birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Merhaba
Bu aralar disarda yedik biraz para harcadik
Esimede ayakkabi aldik
Kumbaraya da elime gecen bozuklari atiyorum

bugun 52,5 tl harcadım

kendıme kumbara yaptım ıcıne bozukluk attım ama ne kadar bılmıyorum süsledım ustunu bıde gormıım ıcını dıye(kavanozdan yaptım da :))

Gunaydin mutlu pazarlarrr

Biran once kumbaram dolsun istiyorum ama kumbara aylik degil yillik olunca biraz zor doluyor biran once ceyrek almak istiyorummm

Bugun disari cikip muz, yogurt, patates, nohut , cikolata almam lazim

Kapagini iyice bantlasaydin acilmasin
valla bantlamadım ama eşimde bende görmiim dıye kuytu bı yere koydum sadece bozukluk oldugunda aklıma gelebılsın dün bozukluklarımı oraya koyunca hıc param kalmadı bende dönüşte yurumek zorunda kaldım hem spor hemde ekonomı yaptım kendımce

Bu gün yine evdeyim ama yarın misafirim var alışveriş şart.
bende evdeyım harcamam olmayacak eşime yarım kılo kıyma aldırıırım ıftar ıcın en faxla 20 tl tutar
bugunku harcama 20 tl dıyebılırım

Tavuk, nohut,muz, nutella,yumurta, patates, yogurt , aburcubur, sebze aldim 65 tl.
2.5 tl.de kumbise attim.
Sira geldi yemek yapmaya

Kızlar merhaba hepiniz çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Ben sürekli okumadayım ama yazamadım son zamanlarda. O kadar çok harcama yaptım ki ağustosun başında yeni bir eve taşınıcam. Ayrıca klima almam lazım o yüzden bulaşık makinesini erteledim. Sizce taşınma sırasında çok harcama olur mu? İlk kez ev taşıyacağım için soruyorum.

bende gecen ay tasındım canım sadece tasınmaya 600 tl verdım ayrıca evın tadılatı ve eksıklerı derken 30 bın harcamam oldu ancak senın sadece tasınma ıse bırtek naklıyecıye verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…