birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Haftalik yapman iyi olmus canim harcanmayinca bosa gidiyo dakikalar.benimde paket haftasonu bitiyor neyse sonra yuklerim:KK47:
Aynen. Gerçi paketimi değiştirdim ben geçende.. Kontör attıramadım. :) 3 gb internet 500 dk 1000 sms 25 tl odeyeceğim. Arkadaşım aynı pakete 60 lira veriyor. Faturalı olunca onun hattı :KK70: :KK70:

Aynen. Gerçi paketimi değiştirdim ben geçende.. Kontör attıramadım. :) 3 gb internet 500 dk 1000 sms 25 tl odeyeceğim. Arkadaşım aynı pakete 60 lira veriyor. Faturalı olunca onun hattı :KK70: :KK70:
Baya bir zaman faturali kullandim cok kazik yedim bende:KK48:
Simdi evdeyim aksamlari esimin telinden konusurum ailemle gerektiginde parca atarim

Baya bir zaman faturali kullandim cok kazik yedim bende:KK48:
Simdi evdeyim aksamlari esimin telinden konusurum ailemle gerektiginde parca atarim
Faturalı faturasıza göre pahalı. Aynı paketi faturasızda 20-25 lira gibi bir paraya yaparken faturalıda 2-3 katı oluyor. Birde paket bitti mi paket aşım ücreti biniyo faturaya.

Ya birde şuan benim aldığım paket 25 tl ama turkcell faturasızda 39 liraya 2 gb lı olanı alsbiliyosun. İyiki taşıtmışım diyorum şuan. Turkcelden az mı çektim ben

Kizlar camasir suyu a101 de cicegim 4 kilo 4.95 di sanirim.
Bimde guldal 2.5 kilosu 2.45 tl.
Bimdeki hesaplydi bimdekini aldm:kahve:
34 tl markete harcadim.

Kumbise 1 tl. atabildim.

Gunaydinn
Gram yine ucmusss puff :işsiz:

Screenshot_2016-06-18-09-22-41.png

X