• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Günaydın.
Yagmurlu bir sabah daha
Dün yagmur bugun yagmur kasvetli bir hava.
Kardiyolojide randevum var saat 2.5da
Carpıntım oluyo zaman zaman
Daha öncede gitmistim panikatakyuzunden denmisti bisi cıkmamıstı
Ama baya zaman gecti
İçim de huzursuzdu acaba ritim bozuklugu falan mi diye
Yinede bi baktırim ben.
Cok heycanlanligimda, bazen cok kosturdugumda,gece uykumdan uyandirildigimda kalbim yerinden cıkcakmıs gibi oluyo.

Sağlıkdan ve ölümden ötesine çare var.
Çok geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar nasılsınız
tr_lelli tr_lelli geçmiş olsun

Hafta sonu kimseye yaramamış anlaşılan
Bizde oğluma alışveriş yaptık 200 tl
Market 36 tl
Oyuncak 76,5 tl
Birde balık aldık daha önceki balığımız ölmüştü tekrar istedi
balık+yem 7 tl
bez+ıslak mendil 165 2-3 ay yeter
Kimisi nakit kimisi kartla aldık

Selam
Bi -70de benden.

Salıpazarına gittim bugün.
Ogluma 2takım pijama aldım evde yatarken giymelik icide pamuklu hemde
Takımı 12tl den
Beden egitimi icin spor canta aldım 15tl
Eldiven,sapka,atkı,kendime eldiven ve sal atkılardan aldım
Hepsinin tanesi 3.5tl.
Havalar daha tam sogumadigi halde fiyatlar gayet makuldu
Kasım ayinda da gidip bakıcam yine bisiler

Muz 5tl
Brokoli 4tl
Karnabahar 3.5tl
Mandalina 1.5tl
Maydanoz 50krs.
Donustede 20tlmarkette harcadım.

Esim kumbaraya atıyo ama bisiler
Ben henuz kenara bisey koyamadım.

tr_lelli tr_lelli yahu senin oraya taşınasım geliyo sen böyle yazınca..ne kadar uygun sizin orası öyle..
ben bu hafta yine harcama haftası ilan ettim.o kadar çok giderim var ki bu hafta..ama bi atlatayım inşallah kış uykusuna yatırcam paracıklarımı,verrmemm kimseciklere:))

Evet manav olarak ucuz. Ama salı pazarı da uygun oluyor yahu... Üst başa önceden biriktirdiğim paralarla yapıyordum aileme yük olmuyordum ama şimdi dolabım biraz iyi beni bir müddet idare eder. O sırada tabi paralar kumbişte yatacak :) :D

tr_lelli tr_lelli yahu senin oraya taşınasım geliyo sen böyle yazınca..ne kadar uygun sizin orası öyle..
ben bu hafta yine harcama haftası ilan ettim.o kadar çok giderim var ki bu hafta..ama bi atlatayım inşallah kış uykusuna yatırcam paracıklarımı,verrmemm kimseciklere:))
Gel cnm gel :)
Benim kuzende bana takilir bazen sen ucuzu buluyosun diye benle cikar alisverise.
Polar fermuarli ust baktim oglusa 25tl idi
Onlar 10-15e duser beklicem almadım.
5tl baharlık ince uzunkollu pijama takımları vardı bize gore almadım ama

Evet manav olarak ucuz. Ama salı pazarı da uygun oluyor yahu... Üst başa önceden biriktirdiğim paralarla yapıyordum aileme yük olmuyordum ama şimdi dolabım biraz iyi beni bir müddet idare eder. O sırada tabi paralar kumbişte yatacak :) :KK70:
Ben arada bi gidiyorum boyle
Kendime giysi almiyorum ama denemeden alamiyorum
Boyle ic camasiri pijama ivir zivir iste
Ama urunleri gercekten guzel.
merhaba bayanlar ben yeni üye oldum sırf aranıza katılmak için 1 haftadır bende kumbara yaptım günde 2 tl atıyorum bu aya ait ev bütçesi yaptım inşallah bende birşeyler koyarım kıyıya köşeye
Hosgeldiniz
İnsallah isteyince olur hersey.
Bol bereketli olsun.

Gel cnm gel :)
Benim kuzende bana takilir bazen sen ucuzu buluyosun diye benle cikar alisverise.
Polar fermuarli ust baktim oglusa 25tl idi
Onlar 10-15e duser beklicem almadım.
5tl baharlık ince uzunkollu pijama takımları vardı bize gore almadım ama

Ben arada bi gidiyorum boyle
Kendime giysi almiyorum ama denemeden alamiyorum
Boyle ic camasiri pijama ivir zivir iste
Ama urunleri gercekten guzel.

