- 7 Ağustos 2013
- 933
- 1.397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi yapmissin canimDün maaşımı çekip ödemelerimi yaptım, hazır çıkmışken bi de çeyrek aldım :) ilk defa kendi başıma yatırım yapmış oldum böylece.
Bir miktar para cüzdanıma ayırdım ailemin yanına gidene kadar onunla idare etmek istiyorum. O arada dolaptakileri tüketicem meyve alsam yeter.
Araba başlı başına masraf. Arabayı almakla ve vergisiyle bitmiyo ki...@yagmur559 uff ne zaman ınecek bu altın ya
dun eşime fazla mesaı ucretı yatmıstı bende bı sevındım bı sevındım ama sonra arabanın bakımı ve kış lastıklerının değişimi dolayısıyla o parada uçup gıttı gelen gıdıyo
bu akşam ıftara mısafır var eşimin harcamaları dışında kıyma alcam sadece o harcamam olur
Aynen bi 118 e falan dusse keske@yagmur559 uff ne zaman ınecek bu altın ya
dun eşime fazla mesaı ucretı yatmıstı bende bı sevındım bı sevındım ama sonra arabanın bakımı ve kış lastıklerının değişimi dolayısıyla o parada uçup gıttı gelen gıdıyo
bu akşam ıftara mısafır var eşimin harcamaları dışında kıyma alcam sadece o harcamam olur
evet aynen ayırdıgım paralar harcanıyorAynen bi 118 e falan dusse keske
Evet canim araba demek masraf demek benzini,vergisi, tekerlegi, kaskosu, bakimi vs vs. Cocuklu aileler icin sart ama bize simdilik lazim degil ilerde artik..Araba başlı başına masraf. Arabayı almakla ve vergisiyle bitmiyo ki...
Ben bir yildir evliyim canim cocuk olunca aliriz ozamana kadarda anca biriktiririz dedik masrafi cok sirf cocuk icin alirimbızde de cocuk yok ama 6 senedır malesef arabanın masrafı var olsun buna da şükür cok kahrımızı cekıyor sagolsun :)
sız kaç senedır evlısınız canım?