- 24 Şubat 2016
- 98
- 206
Sadece taşınma olacak ama sahibinden değil de emlakçıdan bulursam evi biraz sıkıntı olacak gibi. İlk kira, depozito emlakçı parası falan 3 kira vermiş gibi olacak sanırım.bende gecen ay tasındım canım sadece tasınmaya 600 tl verdım ayrıca evın tadılatı ve eksıklerı derken 30 bın harcamam oldu ancak senın sadece tasınma ıse bırtek naklıyecıye verırsın
evet canım malesef emlakcı ve depozıto genelde verılıyo bızde ılk tasındıgımızda vermıstık ama gerı tasınılınca o depozıto cok hayat kurtarıyoSadece taşınma olacak ama sahibinden değil de emlakçıdan bulursam evi biraz sıkıntı olacak gibi. İlk kira, depozito emlakçı parası falan 3 kira vermiş gibi olacak sanırım.
Umarım ev sahibim ora öyle bura böyle diyip kısmaz depozitoyuevet canım malesef emlakcı ve depozıto genelde verılıyo bızde ılk tasındıgımızda vermıstık ama gerı tasınılınca o depozıto cok hayat kurtarıyo
Teşekkür ederim içimi rahatlattın :) inşallah öyle olurevın genelınde bır sıkıntı yoksa sorun olmaz gerı verırler canım sıkma canını
Teşekkür ederim :)bence farketemz canım ben farklı ıllerden alıp bozdurmustum
Bende ilk kez ev tasicam ama ne kadar tutar bilmiyorum depozitoyla 1.000 tl tutar sanirim diger ay ona gore para ayircam bnde ..Kızlar merhaba hepiniz çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Ben sürekli okumadayım ama yazamadım son zamanlarda. O kadar çok harcama yaptım kiağustosun başında yeni bir eve taşınıcam. Ayrıca klima almam lazım o yüzden bulaşık makinesini erteledim. Sizce taşınma sırasında çok harcama olur mu? İlk kez ev taşıyacağım için soruyorum.
Maşallah çok iyi gidiyosun sen bu tutumluluk işinde :)Gunaydin kizlar
Bugun faturalar yatirilacak ...
Bu ramazan buzluktakileri tuketmem lazim
Hic birseyi israf olmasin istiyorum onceligim cabuk bozulabilecek yiyecekler..
Dun son iki patlicandan imam bayildi yapmistim.
Bugunde dunku corbanin yanina nohut yemegi salata yaparim
Sagol canim elimden geldigince yapmaya calisiyorum :)Maşallah çok iyi gidiyosun sen bu tutumluluk işinde :)
Olsun canim en azindan taksitli odemen daha iyi olmus ..kumbaraya para atamadım
2650 borc odedım 6ya bölündü
100 tl benzın
Allahım tum borclulara odeme kolaylıgı versın canım sagolOlsun canim en azindan taksitli odemen daha iyi olmus ..
Merhabalar efenim :) bugun 5 tl harcamam oldu. O da vodafone bayisine girip haftalık paket yaptırmamdı. Paketim erken bitti bu sefer