Hosgeldiniz
İnsallah isteyince olur hersey.
Bol bereketli olsun.
Evet iç çamaşırı ufak tefek ıvır zıvırımı pazardan alırım. Çoraplarımı bile pazardan alırım. :D birkaç kere tişört alçışlığım var 5 lira diyolardı :D pantolonda dediğin gibi dwneme fırsatı olmadığı için onda riske girmem :)

Evet iç çamaşırı ufak tefek ıvır zıvırımı pazardan alırım. Çoraplarımı bile pazardan alırım. :KK70: birkaç kere tişört alçışlığım var 5 lira diyolardı :KK70: pantolonda dediğin gibi dwneme fırsatı olmadığı için onda riske girmem :)
Ben de oyle
Ayy tshrtler 2tl idi ;)
Sezon bitti ya yazliklar nasil ucuz.
Kadikoy yada umraniyeden bakmam lazim kendime ama almicam bi sure bisi hersey para yahu

Günaydın mutlu,umutlu,huzurlu,barıs icinde,yepyeni,bereketli günlere sabahlara uyanmak ümidiyle.
Gün-aydın.

günaydın..aman akşam ne zordu yav..yavrum 3 sayfalık ödevi uzata uzata saatlerce anca yapabildi.
şu ödev disiplinini kazandıramadım gitti şu çocuğa..geçen yıl 1.sınıf diye yardım ettim hep(sanırım abartmışım) yine öyle olsun istiyo.yanında duracam hep.hadi tek korkuyo odada anlıyorum da illa yanında,masasında oturcam.
tam gün okulu,gelince biraz dinlensin sonra yapsın diyorum,oyun,tv yada bilgisayar neyse ilgilendiği bırakamıyo bir daha.yemekten sonra direk oturtuyorum,sonra dinlensin diyorum, bu kezde zaten yorgun,uzattıkça uzatıyo..
benim çocuğum kendi kendine ödevim var deyip odasına çekilirmi bir gün acaba..görürmüyüm ben o günleri

merhaba bayanlar ben yeni üye oldum sırf aranıza katılmak için 1 haftadır bende kumbara yaptım günde 2 tl atıyorum bu aya ait ev bütçesi yaptım inşallah bende birşeyler koyarım kıyıya köşeye

hoşgeldiniz..mantıklı..her gün 2 lira kenara koymuş olsak günlük rutin olarak,o 2 liranın eksikliğini hissetmeyiz ama 1 yıl sonra 730 liranın varlığı güzel hissettirir yani:)en azından bana..

günaydın..aman akşam ne zordu yav..yavrum 3 sayfalık ödevi uzata uzata saatlerce anca yapabildi.
şu ödev disiplinini kazandıramadım gitti şu çocuğa..geçen yıl 1.sınıf diye yardım ettim hep(sanırım abartmışım) yine öyle olsun istiyo.yanında duracam hep.hadi tek korkuyo odada anlıyorum da illa yanında,masasında oturcam.
tam gün okulu,gelince biraz dinlensin sonra yapsın diyorum,oyun,tv yada bilgisayar neyse ilgilendiği bırakamıyo bir daha.yemekten sonra direk oturtuyorum,sonra dinlensin diyorum, bu kezde zaten yorgun,uzattıkça uzatıyo..
benim çocuğum kendi kendine ödevim var deyip odasına çekilirmi bir gün acaba..görürmüyüm ben o günleri
Zamanla olur daha kucukmus ya :)
Benim oglum kendi yapıyo anlayamadıgını, kompozisyon ödevlerini,arastirma ödevlerini hala soruyo ama
Bazen ben kendimi sucluyorum.
Guzel yapamazsa,yanlıs yaparsa diye basinda bekliyorum yardim ediyorum bazen.

Bizde sey var mesela baba hic kizmaz ama.sen hala bu saate kadar ödevini yapmadın mı? Demesi bile yetiyo bazen.
Hemen ödevine gömuluyo

Dün dinlencem dedi(oglum.oglenci ve 7saat ders goruyolar eve gelmemiz 19.00)
Tamam dedim.
Yemek yedi,tv izledı,pc oynadı hiicc bisi demedim.
Saat 21.00gibi esim geldi baktım ödevinin basına oturdu hemen.
Babası bisi der diyemi bilmem artık.

Hepsinide yapmıstı.

Sen sunu sunu yap yapamadigini bana sor ben bi cay koyim hemen gelim
Sen yapmaya basla ben bi wc gidim gelim
Yada yemegi hazirlim gelim diye diye 5-10birakip gozlemleyin
Sonra yine gelip kontrol edin.
Öyle öyle aliskanlik kazanicaktır.

Back