birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Kizlar bugun 20 tl harcadik.
2 tl de kumbise atti esim.
Bizim iki kumbara var
Biri acilmayan kumbara birikim icin 1tl ve 50 kurus atiyoruz
Digeri acilan kumbara 5,10,25 kuruslari atiyoruz ekmek parasi olarak kullaniyoruz

-Bugun imam bayildi yaptim patlicanlar bozulmadan yapim dedim.ic harci artti buzluga attim.3 tane buyuk patlican daha var onuda sonra kizartmada kullanirim.
-Taze fasulyeleri temizledim 1 kilo. Duduklude pisirip buzluga attim buzdolabi posetlerine bolerek..
-Biberleri ayirdim birazini yemeklik dograyip buzluga attim.birazini yemklerin yaninda yemek icin ayirdim . Birazinida kizatmak icin ayirdim.
-2 kutu sut vardi dolapta onuda yogurt yaptim.

kızlar benımde temmuza kadar hedefım borclarımın yukunu hafıfletmek
dolayısıyla temmuza kadar kemer sıkma yontemı uygulayacagım
bır gunde hıc para harcamama gunlerıne gerı donmek ıstıyorum
zıra kendısyle bayadır ayrı kalmak zorunda kalmıştık

Gunaydin kizlar
Bugun 180 tl lik bir odememiz var
Tek birikim kumbaram kaldi hergun biseyler atmaliyim ..

kumbara yapamıyorum hep harcıyorum uzerınden ama bugun sadece 1 lira harcadım ve arabada yaktıgım benzın pararsı olur inşallah Allahım....

Dün kumbaranın üstünden almıştım geri yerine koydum. 5,5 tl harcadım,kalan 4,5 tl de kumbaraya gitti. Yarına yol paramı ayırdım. Bu gün dışarı çıkmayıp harcamasız kapatmayı planlıyorum.

Böylece iki ekders arasında hem zorunlu ödemeleri yaptım borçlarımı erittim hem de 1000 tl altın oldu, kumbarada yaklaşık 240 tl birikti. ilk ay denemesi içi başarılı sayılırım değil mi
Şu gereksiz harcamaları da yapmayaydım iyiydi 250-300 tl gibi bir para daha kalmış olurdu. Neyse okul tatil oluyor masrafım da azalır çocuklar gidince

Bu arada birikimi bankada euro olarak yapmamı tavsiye ettiler, aldığım altınları bozdurmasam da yaz döneminde düğünlerde harcama ihtimalim yüksekmiş

Cok iyi biriktiriyosun canim masallah
Istikrarli olmak onemli gercekten

Dun aksam bebise bez almıştım 21 tl ye gunu o kadarla kapattim
Sabah paketi actim
Bezin uzerinde bildiginiz sigara yanigi vardi
Hemen firmayi aradim
Paketi ve bezi saklayin kargoyla aldiracagiz gerekli incelemeyi yapip size dönecegiz dediler

Aa cok ilginc iyi yapmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…