- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Diktatör tiplidirler kırmızılar. Lider ruhlular :)ay benimki kirmizi cikti seksi ve tehlikeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diktatör tiplidirler kırmızılar. Lider ruhlular :)ay benimki kirmizi cikti seksi ve tehlikeli
aynen bi diktatorluk var burcumdan da kaynkli aslan :)Diktatör tiplidirler kırmızılar. Lider ruhlular :)
Allah kabul etsin kuranını :) birşeye ihtiyaç olunca illaki gidiyor para:)Selamm oiy nasıl kosturmacali bi gundu hoh!
Yarına kucumen misafirlerim var
Bugun kuran vardi ordanda arkadasa caya gittim
1.5tl 2b kalem aldım
3tl arkadas kutudaki kurabiyelerden aldim
Ogluma beslenme vs derken gitti yine 10tl.
Yarına oglumun arkadaslari geliyo 4cocuk pardon genc(artik kabul etmiyolar)
Gelcekler
2sinin annesi de gelcek
Plan dun yapilmis cocuklar annelerinden izin bile almislar benim bu aksam okul cikisi haberim oluyo
Evin canini cikariyorum suan sil toz al tum hafta gezince ev aldi basini gitti
Bide kurabiye kek yapcam daha.
Gun parami verdim gitti 300tl de oraya
Cansaglıgı artık yapcak bisi yok
Bir dahaki ay bende direk bankaya gitcek
Herkesler iyidir insallah
Cok dua ettim bugun bereket,kazanc dualari vardi okudum hepsinden.
Amin sagolasınAl
Allah kabul etsin kuranını :) birşeye ihtiyaç olunca illaki gidiyor para:)
Benim de bu ay elektrik faturam costu 76 lira geldi ama donemi 35 gunluk hesaplamislar bes gunde bile nasil farketmis sanirim tuketim arttikca katsayi carpanlari da artiyor. Namaz kilmayla alafranga tuvalet arasindaki iliskilendirmeni anlayamadim ? Yurt disinda mi yasiyorsunuz? Alafranga tuvalette taharet muslugunuz yok mu?41 tl su çok iyi gelmiş bize geçen ay 120 tl gelmişti. Bu sefer sanırım 80 90 gibi gelicek. Ya namaz kılan insanız şimdi wc leri alafranga yapıyorlar şimdi ayıptır söylemesi tahareti nasıl alıcaz derken duşakabine giriyoruz. Haliylen su faturası kabarık geliyor.
Var olmaya var. İdrarın sıçrama gibi bir durumu olduğundan dolayı. Orada yıkayacağıma duşakabine girer kafam rahat olur. Malum necas abdest tutmaz.Benim de bu ay elektrik faturam costu 76 lira geldi ama donemi 35 gunluk hesaplamislar bes gunde bile nasil farketmis sanirim tuketim arttikca katsayi carpanlari da artiyor. Namaz kilmayla alafranga tuvalet arasindaki iliskilendirmeni anlayamadim ? Yurt disinda mi yasiyorsunuz? Alafranga tuvalette taharet muslugunuz yok mu?
Enteresan geldi acikcasi. Asil alaturka tuvalette idrarin Seramik terlik gibi yerlere sicramasi daha olasi. Sayet alaturka olsaydi her tuvaletten sonra dusa mi girecektiniz? Wc sonrasi temizleme isini dusakabinde yapinca Banyo yaparken iciniz nasil rahat ediyor? Bunu gercekten cok merak ettim.Var olmaya var. İdrarın sıçrama gibi bir durumu olduğundan dolayı. Orada yıkayacağıma duşakabine girer kafam rahat olur. Malum necas abdest tutmaz.
Alaturkada da aynıyım. Ayaklarıma su dokmeden çıkmam... Size öyle gelmiş olabilir. En azından ben öyle yapıyorum namaz kılarken içimin rahat olmasını istediğim için. Tek sebebim bu...Enteresan geldi acikcasi. Asil alaturka tuvalette idrarin Seramik terlik gibi yerlere sicramasi daha olasi. Sayet alaturka olsaydi her tuvaletten sonra dusa mi girecektiniz? Wc sonrasi temizleme isini dusakabinde yapinca Banyo yaparken iciniz nasil rahat ediyor? Bunu gercekten cok merak ettim.
Amin inşAllahGunaydin kizlar bol bereketli gunleriniz olsun