- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.081
Bebisiniz bereketiyle gelsin en kısa zamanda olur umarım eviniz.
canım en üst kısmını çekseydin faturanın en üst kısmında yazare genelde yerime geçince farkettimde:)Degisik mi faturalar ya
Dogalgazda kac m3yaziyo direk sanki bunda yok
Yada ben anlamadim
Evde bakarsin cnm
Bakim yine ben bisi anlamadımcanım en üst kısmını çekseydin faturanın en üst kısmında yazare genelde yerime geçince farkettimde:)
Ben de hep sarı yumoş alırdım ama tasarrufa geçtik ya ucuz olsun demiştim. Burda bim sayfası var ya orda çok oven olmuş herkes çok sevmiş. Ben sevmedim ama çok kötü kokuyor...Ayy ilahii guldurdun beni otobus gibi tabiri nasil agir sacma kokarlar dimi
Ben mangolu sisede olanlardan kullaniyorum.
Hakmardan almistim 5.90miydi neydi
Kavun gibi kokuyo kavunlu diye aldim hatta baktim mango resmi var.
Likit bayada gidiyo 1ay oldu bitmedi daha filtreside sonuna kadar acık daha yarim olmadi
Onun harici yumos sari(hanimeli) cok seviyorum yumosun oda spreyi yani
Dolaptaki kazaklara ceketlere 2fis sıkip dolabi kapiyorum koku sinip kaliyo.
Bide esim ersag urunleri almisti bana onda bi koku vardi o da fena degildi
(Koku canavari ben zararini biliyorum ama seviyorim ölculu kullanmaya gayret gösteriyorum)
Koku tavsiyeside alirim varsa.
ya şeyi hesaplıyim dedimdep.. toplam fatura tutarını yaktığın kilovata bölünce 1 kilowatı ne olmuş onu hesaplıcaktım canım..Normalde zam gelmeden önce 1 kw ı 0.365 idide.. ondan şeyettim:))
Su bimin falan sayfasinin oldugu yeri bende bulim bi gezip topiklerdeBen de hep sarı yumoş alırdım ama tasarrufa geçtik ya ucuz olsun demiştim. Burda bim sayfası var ya orda çok oven olmuş herkes çok sevmiş. Ben sevmedim ama çok kötü kokuyor...
Vergiler vs var. Nasıl olacak senin dediğin. Zaten birim fiyatlar yazıyor faturada. Şimdi hiç fatura bulamadım evde... Çekecektim bulsaydım.
Ben chescakesini merak ediyorum denedin mi?Bir önerim var bölümünde canım. Deterjandan falan çok memnun olan var ama korkuyorum denemeye
Yok canım denemedim. Sadece bimde değil ömrü hayatımda cheeskek yemedimBen chescakesini merak ediyorum denedin mi?
Bulut mavi yumusaticisi ,tül beyazlatici,desto meyveli bulasik detj.,
Wc kagidı,selpak,pecete kullaniyorum.
Ben chescakesini merak ediyorum denedin mi?
Bulut mavi yumusaticisi ,tül beyazlatici,desto meyveli bulasik detj.,
Wc kagidı,selpak,pecete kullaniyorum.[/QUOTE
Sen evde yapmayı denesene canım oğlun seviyodu hatırladığım kadarıyla ben yapıyorum cok daha ekonomik
Kız ye muptelası oluyosunYok canım denemedim. Sadece bimde değil ömrü hayatımda cheeskek yemedim
Cnm dogru hatirliyosun seviyoda cesaret edemiyorum
Kız ye muptelası oluyosun
Cnm dogru hatirliyosun seviyoda cesaret edemiyorum
Pisiriyosun falan ya catlarsa yada civik veya kati olursa tutturamam gibi geliyo bana
Tarif verirmisin rica etsem
Ayy kilo aldiriyo evet yaZayıflarsam yerim inşallah. Aklımda olsun.
Tramisuda yemedim. Soslu şeyleri pek sevmiyorum ben. Yaş pasta falan çok yemem. O yüzden hiç tadına bakmadım.Ayy kilo aldiriyo evet ya
Ben 1_taneyi(8kisilik butun yani) 2gunde tek bitirdim
Ama yemek yemedim sabah aksam ondan yedim
Bıkarim belki diye yok bıkamadım.
Yakinimda yok ondan vazgecmek istiyorum
Carrefour yada reale gitmem gerekiyo almam İcin bi de arabayla gitmek gerekiyo sallaninca falan sosu bulasiyo
Tiramisuyu hic sevmedim ama
Anka
KIZLARIMCANLARIM bide su kilo kontrolle ilgili bisiler yapalim paylasalim ya
Tarcinli sut icmeye basladim ben
Bugun hic ekmek yemedim
Ya benim toto ve gobus cikiyo bacak kol inceSizin kilolar az. Benim çoookk uzun bi yolum var. Ben her gün sabah kalkınca 2 lt suya tarçın limon katıyorum akşama kadar onu bitirmem lazım. Ama benim aklıma gelmiyor akşam olunca çöpe gidiyor.
İçtiğim günler iyiyim ama. Ben Karatay yapıyorum. Çok kolay ve sağlıklı.
Kızlar esimin sigarası 11tl olmus
Gunde 1paket iciyo
300tl gidiyodu ayda artik 330
Ben o 300tl evin tum mutfak ve deterjan ihtiyacını alırdım dedim öyle bakıyo haklısın diyo
Haklıyımda alacagım yok.
Hiiic.
Cok üzülüyorum bırakır diye bekliyorum ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?