- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.078
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Gunaydin canim, insallah bol bereketli bol.sohbetli bol mutluluklu bir bayram olur :)Günaydın.
Bugun arefe..
Bayrama 1 kala
Bereket bolluk saglık huzur dileyelim.
Bayramın bereketi uzerimize olsun.
Merhaba hanımlar.. Aslında başlıktan da anlaşılacağı gibi birikim yapmanın yollarını aramaktayım. sizler nasıl birikim yapıyorsunuz kumbaraya nasıl para atıyorsunuz.?
Yaaa ama sayması cok guzel oluyooaa bende bes yatırıyorum.baktım şimdi 3.5 olmuş bileçok iyi yapmışım valla o parayı anlamadım bile nasıl birikti,kenara koyalım desem yapamazdık sanırım...
ahtr_lelli ah......o damacanayı göstermeyeceğğdin .elim gitmiyo harcayamıyom para yahu.kontörlü hatta geçtim,bakiye sıfırlamışlar,gidip kontör alamıyom dünden beri 7-25 yaş arası adam arıyom uygun tarifeye geçem diye.bulurum inşallah yoksa benim paşamın 7 yaşına 4 ay var..bu inatla 4 ay gezermişim kontörsüz
Yapabilene ne mutluBir de yazmayı unuttum şöyle bir şey yapın mutlaka, ben rastgele rakamlar yazdım, siz eksiye düşmemeye çalışın, kendinize göre düzenleyin.
Eki Görüntüle 1638912
Aiyy sen hamisdin dimitr_lelli ne yapmissin oyle harika görünüyor afiyetle yiyin....
Birikim cok zevkli ve duzenli yapılınca alışkanlık haline geliyor... Biriktirmeden duramıyorsun...
merhaba arkadaşlar
yazdıklarınızın büyük bir kısmını okudum, bayağı gaza geldim
benimde bir kumbaram var ama aylardır bir şey atamadım sayenizde bu gün 10 tl ile başladım ama pek biriktireceğime ihtimal vermiyorum ama olduğu kadar
bayağı içerideyiz kızlar o yüzden ilk hedefim eksileri kapatabilmek biraz sıkmaya başladım ama bakalım başaracakmıyım
O parayı yokmus gibi varsaymakla ise baslanalısınızmerhaba arkadaşlar
yazdıklarınızın büyük bir kısmını okudum, bayağı gaza geldim
benimde bir kumbaram var ama aylardır bir şey atamadım sayenizde bu gün 10 tl ile başladım ama pek biriktireceğime ihtimal vermiyorum ama olduğu kadar
bayağı içerideyiz kızlar o yüzden ilk hedefim eksileri kapatabilmek biraz sıkmaya başladım ama bakalım başaracakmıyım
Basarirsin ims,.zaman zaman hepimiz eksiye dusuyoruz, bütçe detoksu yap istersen, belli.bir hafta hic para harcamayarak yapılıyor faydasi.olur belki :)
O parayı yokmus gibi varsaymakla ise baslanalısınız
Vardı ama yok
Harcadınız varsayarak.
O para olnasaydı napcaktım? Diye dusunerek yoksaycaz
Olay bu.
Bilmiyorum topigin geneli ev hanımı
mı? Calısıyor mu?
Ben ev hanımıyım yani bi gelirim yok
Kısın dısarı cok cıkmıyorum
Mecbur kalmadıkca zirt pirt alisveris yapmıyorum
İhtiyacim yoksa pek dukkan gezmiyorum (aklim kaliyo bazi bazi alasim olmasada almak istiyorum)
Boyle boyle cozumler uretiyorum.
Bu kıs da öyle gecicek bir de ben evi seviyorum ondanda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?