Canim nasılsın ben tüp bebek sürecine başladım ilk devlete denedim devlete hiç para almiyolardi amaşimdi Prof başladım adım başı para bizde birikim yaptigimiz parayi kullanıyoruz esimpe bu bize ilaç gibi geldi Sperm dondurma 750 tl muayene 600 rahim filmi istedi oda 500 vardır tahminen yani daha bir görüşmeye bunlar Rabbi kolaylik versin inş kucağımiza alırız mis kokularıKizlar bende buzdolabini takip ediyorum hergun
Aman bisey bozulmasin atilmasin hemen tuketelim derdindeyim.
Dun buzluktaki lahmacun ve icli kofteyi tukettik.
Bugunde 3 buyuk patlican, 5 tane biber var yumusamaya baslamadan bugun onlari kizartcam yanina patatesde kizartirim ..
Yarin icinde 2 buyuk 2 kucuk biber dolmasi doldurdum onuda yarin pisirrim...
Ekmegimde var ..
Telefon faturasi odenecek bugun 150 tl.su tel taksidi bitsede kurtulsak...
Birikim yapmaya çalışın bu süreçlerden çok lazım oluyor canimCanim nasılsın ben tüp bebek sürecine başladım ilk devlete denedim devlete hiç para almiyolardi amaşimdi Prof başladım adım başı para bizde birikim yaptigimiz parayi kullanıyoruz esimpe bu bize ilaç gibi geldi Sperm dondurma 750 tl muayene 600 rahim filmi istedi oda 500 vardır tahminen yani daha bir görüşmeye bunlar Rabbi kolaylik versin inş kucağımiza alırız mis kokuları
Insallah hayirlisiyla bebegine kavusursun canim .Bizde artik tupbebek icin para biriktiriyoruz cunku seninde dedigin gibi baya masrafli . Ondan once esimin tedavi sureci de var bu ay doktor randevumuz var yol otel yemek baya masraf olcak artik hayirlisi...Canim nasılsın ben tüp bebek sürecine başladım ilk devlete denedim devlete hiç para almiyolardi amaşimdi Prof başladım adım başı para bizde birikim yaptigimiz parayi kullanıyoruz esimpe bu bize ilaç gibi geldi Sperm dondurma 750 tl muayene 600 rahim filmi istedi oda 500 vardır tahminen yani daha bir görüşmeye bunlar Rabbi kolaylik versin inş kucağımiza alırız mis kokuları
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin cnm. İnşallah tez zamanda kolaylıkla halledersinizCok moralim bozuk kizlar uzun bir sure birikim yapamicam.kiraciyiz zam geldi tasinmak zorundayiz bir suru masraf yorgunluk stress....
Cok sagol canim insallah biran once hallederim..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin cnm. İnşallah tez zamanda kolaylıkla halledersiniz
Allah kolaylık versinCok moralim bozuk kizlar uzun bir sure birikim yapamicam.kiraciyiz zam geldi tasinmak zorundayiz bir suru masraf yorgunluk stress....
Canim Rabbim kolaylik verin inş hersey istediğin gibi olsun canını sıkma inş hallaolur ...Cok sagol canim insallah biran once hallederim..