- 13 Ekim 2015
- 81
- 134
- 93
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
canim benim dugunimde takmislardi 45 tl ymis şok olmustum sahsen keske takmasalar daha iyiydi demistim cok basit duruyorKızlar bisi sorucam su ceyregin yarisi seklinde hediyelikler varmıs alan,gören, bilen beri gelsin
Cok mu minik bisi hediye olarak takilir mi?
Basit durabilir... Ama o takan kişinin o ayki maddi durumunu bilemeyiz ki.canim benim dugunimde takmislardi 45 tl ymis şok olmustum sahsen keske takmasalar daha iyiydi demistim cok basit duruyor
Takcam insana nakit takmak isime gelmiyo ceyrekde alamam suan elimde yokcanim benim dugunimde takmislardi 45 tl ymis şok olmustum sahsen keske takmasalar daha iyiydi demistim cok basit duruyor
Bozdururkende dusuyo ondan oyle dusunmusturBasit durabilir... Ama o takan kişinin o ayki maddi durumunu bilemeyiz ki.
Bozdururkende dusuyo ondan oyle dusunmusturBasit durabilir... Ama o takan kişinin o ayki maddi durumunu bilemeyiz ki.
O sırada halanın çocukları evli değildiyse tek takı takalım demiş olabilirler belki... Çok yakın akrabaya para takmak benimde içime sinmiyor... Hani arkadaş çevresinden biri olsaymış para takılabilirmiş ama....Simdi soyle sorim daha iyi anlasilirim belki
Kuzenim evlencek
Bana ayri ayri kimse bisi takmadi onlardan halam sadece ince bir bilezik takti
Yani kuzenler bisi takmadi
Annem takisini takacak ben takmasam kesin lafı olcak biliyorum
Taksam bi dert takmasam bi dert.
Cocugun okul masrafi falan derken elde biside yok.
Ceyrek zaten alamam 50taksam az olur
100taksam icimden gelmiyo
Bu gramın ceyregin yarisi olanlardan alsammi ki diye dusunuyorum.
Ouf bu isler cok karisik ya napsam ki?
Bir kizi evliydi.(suan dul)O sırada halanın çocukları evli değildiyse tek takı takalım demiş olabilirler belki... Çok yakın akrabaya para takmak benimde içime sinmiyor... Hani arkadaş çevresinden biri olsaymış para takılabilirmiş ama....
Sorma yahu 180tl az buz degil yatr_lelli canim durumuna gore tak canim herkes ceyrek takma gucu yok zaten ceyrek.firlamis gitmis
Eve kira vermiyosunuz ev kredisi ödüyosunuz galibakizlar sizde bana akil verin ben normalde memurum cocum oldugu icim.ucretsiz izindeyim malum tek maas kaldik esim2.500 aliyo 1.250si krediye kesiliyo sizce birseyler koyabilirmiyim simdilik 2 tl koyuyorum gunde
valla hic sorma ayni dert bende vR gorumcem dogum yapti eşim ceyrek takacam diyor gecen yil ben dogum yaptim sadece tulum aldi gorumcem ne yapim ben mecbur takilacakSorma yahu 180tl az buz degil ya
Bakalım dusunuyorum 1hafta daha var.
Az taksam laf edicekler biliyorum fazlasıda beni sıkıntıya sokcak bakalım.
canim calismiyorum.diye kiyafwt almiyorum artik almiyorum istesem de ama ay sonu zor geliyo bazen zor zamanlar geçirdik allah bundan geri koymsin diyorum şükur halimizeEve kira vermiyosunuz ev kredisi ödüyosunuz galiba
1.250kalıyo ozaman
Elektrik+telf+su+dogalgaz= 500desek
Gıda+cocugun masrafı 500desek
150falanda zaruri ihtiyac 100tl atılabilir sanki sıkınca ayda
Allah yardımcımız olsun borc ödeyenler olarak hepimize
Gıda icin promosyon takip et cnm
İnternette aktuelindirim sitesi var tum marketlerin haftalik indirim brosurleri yaziyo aktif ordan takip et.
Elektrik,su da kullanmadigin seylerin fisini cek
Kettele,firin,utu daha az kullan
Camasir ve bulasik mak tamamen dolmadan calistirma
Giysi vs cok acil degilse alma olanla idare et suan evdesin nasil olsa.
Ancak boyle kısılıyo biraz.
İnsanin herseyde hevesi kaliyo akli kaliyo bazen biktim.borc odemekden evlendigimden beri hep borc oduyoruz diyorumcanim calismiyorum.diye kiyafwt almiyorum artik almiyorum istesem de ama ay sonu zor geliyo bazen zor zamanlar geçirdik allah bundan geri koymsin diyorum şükur halimize
Kocaman Aminnnnbende liseye gidiyorum cok iyi hatirliyorum sadece cay ve ekmekle kahvLti yaptimiz gunleri unutmuyorum Allah im sonra aileme yuru yaa kulum dedi cok sukur evleride var arabalari da Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?