birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Haftalik yapman iyi olmus canim harcanmayinca bosa gidiyo dakikalar.benimde paket haftasonu bitiyor neyse sonra yuklerim
Aynen. Gerçi paketimi değiştirdim ben geçende.. Kontör attıramadım. :) 3 gb internet 500 dk 1000 sms 25 tl odeyeceğim. Arkadaşım aynı pakete 60 lira veriyor. Faturalı olunca onun hattı

Aynen. Gerçi paketimi değiştirdim ben geçende.. Kontör attıramadım. :) 3 gb internet 500 dk 1000 sms 25 tl odeyeceğim. Arkadaşım aynı pakete 60 lira veriyor. Faturalı olunca onun hattı
Baya bir zaman faturali kullandim cok kazik yedim bende
Simdi evdeyim aksamlari esimin telinden konusurum ailemle gerektiginde parca atarim

Baya bir zaman faturali kullandim cok kazik yedim bende
Simdi evdeyim aksamlari esimin telinden konusurum ailemle gerektiginde parca atarim
Faturalı faturasıza göre pahalı. Aynı paketi faturasızda 20-25 lira gibi bir paraya yaparken faturalıda 2-3 katı oluyor. Birde paket bitti mi paket aşım ücreti biniyo faturaya.

Ya birde şuan benim aldığım paket 25 tl ama turkcell faturasızda 39 liraya 2 gb lı olanı alsbiliyosun. İyiki taşıtmışım diyorum şuan. Turkcelden az mı çektim ben

Kizlar camasir suyu a101 de cicegim 4 kilo 4.95 di sanirim.
Bimde guldal 2.5 kilosu 2.45 tl.
Bimdeki hesaplydi bimdekini aldm
34 tl markete harcadim.

Kumbise 1 tl. atabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…