• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kızlar sabah peynir almaya gittiğimde bimin oda parfümü almıştım. Vanilyalı. Allahım bu nasıl bir kokudur sabahtan beri midem ağzımda. Camlar açık hava da soğuk çıkmadı bir türlü. Offf çok pişman oldum ya. Ev resmen otobüs gibi değişik kokuyor :KK43:
Ayy ilahii guldurdun beni otobus gibi tabiri nasil agir sacma kokarlar dimi

Ben mangolu sisede olanlardan kullaniyorum.
Hakmardan almistim 5.90miydi neydi
Kavun gibi kokuyo kavunlu diye aldim hatta baktim mango resmi var.
Likit bayada gidiyo 1ay oldu bitmedi daha filtreside sonuna kadar acık daha yarim olmadi
Onun harici yumos sari(hanimeli) cok seviyorum yumosun oda spreyi yani
Dolaptaki kazaklara ceketlere 2fis sıkip dolabi kapiyorum koku sinip kaliyo.
Bide esim ersag urunleri almisti bana onda bi koku vardi o da fena degildi

(Koku canavari ben zararini biliyorum ama seviyorim ölculu kullanmaya gayret gösteriyorum)

Koku tavsiyeside alirim varsa.

Kizlar selam bende artik ev sahibi olayim diorum ama cok zor yan binamda satilik ev 600 bin. nasi guc yeter ona. Elde bi arabamiz var oda 50 bin etmez :(

bu ay faturalarda cok gelmis..

dogalgaz 249
Elektrik 39
su 41

Esimde bende calisiyoruz kiradayiz ev 2+1 :( ev almak icin ne yapmam gerek daha yeni de hamileyim 2 aylik e calisamicam da dogumdan sonra nolacak bilmiyorum :(

kuzu hangisi oluyo bu kw
Ortl tuketim/gun
Ortlm tutar/gün
Son 1yil falan yaziyo

Yalniz puant olan daha fazla yazmis geceye gore
Puant pahalimi oluyo ama en cok gunduz de kullanmisiz.
canım tarifeniz 3 lü puant a göremi yoksa tek tarifelimi?
son okuma ve ilk okuma diye bişey yazıo.. atıyorum ilk okuma 4500 son okuma 4700 vs..

Kizlar selam bende artik ev sahibi olayim diorum ama cok zor yan binamda satilik ev 600 bin. nasi guc yeter ona. Elde bi arabamiz var oda 50 bin etmez :KK43:

bu ay faturalarda cok gelmis..

dogalgaz 249
Elektrik 39
su 41

Esimde bende calisiyoruz kiradayiz ev 2+1 :KK43: ev almak icin ne yapmam gerek daha yeni de hamileyim 2 aylik e calisamicam da dogumdan sonra nolacak bilmiyorum :KK43:
Allah büyük canım.. Bebişiniz bir doğsun da.. Rabbim hayırlı kapılar açar.. gençsiniz galiba..Kesenize göre zamanı gelince alırsınız inş.. semtiniz lüksmü ki o akdar 600 bine ev uçuk valla.:KK57:

ya şeyi hesaplıyim dedimde.. toplam fatura tutarını yaktığın kilovata bölünce 1 kilowatı ne olmuş onu hesaplıcaktım canım..Normalde zam gelmeden önce 1 kw ı 0.365 idide.. ondan şeyettim:)):KK70:

ya şeyi hesaplıyim dedimde.. toplam fatura tutarını yaktığın kilovata bölünce 1 kilowatı ne olmuş onu hesaplıcaktım canım..Normalde zam gelmeden önce 1 kw ı 0.365 idide.. ondan şeyettim:)):KK70:
Degisik mi faturalar ya
Dogalgazda kac m3yaziyo direk sanki bunda yok
Yada ben anlamadim
Evde bakarsin cnm ;)

Im valla keske bizde alabilsek.. bi evim olsun okadar cok istiyorum ki :KK43: kiralarimiz da ucuk zaten ist de akilli olan tuttugu evden cikmio.. kuzenim koca evde 600 e oturuo kac senedir..
bencede valla.. sıfırdan yeniden kiraya çıksan eğer en beğenmediğin evler bizim buralarda 1000 1100 den başlıyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evler nasip etsin..

Back