- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Aynen. Gerçi paketimi değiştirdim ben geçende.. Kontör attıramadım. :) 3 gb internet 500 dk 1000 sms 25 tl odeyeceğim. Arkadaşım aynı pakete 60 lira veriyor. Faturalı olunca onun hattıHaftalik yapman iyi olmus canim harcanmayinca bosa gidiyo dakikalar.benimde paket haftasonu bitiyor neyse sonra yuklerim
Baya bir zaman faturali kullandim cok kazik yedim bendeAynen. Gerçi paketimi değiştirdim ben geçende.. Kontör attıramadım. :) 3 gb internet 500 dk 1000 sms 25 tl odeyeceğim. Arkadaşım aynı pakete 60 lira veriyor. Faturalı olunca onun hattı
Faturalı faturasıza göre pahalı. Aynı paketi faturasızda 20-25 lira gibi bir paraya yaparken faturalıda 2-3 katı oluyor. Birde paket bitti mi paket aşım ücreti biniyo faturaya.Baya bir zaman faturali kullandim cok kazik yedim bende
Simdi evdeyim aksamlari esimin telinden konusurum ailemle gerektiginde parca atarim
Kesinlikle canim verin acik kaldiginda falanda fatura kabariyor dilim cok yanmisti bu yuzden . Faturasiz hat en hesaplisiFaturalı faturasıza göre pahalı. Aynı paketi faturasızda 20-25 lira gibi bir paraya yaparken faturalıda 2-3 katı oluyor. Birde paket bitti mi paket aşım ücreti biniyo faturaya.
Off cok pahali ya 125 e cikar ozamanAltının gramı 123.5 liraya çıkmış :/
Sıfır harcama ve kumbise para atmissinTembellikten ölücem bu gün
Tek iyi yanı dışarı hiç çıkmadım dolayısıyla para da harcamadım. sabah ek dersten kalan parayı da kumbaraya attım.