Oraya bakmadim canim.bide oraya bakimYağmur a101 de ne kadar nohut? Oradan almıştım bir kez güzeldi o da. Bi bak istersen canım.
Olsun canim harcama olmamasi da guzelBugun harcama da yok
Kumbirige para da yok
Canim acilmayan metal kumbaralardan al istesende harciyamazsin ben de biriktiremiyodum bu kumbara iyi oldukumbara yapamıyorum hep harcıyorum uzerınden ama bugun sadece 1 lira harcadım ve arabada yaktıgım benzın pararsı olur inşallah Allahım....
Cok iyi biriktiriyosun canim masallahDün kumbaranın üstünden almıştım geri yerine koydum. 5,5 tl harcadım,kalan 4,5 tl de kumbaraya gitti. Yarına yol paramı ayırdım. Bu gün dışarı çıkmayıp harcamasız kapatmayı planlıyorum.
Böylece iki ekders arasında hem zorunlu ödemeleri yaptım borçlarımı erittim hem de 1000 tl altın oldu, kumbarada yaklaşık 240 tl birikti. ilk ay denemesi içi başarılı sayılırım değil mi
Şu gereksiz harcamaları da yapmayaydım iyiydi 250-300 tl gibi bir para daha kalmış olurdu.Neyse okul tatil oluyor masrafım da azalır çocuklar gidince
Diger topikte okumustum canim perde falan almissin olsun evine esya almissn sonucta gule gule kullan birikime devamm..2820 tl harcadım
Aa cok ilgincDun aksam bebise bez almıştım 21 tl ye gunu o kadarla kapattim
Sabah paketi actim
Bezin uzerinde bildiginiz sigara yanigi vardi
Hemen firmayi aradim
Paketi ve bezi saklayin kargoyla aldiracagiz gerekli incelemeyi yapip size dönecegiz dediler
Yetkili kisi de şaşırdı el degmeden paketleniyor diyeAa cok ilginciyi yapmisiniz