- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.101
Konu zeytinyağı ise her markanın zeytinyağı alınmaz zaten.Daha bu gün baktım. Aaa dedim ucuzmuş bitince gelip alayım diyip usulca yerine bırakmıştım...iyi oldu söylediğin.
Konu zeytinyağı ise her markanın zeytinyağı alınmaz zaten.
Günaydınn
Zeytin yagımı izmire gittigimde almistik zeytin yagi,sabun vs.
Bana zeytinyagi agir geliyo salata harici kullanamiyorum
Bensendetutuklukaldim cok iyi oldu ama paylastigin.
Ucuz diye bazi urunleri almamak lazım.
Mesela hindiden,tavukdan sosis,salam vs nasil agir kokuyolar icinde ne oldugu belli degil.
Ben almiyorum danadan baska yememde yedirmemde.
Her ay almam gerekirse ama iyisinden alirim.
Bizim evde bazi olmazlar var.
Esim her sutu,ayrani,yogurdu aldirmiyo ogluma vermeme izin vermiyo
Bimin yogurt ve ayranini begeniyorum ben alıyorum ama her aldigimda laf ediyo
Meyvesuyuda aldigimiz oluyo sise aldiriyo esim
Kendide sise aliyo.
En basiti galeta,hazir.kurabiye yada tatli alcak olsam tatbak,market,firin turu seyleri aldirmiyo.
İyi 1-2pastanemiz var biraz pahalilar ama tatlilari sicacik tazecik galetalari kurabiyeleri kaliteli oldugu belli ordan alıyo
Tatlı vs islerine esim bakiyo cunku aldigimi begenmiyo.
Bimin sütünüde almasam mı acaba artik diye muallaktayım
Esim dost ne ya dost diye söyleniyo bazen.
Alma ben alirim diyo.
Tadı iyi ama ne bilim
Sıvıyag da yudum,bizim,orkide hangisine denk gelirsem (indirimde) onu alıyorum.
Sebze ve meyvemi pazardan pazara gitmezsen surekli taze meyve sebzesi olan bi marketten alıyorum.
Yörsan ev tipi kova yogurdunu seviyoruz esimle azda eksimsi.oluyo hemen ayran cirpiyorum ama oglum sevmiyo
Kasabimiz süt getiriyomus yaninda mayasiyla
Yogurdunuz kendiniz mayalayin dedi bana
Ben seviyorum ev yogurdunu hafif eksimsi falan ama oglum hic yemiyo ona yine ayri almam lazim
Herkes herseyi yemeyince bana soldan soldan geliyolar.
Tarcinli sute basladim bendetr_lelli canım aynen.. ben geçen hafta evdeydim ya bana artı olarak döndü.. kardı evde oturmaktı derken 54 olmuştum pazartesiden beri dikkat ediyorum..Yarın tartılacağım inş..verdim gibi geliyor ama bakalım.. canım ben herşeyden az yiyorum.. ekmek yok.. sabhaları sadece 1 dilim çavdarlı.. kahvaltıdan sonra bir kupa yeşil çay içiyorum.. günde 1 saat yürüyorum..Dün akşam mesela yulaf ezmesi yedim sütle..kuru meyve koydum birazda içine..eteğimden verdim gibi.. umarım vermişimdir:)
canım yaza daha var.. çok kasmadan yavaş yavaş verirsin.. çok sıkma..Ben bir site var orada kalori takibi yapıyorum.. mesela dün öğlen burada börek vardı ıspnaklı yedim.. ama akşam dengeledim.. Hamur işlerinden bir müddet uzak dır. sebze ağırlıklı beslen.. öğün atlama.. bide yürüyüş yapabilirsin gene.. İyi havalarda çocuğu okula bıraktıktan sonra çık gez biraz hem kafan dağılır hemde kilo verirsin..Tarcinli sute basladim bende
Dunu ekmeksiz kapattim
Ama suan karnik acikmak bir yana kaziniyo resmen gurul gurul
Ben tatile kadar 2-3kilo veremezsem o elbiselerime falan giremem
Alisveris yapmak istemiyorum artik.
Gobegim portlemesin dumduz olsun istiyorum cok sey mi istiyorum ya
Dün karalahana corbasi yaptim kendime
Bol acılı onu ictim ekmeksiz.
