- 1 Mart 2010
- 44.841
- 114.151
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.061
Ayy ilahii guldurdun beni otobus gibi tabiri nasil agir sacma kokarlar dimiKızlar sabah peynir almaya gittiğimde bimin oda parfümü almıştım. Vanilyalı. Allahım bu nasıl bir kokudur sabahtan beri midem ağzımda. Camlar açık hava da soğuk çıkmadı bir türlü. Offf çok pişman oldum ya. Ev resmen otobüs gibi değişik kokuyor
kuzu hangisi oluyo bu kwkızlar kaç kilovat yakmışsınız??
canım tarifeniz 3 lü puant a göremi yoksa tek tarifelimi?kuzu hangisi oluyo bu kw
Ortl tuketim/gun
Ortlm tutar/gün
Son 1yil falan yaziyo
Yalniz puant olan daha fazla yazmis geceye gore
Puant pahalimi oluyo ama en cok gunduz de kullanmisiz.
Allah büyük canım.. Bebişiniz bir doğsun da.. Rabbim hayırlı kapılar açar.. gençsiniz galiba..Kesenize göre zamanı gelince alırsınız inş.. semtiniz lüksmü ki o akdar 600 bine ev uçuk valla.Kizlar selam bende artik ev sahibi olayim diorum ama cok zor yan binamda satilik ev 600 bin. nasi guc yeter ona. Elde bi arabamiz var oda 50 bin etmez
bu ay faturalarda cok gelmis..
dogalgaz 249
Elektrik 39
su 41
Esimde bende calisiyoruz kiradayiz ev 2+1ev almak icin ne yapmam gerek daha yeni de hamileyim 2 aylik e calisamicam da dogumdan sonra nolacak bilmiyorum
Dur whatsapdan atim kafam basmadıcanım tarifeniz 3 lü puant a göremi yoksa tek tarifelimi?
son okuma ve ilk okuma diye bişey yazıo.. atıyorum ilk okuma 4500 son okuma 4700 vs..
tamm canım ama şuan bakamam netim yok:)Dur whatsapdan atim kafam basmadı
Sen bakarsın
Allah büyük canım.. Bebişiniz bir doğsun da.. Rabbim hayırlı kapılar açar.. gençsiniz galiba..Kesenize göre zamanı gelince alırsınız inş.. semtiniz lüksmü ki o akdar 600 bine ev uçuk valla.
canım kağıthanede uçuk bir semt.. bir arakdaşım aldı geçenlerde oradan.. siteymiş 3+1 miş 415 e almışlar.Yok canim istanbul kagithane de
Degisik mi faturalar yaya şeyi hesaplıyim dedimde.. toplam fatura tutarını yaktığın kilovata bölünce 1 kilowatı ne olmuş onu hesaplıcaktım canım..Normalde zam gelmeden önce 1 kw ı 0.365 idide.. ondan şeyettim:))
az sonra idareye geçicem canım.. oradan bakarım ben:)Degisik mi faturalar ya
Dogalgazda kac m3yaziyo direk sanki bunda yok
Yada ben anlamadim
Evde bakarsin cnm
canım kağıthanede uçuk bir semt.. bir arakdaşım aldı geçenlerde oradan.. siteymiş 3+1 miş 415 e almışlar.
canım kağıthanede uçuk bir semt.. bir arakdaşım aldı geçenlerde oradan.. siteymiş 3+1 miş 415 e almışlar.
işte nezihliğinden ziyade işlekliğine bakılıyor canım maaelsef..Evet bende onu anlamiyorum pislikten yurunmuyor , hic nezih degil ama fiyatlar ucuk
valla bilmiyorumki.. 10 yıllık binalar dedi.. ama sormadım..siteymiş.3+1 110 m2 imiş.Hangi siteymis ki cnm
valla bilmiyorumki.. 10 yıllık binalar dedi.. ama sormadım..siteymiş.3+1 110 m2 imiş.
bencede valla.. sıfırdan yeniden kiraya çıksan eğer en beğenmediğin evler bizim buralarda 1000 1100 den başlıyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evler nasip etsin..Im valla keske bizde alabilsek.. bi evim olsun okadar cok istiyorum kikiralarimiz da ucuk zaten ist de akilli olan tuttugu evden cikmio.. kuzenim koca evde 600 e oturuo kac senedir..
Bebisiniz bereketiyle gelsin en kısa zamanda olur umarım eviniz.Im valla keske bizde alabilsek.. bi evim olsun okadar cok istiyorum kikiralarimiz da ucuk zaten ist de akilli olan tuttugu evden cikmio.. kuzenim koca evde 600 e oturuo kac senedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?