- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Çok geçmiş olsun canımGünaydın.
Yagmurlu bir sabah daha
Dün yagmur bugun yagmur kasvetli bir hava.
Kardiyolojide randevum var saat 2.5da
Carpıntım oluyo zaman zaman
Daha öncede gitmistim panikatakyuzunden denmisti bisi cıkmamıstı
Ama baya zaman gecti
İçim de huzursuzdu acaba ritim bozuklugu falan mi diye
Yinede bi baktırim ben.
Cok heycanlanligimda, bazen cok kosturdugumda,gece uykumdan uyandirildigimda kalbim yerinden cıkcakmıs gibi oluyo.
Sağlıkdan ve ölümden ötesine çare var.
Saol canımÇok geçmiş olsun canım
Gel cnm gel :)tr_lelli yahu senin oraya taşınasım geliyo sen böyle yazınca..ne kadar uygun sizin orası öyle..
ben bu hafta yine harcama haftası ilan ettim.o kadar çok giderim var ki bu hafta..ama bi atlatayım inşallah kış uykusuna yatırcam paracıklarımı,verrmemm kimseciklere:))
Ben arada bi gidiyorum boyleEvet manav olarak ucuz. Ama salı pazarı da uygun oluyor yahu... Üst başa önceden biriktirdiğim paralarla yapıyordum aileme yük olmuyordum ama şimdi dolabım biraz iyi beni bir müddet idare eder. O sırada tabi paralar kumbişte yatacak :)
Hosgeldinizmerhaba bayanlar ben yeni üye oldum sırf aranıza katılmak için 1 haftadır bende kumbara yaptım günde 2 tl atıyorum bu aya ait ev bütçesi yaptım inşallah bende birşeyler koyarım kıyıya köşeye
Hoşgeldin :) inşallah canım..merhaba bayanlar ben yeni üye oldum sırf aranıza katılmak için 1 haftadır bende kumbara yaptım günde 2 tl atıyorum bu aya ait ev bütçesi yaptım inşallah bende birşeyler koyarım kıyıya köşeye
Evet iç çamaşırı ufak tefek ıvır zıvırımı pazardan alırım. Çoraplarımı bile pazardan alırım.Gel cnm gel :)
Benim kuzende bana takilir bazen sen ucuzu buluyosun diye benle cikar alisverise.
Polar fermuarli ust baktim oglusa 25tl idi
Onlar 10-15e duser beklicem almadım.
5tl baharlık ince uzunkollu pijama takımları vardı bize gore almadım ama
Ben arada bi gidiyorum boyle
Kendime giysi almiyorum ama denemeden alamiyorum
Boyle ic camasiri pijama ivir zivir iste
Ama urunleri gercekten guzel.
Hosgeldiniz
İnsallah isteyince olur hersey.
Bol bereketli olsun.
Ben de oyleEvet iç çamaşırı ufak tefek ıvır zıvırımı pazardan alırım. Çoraplarımı bile pazardan alırım.birkaç kere tişört alçışlığım var 5 lira diyolardı pantolonda dediğin gibi dwneme fırsatı olmadığı için onda riske girmem :)
Umraniyede oturuyorum bende. Cumartesi pazarını tek geçerim :)Ben de oyle
Ayy tshrtler 2tl idi
Sezon bitti ya yazliklar nasil ucuz.
Kadikoy yada umraniyeden bakmam lazim kendime ama almicam bi sure bisi hersey para yahu
Hic gitmedim orayıda keşfetmem lazım bi ara.Umraniyede oturuyorum bende. Cumartesi pazarını tek geçerim :)
merhaba bayanlar ben yeni üye oldum sırf aranıza katılmak için 1 haftadır bende kumbara yaptım günde 2 tl atıyorum bu aya ait ev bütçesi yaptım inşallah bende birşeyler koyarım kıyıya köşeye
Zamanla olur daha kucukmus ya :)günaydın..aman akşam ne zordu yav..yavrum 3 sayfalık ödevi uzata uzata saatlerce anca yapabildi.
şu ödev disiplinini kazandıramadım gitti şu çocuğa..geçen yıl 1.sınıf diye yardım ettim hep(sanırım abartmışım) yine öyle olsun istiyo.yanında duracam hep.hadi tek korkuyo odada anlıyorum da illa yanında,masasında oturcam.
tam gün okulu,gelince biraz dinlensin sonra yapsın diyorum,oyun,tv yada bilgisayar neyse ilgilendiği bırakamıyo bir daha.yemekten sonra direk oturtuyorum,sonra dinlensin diyorum, bu kezde zaten yorgun,uzattıkça uzatıyo..
benim çocuğum kendi kendine ödevim var deyip odasına çekilirmi bir gün acaba..görürmüyüm ben o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?