Acıda metoyu hizlandiriyo ya
Dun 56.5 ciktim zikkim ciksin gr oynamadi
Yesilcayim yok aktara cikinca alim barisi
haklısın ya.. artık ne yiyeceğimizi şaşırdık inan ki...herşey katkılı horonlu ve hileliÖğünlerinizde proteini unutmayın sma hanımlar. Protein acıkmanızı biraz daha geciktirir. Wylul ayında spora gitmiştim yediğim şeyleri azalttım. Çikolatya saldırırdım hergun ama şimdi 3-4 günde bir bazen daha uzun zaman sonra yiyoruum doğru hiçbirşey yenmez oldu bazen bu nasıl yapılıyor bunun içine ne koydular acaba diyip canım çok çekse de usul usul geri bırakıyorum.
Bende hep oyle 52-53falandim suan 56.5Günaydın kızlar.
benimde yaza kadar aldığım 5 kiloyu verip yeniden 50 kilo olmam lazım. hayatım boyunca 48-50 kilo arasında seyrettim. Şu an vücudum bana ağır geliyor.
Bu kadar tatlı düşkünlüğüm hiç olmamıştı. Ama şu an durduramıyorum kendimi.
Ekmeği yalnızca kahvaltıda tüketiyorum. Pilav ve makarnayı da azaltabilirsem ve spora eski tempomda devam edersem yaza kadar istediğim görüntüye kavuşabilirim.
Ve bu kilolar neden hep bel bölgesinden alınır ama giderken yüzden gider.
Eski kıyafetlerim olmuyor. Israrla yenilerini almıyorum. Bu kışı resmen taytlarla geçiriyorum. Yaza o kıyafetlerin içerisine yeniden girebilmeyi umut ediyorum.
Hatta inanıyorum.
Bu ay tatlı adına hiçbir şey yemeyeceğime ( bitter çikolata hariç) kendime söz veriyorum.
Bende hep oyle 52-53falandim suan 56.5
Bacak kol ince gobus cikiyo direk orantisiz olunca kötü duruyo.
Ben az da yesem sporda yapsam gecen yaz assa dusemedim.
Nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum
Chescakeye fazla dadandim ben onu bi birakmam lazim
AL BENDEN DE O KADAR..benim de kol bacak göğüs hiç yok.. ama bel simit ve göbüşBende hep oyle 52-53falandim suan 56.5
Bacak kol ince gobus cikiyo direk orantisiz olunca kötü duruyo.
Ben az da yesem sporda yapsam gecen yaz assa dusemedim.
Nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum
Chescakeye fazla dadandim ben onu bi birakmam lazim
Alcaktım ama almıcamBir ara abur cuburu tamamen çıkarmıştık hayatımızdan. Eşim seviyor çok da engel olmak istemiyorum. Akşamları onun kuruyemiş benim tatlı faslım sonucu bu noktadayım.
3 hafta var bu ayın bitmesine bu 3 hafta boyunca yemeyeceğim tatlı. Sen de chescake'e ara ver. Eminim gidecek o kilolar. :)
Kızlar esimin sigarası 11tl olmus
Gunde 1paket iciyo
300tl gidiyodu ayda artik 330
Ben o 300tl evin tum mutfak ve deterjan ihtiyacını alırdım dedim öyle bakıyo haklısın diyo
Haklıyımda alacagım yok.
Hiiic.
Cok üzülüyorum bırakır diye bekliyorum ama yok.
Biz kesinlikle sucuk, sosis, yoğurt almıyoruz. Ben kendim mayalıyorum evde. Hazır yoğurtlar sosisler o kadar tehlikeli ki. Sut de torkudan başka almıyoruz. Eskiden içim alırdık torkuyu içince ne işmişiz şimdiye kadar dedik. Biminki zaten sut değil. Sut tozu var. Çok yerde yazıyor. Arada pastaya alıyorum ben sadece.
Sucuk da bir iki kere torku aldık.
Yağ orkide ve Kristal kullanıyorum.
Genel olarak ben her alacağım şeyde torku varsa onu alırım yoksa diğer seçeneklere bakarım. Çünkü tanıdıklarımız var fabrikada. Konya markası malum. Diğerlerinden pahalı ama kesinlikle fsrk var.
Bir tek peynir yapamadılar. Kaşar hariç hiç birini sevmedim.
Yok ya ben sadece önemsiz gördüğüm şeyleri almayayım artık. Bildiğim yoldan devam edeyim. Vaz geçtim bimden almaktan. Kendim yazdım kendim ikna oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?