• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Bu arada sarılar çok eğlenceli olup herşeyi espri konusu yapma eğilimindedirler. Mavi karakterliler çok tertipli olurlar. Yeşiller ise sarılar kadar olmasa da durumuna göre çok ince espri yapma kabiliyetleri vardır. Yeşller aynı zamanda çok sakin kişiliklidirler :)

Selamm oiy nasıl kosturmacali bi gundu hoh!
Yarına kucumen misafirlerim var
Bugun kuran vardi ordanda arkadasa caya gittim
1.5tl 2b kalem aldım
3tl arkadas kutudaki kurabiyelerden aldim
Ogluma beslenme vs derken gitti yine 10tl.

Yarına oglumun arkadaslari geliyo 4cocuk pardon genc(artik kabul etmiyolar)
Gelcekler
2sinin annesi de gelcek
Plan dun yapilmis cocuklar annelerinden izin bile almislar benim bu aksam okul cikisi haberim oluyo
Evin canini cikariyorum suan sil toz al tum hafta gezince ev aldi basini gitti
Bide kurabiye kek yapcam daha.
Gun parami verdim gitti 300tl de oraya
Cansaglıgı artık yapcak bisi yok
Bir dahaki ay bende direk bankaya gitcek
Herkesler iyidir insallah
Cok dua ettim bugun bereket,kazanc dualari vardi okudum hepsinden.

Al
Selamm oiy nasıl kosturmacali bi gundu hoh!
Yarına kucumen misafirlerim var
Bugun kuran vardi ordanda arkadasa caya gittim
1.5tl 2b kalem aldım
3tl arkadas kutudaki kurabiyelerden aldim
Ogluma beslenme vs derken gitti yine 10tl.

Yarına oglumun arkadaslari geliyo 4cocuk pardon genc(artik kabul etmiyolar)
Gelcekler
2sinin annesi de gelcek
Plan dun yapilmis cocuklar annelerinden izin bile almislar benim bu aksam okul cikisi haberim oluyo
Evin canini cikariyorum suan sil toz al tum hafta gezince ev aldi basini gitti
Bide kurabiye kek yapcam daha.
Gun parami verdim gitti 300tl de oraya
Cansaglıgı artık yapcak bisi yok
Bir dahaki ay bende direk bankaya gitcek
Herkesler iyidir insallah
Cok dua ettim bugun bereket,kazanc dualari vardi okudum hepsinden.
Allah kabul etsin kuranını :) birşeye ihtiyaç olunca illaki gidiyor para:)

Ben ancak oturdum.
Coluk cocuk 18.30gibi gittiler
Topla yıka ancak oturdum.
Sabah 5tl harcadım
4tlsi 5krs 10krslardan
Evde bi avuc birikmisti
Doldurdum cuzdana
Kornisonve elma aldım.
50tl bozdurmak da isime gelmiyodu zaten.
Bozdurunca harcanıyo iyi oldu böyle

Ben bugun 100tl harcadım:KK43:
Yine - yani.
35tl pazarda 65tl de markette.
Marketten kahvaltilik aldim
Kasqr,beyazpeynir,telli peynir,tulum,yesilzeytin,margarin,salam falan aldım
Pazardan da domates,salatalık,limon,kivircik,turp,maydanoz, dereotu,pırasa,biber,patlıcan, elma,hamsi,ogluma 2atlet, 2de corap aldım
Pazarin gozunu sevim ya
Aynilarini marketten alsaydin en az 55-60tl
Tazecik hepsi.
Bana bu hafta yeter de artar bile
Pogca yaptim mayalanıyo
Hamsiyide aksama kizarticam.

Oglum her sabah duzenli kahvalti yapiyo
Esim kahvaltilikdan ziyada kek,borek yiyo.
Degisik cesit olsun diye parcalanıyorum bende.
Böyle bir hayat.

Daha ütü yapicam
Bu arada 57tl elektrik faturası
41tl su faturasi gelmis.
Pufs.

41 tl su çok iyi gelmiş bize geçen ay 120 tl gelmişti. Bu sefer sanırım 80 90 gibi gelicek. Ya namaz kılan insanız şimdi wc leri alafranga yapıyorlar şimdi ayıptır söylemesi tahareti nasıl alıcaz derken duşakabine giriyoruz. Haliylen su faturası kabarık geliyor.

41 tl su çok iyi gelmiş bize geçen ay 120 tl gelmişti. Bu sefer sanırım 80 90 gibi gelicek. Ya namaz kılan insanız şimdi wc leri alafranga yapıyorlar şimdi ayıptır söylemesi tahareti nasıl alıcaz derken duşakabine giriyoruz. Haliylen su faturası kabarık geliyor.
Benim de bu ay elektrik faturam costu 76 lira geldi ama donemi 35 gunluk hesaplamislar bes gunde bile nasil farketmis sanirim tuketim arttikca katsayi carpanlari da artiyor. Namaz kilmayla alafranga tuvalet arasindaki iliskilendirmeni anlayamadim ? Yurt disinda mi yasiyorsunuz? Alafranga tuvalette taharet muslugunuz yok mu?

Benim de bu ay elektrik faturam costu 76 lira geldi ama donemi 35 gunluk hesaplamislar bes gunde bile nasil farketmis sanirim tuketim arttikca katsayi carpanlari da artiyor. Namaz kilmayla alafranga tuvalet arasindaki iliskilendirmeni anlayamadim ? Yurt disinda mi yasiyorsunuz? Alafranga tuvalette taharet muslugunuz yok mu?
Var olmaya var. İdrarın sıçrama gibi bir durumu olduğundan dolayı. Orada yıkayacağıma duşakabine girer kafam rahat olur. Malum necas abdest tutmaz.

Var olmaya var. İdrarın sıçrama gibi bir durumu olduğundan dolayı. Orada yıkayacağıma duşakabine girer kafam rahat olur. Malum necas abdest tutmaz.
Enteresan geldi acikcasi. Asil alaturka tuvalette idrarin Seramik terlik gibi yerlere sicramasi daha olasi. Sayet alaturka olsaydi her tuvaletten sonra dusa mi girecektiniz? Wc sonrasi temizleme isini dusakabinde yapinca Banyo yaparken iciniz nasil rahat ediyor? Bunu gercekten cok merak ettim.

Enteresan geldi acikcasi. Asil alaturka tuvalette idrarin Seramik terlik gibi yerlere sicramasi daha olasi. Sayet alaturka olsaydi her tuvaletten sonra dusa mi girecektiniz? Wc sonrasi temizleme isini dusakabinde yapinca Banyo yaparken iciniz nasil rahat ediyor? Bunu gercekten cok merak ettim.
Alaturkada da aynıyım. Ayaklarıma su dokmeden çıkmam... Size öyle gelmiş olabilir. En azından ben öyle yapıyorum namaz kılarken içimin rahat olmasını istediğim için. Tek sebebim bu...

Günaydın.
Yagmurlu bir sabah daha
Dün yagmur bugun yagmur kasvetli bir hava.
Kardiyolojide randevum var saat 2.5da
Carpıntım oluyo zaman zaman
Daha öncede gitmistim panikatakyuzunden denmisti bisi cıkmamıstı
Ama baya zaman gecti
İçim de huzursuzdu acaba ritim bozuklugu falan mi diye
Yinede bi baktırim ben.
Cok heycanlanligimda, bazen cok kosturdugumda,gece uykumdan uyandirildigimda kalbim yerinden cıkcakmıs gibi oluyo.

Sağlıkdan ve ölümden ötesine çare var.

Back