birikim yapabilmenin yolları

tr_lelli damacanaya ne kadar atiyorsunuz gunluk valla ocak a kadar borc odeyecez ocKtan sonra rahatiz sizin damNcana taktigi cok hosuma gitti acikcasi
Öncekine her gün en az 20tl atıyoduk
Ama ona 5-10-20-50tl hepsinden atmistik
Buna sadece 50aticaz. 3hafta oldu nerdeyse sanırım hergun atamiyoruz 50olunca zor oluyo.
Haftada minimum 150kesin atılıyo
Ama 5-10-20falan aticaksan hergun 15-20tl at.

Ogluma kitap ve ilac aldım
20tl tuttu hepsi
3tane hikaye kitabi aldim kuzuma yine okunmus kitap satan kitapcidan
Hem ucuz hemde geri satabiliyosun.
Uzerine para verip baska alirim.

Ogluma kitap ve ilac aldım
20tl tuttu hepsi
3tane hikaye kitabi aldim kuzuma yine okunmus kitap satan kitapcidan
Hem ucuz hemde geri satabiliyosun.
Uzerine para verip baska alirim.

çok iyiymiş...keşke burdada olsa.belki vardır da ben bilmiyorum,araştımam lazım..ben marketten alıyorum ve gerçekten pahalı

çok iyiymiş...keşke burdada olsa.belki vardır da ben bilmiyorum,araştımam lazım..ben marketten alıyorum ve gerçekten pahalı
Kadıköye yakın bir yerde oturuyosan akmar pasajında bulabilirsin... Bende dolabımda artık yer kalmadığı için geçenlerde gittim sattım. Dun arkadaşlara verilecekleri ayırdım. Yine bir poşet ayırdım gidicem kadıkoye :) Avrupa yakasında oturuyosanız bryazıtta varmış sahaflar... Ayrıca 25 ekime kadar uskudar sahilde 2. Sahaf festivali var ilginizi çekerse :)

O zaman bir d&r kartı edinin. D&r da kitap film filan aldığınızda ödediğiniz fiyatın %1i kartınıza puan olarak geliyor. Mesela 100 lira alışveriş yaptınız bir lira kartınızda olacak... Bazı kitapları indirime sokuyolar. Şuanda da baya kitap indirimde 20 25 liralık kitaplar 10 lira. İndirimli alışverişte yapabileceğiniz zamanlar olur o kartla

3tanesi 10tl idi hatta rafın bir tarafı ama ceken bi kitap olmadı incelemem lazım bi ara iyice.
Cocuk kitaplarinida 3-5tl ye veriyo.
Suan aklimda okucam bi kitap yok nette bi icerik arastirması yapim
D&Rlerde de bazıları indirimde oluyo genel anlamda pahalı.

Yine kadınlar kulubune yazdım bunu ama daha yazan olmadı.. Eğer ilginizi çeken bir kitap olursa yazarsınız. İndirim de yaparım toplu alımda..

Eklentiler

• wp_ss_20151015_0001.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 247
  • wp_ss_20151015_0002.png
    82,6 KB · Görüntüleme: 239
Hanımlar bu arada adet söktürücü bitki, yiyecek, içecek biliyor musunuz? Adet sorunum var. Bazen iki ay üst üste olmadığım zamanlar oldu

kesinlikle deneyecegim ama ocak ayindan itibaren simdilik gunde 2tl idare edecez

Kızlar bisi sorucam su ceyregin yarisi seklinde hediyelikler varmıs alan,gören, bilen beri gelsin
Cok mu minik bisi hediye olarak takilir mi?

Çeyreğin yarısını bende duydum.. Ama boyutu hakkında bir bilgim yok... Ama fark edeceğini pek zannetmem.

Adet düzensizliği hep varsa polikistik over sendromu olabilir. Bazılarında değişik belirtilerde oluyor. Tüylenme artışı kilo gibi. Bu aya özgü bir şeyse mevsimsel olabilir endişelenme.
Yok bu aya özgü değil. 15-16 yaşımdan beri her yıl en az bir ay olmak üzere olmadığım zaman oluyor... Geçen senede yılın sonlarına doğru 2 ay hiç olmamıştım. 3. Aya girince olmuştum...

Benim gizli olarak yaptırdığım BES i eşim bir şekilde öğrendi. Kenardaki 1000 tl de gitti. Paraya çok sıkışmış. Senin kenarda vardır falan dedi. Ben de yok deyince inanmadı. Artık bes yaptırdım dedim. Konu başka Zaman konuşulmak üzere kapandı diye düşünüyorum. Baktım durum kötüye gidecek kenarda olan parayı da verdim. Şu an itibariyle sıfır birikim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…