- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.121
sadevehuzurlu hayatında rahatça kilo alabileceğin tek dönemdesin keyfini çıkar. :) Ben biraz da bunun için vermek istiyorum 50 kilo ile hamile kalma planım var hatta 48 olursa tadından yenmez. Senin kilolarının da büyük kısmı doğumla gidecektir.
Merhaba hanımlar,
Hayırlı Cumalar
bana kaç sayfadır hiç bildirim gelmemiş Allah Allahneyse geriye dönüp okudum
kilo diyosunuz ya ben çok fenayım, 61 ile hamile kaldım şu an 77 yim, o kadar ağırlaştım ki ama görenler sadece göbek var diyorlar, şaşırıyorum o kadar kilo nereye saklandı ki?
canım benim eşim 2 ay önce Nikotinell isimli nikotin bandıyla aşamalı olarak bıraktı
ben de hep kendim yapardım ama bu kez mayam ekşimişti süt kaldı yoğurt tutmadı baktım cıvık ve sulu acaba nerde hata yaptım, 10 tl boşa gitti, bi tencere yoğurtlu süt karışımı çöpe gitti bu sabah, çoooookk üzüldüm süt de parmağımın dayanabildiği sıcaklıktaydı hep yaptığım gibiydi anlamadım valla
yaaa tühh sabah çöpe gittiCanım öyle bişey olursa dokme. Kestirip soğuyunca keseye dok.. Lor peynir oluyor. Boreklere katarsın. Canan Karatay'ın kitabında okudum.
Canım inşallah sen de istediğin kiloda ve vakitte meleğine gebe kalırsın.
Tüm umutların gerçekleşsin.
Rabbim mübarek Cuma günü herşeyin hayırlısını versin:)
Ya çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Kocaman bir Amin diyorum, hepimiz için. :) Enerjin bana çok iyi geliyor.
sadevehuzurlu kuzu ben oglumda 50kg hamile kalip tam 73(yani 23kilo alarak) doguma girmistim
Sezeryanda olmama ragmen eve dondugumde direk tartiya gittim 58dim
1senede yediklerime dikkat edip emzirip 52olmustum
Oglum suan 11. Yasinin icinde
Hepde 52-53kaldim korudum
Gecen yazdan beri 56da kaldim
Almiyorumda veremiyorumda
Noldu anlamiyorum
Yani al gidiyo hepsi emin ol ama bi anda degil zamanda
Suyun, esi falan cogu onlar zaten
Ohh ye valla yarasın kuzuya.Rica ederim ne demek ben de çok mutlu oldum:) Seni okumak da bana iyi geliyor, takipteyim :)
Hıımm süpermiş:) çok teşekkür ederim inşallah hemencecik eski halime dönerim, sayende biraz daha motive oldum:)
Ohh ye valla yarasın kuzuya.
O kiloyu veremeyenler genelde kendini salanlar.
Amman ne ugrascam
Amann ne spor yapcam
Amann can bogazdan gelir diyenler genelde
(Hastalik,ilac vs kilo alip veremeynler ayrı tabiki)
Bende troid sinirin azicik uzerinde cikti o da kilo veremememi etkiliyo olabilir diye dusunuyorum mesela
Bazi hastalik ve ilaclar engelliyo
birikim derken kiloya nasıl dönmüş konular hiç anlamadım ama :) sanırım hepimizin ortak derdi gemeyen para ve gitmeyen kilo
birikim derken kiloya nasıl dönmüş konular hiç anlamadım ama :) sanırım hepimizin ortak derdi gemeyen para ve gitmeyen kilo
sadevehuzurlu insallah canım kocaman bir aminnm.
Su saatleri hic sevmiyorum
Gayet sakin,dingin,isim bitmis, koltuguma kurulmus tv izlerken oglumu alma saatim geliyo.
Hadiii kalk giyin oglusu al kostur kostur gel yemek hazirla sonra meyve cay azicik oturama uykun gelsin sonrada
Okul önunde bi dedikodular donuyoo wuuuhuu
Dun beklerken onumde 3kadin keciboynuzu tozundan yaptiklari kekin nasil enerji verdigini, digeride " o ney ki gı" diye ogrenmeye calistigini dinledim.
Birinin aksama corbasi yoktu
Digerininde dogalgaz faturasi 220tl gelmis
Biri 40dan buyukmus digeri ondanda buyukmus
Bakim bu aksam ne dedikodular dinlicim
Cebime cekirdek koyimde citlerim
Bu aksam biri torun bakiyomus
Bu Türk kadınları arasında geçen konuşmaları dizi-film filan yapsak baya tutar gibi sankiBu aksam biri torun bakiyomus
Torun yuzunden soba yakamiyomus
Torunuda rahat durmuyomus yatak odasina gidip butun resimleri verceveleriyle assa indirip cikariyomus
Kirilirsa eli kesilirmis
4kiside onu pur dikkat dinliyodu sadece o konisuyodu
Sanki vatan meselesi ama he nasil anlatiyo
Dinleyenlerde nasil dinliyo
Yurdum insanı be
yaaa tühh sabah çöpe gittiisraftan kaçınayım derken hiç olmadı bu yaptığım
kestirmek için ocağa mı almam gerekiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?