecmemisti boyle bisi herkesin ilk izlenimi nasil farkli
Yalniz kafama yatti he is cikarmi acaba mantikli.
Mesela yurunecek mesafeyi de minibuse otobüse binen var. Ben olsam o parayı kumbaraya atmak için yururum. Bir de ben ilk okuduğum unide (tabi şuan ikinci uniyi okuyorum) tek dersimin olduğu günler oluyordu. O gün cafelere girip yemek yemezdim iki saat beklerdim (Kocaeliye servisle gidip geliyordum) yemeğimi evde yerdim. Harçlığımın o gunku payını kumbaraya atardım :)Kızlar ya annemle dun bi cay bahcesinde oturuyoduk aklima ne geldi.
Anne bak surda nekadar insan var yada
Bilmem kac milyon-bin takipcisi olan insanlar.
Soyle bi hayat olsa dedim.
Herkes 1tl verse ama belirlenen herkes 150.000tl toplansa birine bir ev alinsa
Digerinin ihtiyaci ne araba misal ona 1tl toplansa araba alinsa
Digerine yazlık ne guzel bi hayat 1tl bir gunde nelere vermiyoruz ki.
Annem direk dilenciler topluyo ya zengin oluyolar iste dedi
Kadın haklı
Ama dilencilik degil benimki ya gönül rızasiyla bir iyilik yapma.
Cok tesekkurlertr_lelli Takdir ediyorum azminizi.
O kadar motive edici oldu ki. Bir kumbara edinmek ve eve gidip ilk parayı içine atmak için sabırsızlanıyorum.
Tebrik ederim. Bol bereketli olsun dilerim.
Kocaeli belediyesinin bir sloganı var... "çalışınca oluyor" diye... Sende diyordu ki yapınca oluyor :)Kızlar yeni gelenlere destek,motive amaclı tekrar paylasıcam resmi.
Ben nasıl birikim yaparım?
Azla birikim olmaz?
Nasıl olcak ya?
Biriktiremiyorum! Vs diyenler icin.
Oluyor birikiyor isteyin yeter.
9ayda 11.000tl
Gerekli olan sey 10lt su sisesi, hergun ufak da olsa atılacak mebla ve istek.
İsteyince oluyo.
Eki Görüntüle 1657148
Kızlar yeni gelenlere destek,motive amaclı tekrar paylasıcam resmi.
Azla birikim olmaz?
Nasıl olcak ya?
9ayda 11.000tl
İsteyince oluyo.
Eki Görüntüle 1657148
mesela ben:)işyerim evime arabayla 10-15 dk lık mesafede .. ve ben yürüyerek gelip gidiyorum.. 30-35 dk kamı alıyor.. ama hem spor oluyor hem param cebimde kalıyor:)hafta da 17,5 tl cebimde kalıyor:)Mesela yurunecek mesafeyi de minibuse otobüse binen var. Ben olsam o parayı kumbaraya atmak için yururum. Bir de ben ilk okuduğum unide (tabi şuan ikinci uniyi okuyorum) tek dersimin olduğu günler oluyordu. O gün cafelere girip yemek yemezdim iki saat beklerdim (Kocaeliye servisle gidip geliyordum) yemeğimi evde yerdim. Harçlığımın o gunku payını kumbaraya atardım :)
Aynen canım seneye kadar inşallah birşeyler olur yeri zamanı geliyo insanın cebinde 10 tl olmuyor 730 tl iyi para bana göre :)hoşgeldiniz..mantıklı..her gün 2 lira kenara koymuş olsak günlük rutin olarak,o 2 liranın eksikliğini hissetmeyiz ama 1 yıl sonra 730 liranın varlığı güzel hissettirir yani:)en azından bana..
Kızlar yeni gelenlere destek,motive amaclı tekrar paylasıcam resmi.
Azla birikim olmaz?
Nasıl olcak ya?
9ayda 11.000tl
İsteyince oluyo.
Eki Görüntüle 1657148
Kocaman bir amiiinnnnEşimle çok güzel bir kumbara yaptık ve ilk paralarımızı attık.
İradeli olabilmek için bir de hayal kurduk. :)
Bereket yağsın herkese.
Ohh bereketi bol olsunBenim damacanayi gecen esim saymis dayanamamis600 küsür var dedi, cidden bu damacana beni cok sardi
Benim damacanayi gecen esim saymis dayanamamis600 küsür var dedi, cidden bu damacana beni cok sardi
Adile nasit ,tarik akan filmiydi galiba bi semsiye vardı herkes pesindeahanda şimdi gidiyom damacana almaya:)belki keramet ondadır..ben akşam kumbaraya attığımı sabah almaya başladım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?