- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Bende artık kumbaranın karnını doyurmazsam rahatsız oluyorum :)Slmm
Birikime alistik bnce heleki burda bildirim yapinca dha bi hevesleniyor insan
Ama hedef koymak da şart!
Bugun evdeyim kizlar gunu 0
bitirmek istiyorummm
Bisey harcamayinca bozukta cikmiyo ya atamiyorum bu araBende artık kumbaranın karnını doyurmazsam rahatsız oluyorum :)
Yaz boyunca yola giden 600 tl yi direk kenara koyun o hiç yokmuş gibi.
Bende artık kumbaranın karnını doyurmazsam rahatsız oluyorum :)
Yaz dönemi o 600 tl olmuyor, ağustos eylül aylarında ekders ödemesi almıyoruz maaşımız 600 tl civarı düşüyor, bu yüzden o parayı zaten hiç saymıyorum. Bana birikim için sadece kk ödemesinden kalan para o da şuan 890 tl toplam. Onu ayırcam aynen, sonra da maaştan kalanı da üstüne eklicem işte.
Işte hislerime tercüman olan cümle
Öğrenciyken ara ara hırsa gelip iyi birikimler yaptım aslında ama o zaman ihtiyaçlar olunca harcandı gitti hep. Atandıktan sonra da kredilerimi falan anca kapadım, uzun zaman borç ödeyince birikim yapmayı hiç aklıma getirmedim ki temize çıkmam 2 yıl bile değil. Böyle böyle insan hesabını bilmekten uzaklaşıp boş harcamalara alışıyor
Ayyy masaAllah erkenmi dogdu benimkide 1 ay erken dogduDüzeltilmiş 3 buçuk aylık oldu.
1 buçuk ay erken doğdu ☺Ayyy masaAllah erkenmi dogdu benimkide 1 ay erken dogdu
ay benim oğlum da 1,5 ay erken doğmuştu.1 buçuk ay erken doğdu ☺
Sagolun hepimizinkini insallahay benim oğlum da 1,5 ay erken doğmuştu.
allah bağışlasın yavrunu.
Merhaba canim :)MERHABAA:)
ekonomi finas borsa bölümü takip edenlerdenim:)
birikim günlüğü bile takip ediyorum..
kumbaram var.. kuruşlari atiyorum her defasinda.
10 lirami saklamaya karar verdim.. :) perdesu alicaktim.. ayakkabi alicam.. btozpembe koltuk örtüsü... kum saat benzeri çay bardaklari:) orta boy kaseler vs vs.. baya isteklerim çok:)
borç bitmesine çok az kaldi inanki bitince kısıtmıycam.. ara vermeliyim birikim yapmaliyim dedim
inş olur:)
kavanozla kumbara yapabilirsin aliminyom folyo bantlardan sarin tamamen.. açilmiycak sekilde..:)Eki Görüntüle 1837820
Kizlar bu da bnim kumbaram
Bu ay aldim acilmayanlardan
Henuz 5.5 tl var icinde
Bakalim ne zaman dolacak
Canim nutellanin cam kavanozlarina ben baharat koydumARKADAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM:)
konunun yeri burasi mi bilmiyorum..
peripella ve nutella kavanozlari nabiyosunuz?
bence 15-20 tane kavanoz oldu.. atamadim ne yapmaliyim bilen varsa sölesin.
peripellada camli:) baharatlarim da var gerek yok:)Canim nutellanin cam kavanozlarina ben baharat koydum
Peripella bildigim kadariyla cam degil onuda buzluk icin kullanabilirsin plastikse..