birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Dün maaşımı çekip ödemelerimi yaptım, hazır çıkmışken bi de çeyrek aldım :) ilk defa kendi başıma yatırım yapmış oldum böylece.
Bir miktar para cüzdanıma ayırdım ailemin yanına gidene kadar onunla idare etmek istiyorum. O arada dolaptakileri tüketicem meyve alsam yeter.

Cok iyi yapmissin canim

@yagmur559 uff ne zaman ınecek bu altın ya
dun eşime fazla mesaı ucretı yatmıstı bende bı sevındım bı sevındım ama sonra arabanın bakımı ve kış lastıklerının değişimi dolayısıyla o parada uçup gıttı gelen gıdıyo
bu akşam ıftara mısafır var eşimin harcamaları dışında kıyma alcam sadece o harcamam olur

Araba başlı başına masraf. Arabayı almakla ve vergisiyle bitmiyo ki...

Aynen bi 118 e falan dusse keske

ya sorma valla kasgosuna kasgosu sıgortası 3000 ı gecıyor yılda
sımdı 4 lastık+bakımı+ıc kapı kolunda tamırat 1500ü hatta belkı 2000i gecmiştır

bızde de cocuk yok ama 6 senedır malesef arabanın masrafı var olsun buna da şükür cok kahrımızı cekıyor sagolsun :)
sız kaç senedır evlısınız canım? @yagmur559

bızde de cocuk yok ama 6 senedır malesef arabanın masrafı var olsun buna da şükür cok kahrımızı cekıyor sagolsun :)
sız kaç senedır evlısınız canım?
Ben bir yildir evliyim canim cocuk olunca aliriz ozamana kadarda anca biriktiririz dedik masrafi cok sirf cocuk icin alirim

aslında yakınında hastahane falan varsa ona bıle gerek degıl.ama bız gezmeyı cok sevıyoruz 3 senedır evlıyız daha yenı yenı gezmeyı bıraktık o yuzden arabayla ayagın yerden kesılıyor evet ama cok masrafı var oda bır gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…