birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

ARKADAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM:)
konunun yeri burasi mi bilmiyorum..
peripella ve nutella kavanozlari nabiyosunuz?
bence 15-20 tane kavanoz oldu.:KK51:. atamadim ne yapmaliyim bilen varsa sölesin.
Annem nutellanınki gibi cam kavanozları baharatta kullanıyor. Köye gidip gelirken kavanozlar çok işe yarıyor. Menemenlik yaparken filan. Domates sosu filan yapmaya. Ama eğer plastikse evde pek barındırmıyor onları. Mesela bir tane peripella kutusunda sarımsak koymuş camın yanında duruyor. Bir tane de düğmr koymak için ayırmış onlardan

Bir tanesini işyerinde bırak. Dışını kapla yada boya. İster kalemlik kullan ister kumbara niyetine.

Annem nutellanınki gibi cam kavanozları baharatta kullanıyor. Köye gidip gelirken kavanozlar çok işe yarıyor. Menemenlik yaparken filan. Domates sosu filan yapmaya. Ama eğer plastikse evde pek barındırmıyor onları. Mesela bir tane peripella kutusunda sarımsak koymuş camın yanında duruyor. Bir tane de düğmr koymak için ayırmış onlardan
işe giderken yemeklik kullaniyorum.. işe yariyor .
işyerinde kalemlik çok:) sabunluk düşünüyorum ama yapışkan kagit almam lazim islaninca çikmasin felan içini boyayan da var hangi marka bilmiyorum.
o kadar birikimişim ki..
salça kavanozlardan birtanesini kumbara yaptım aliminyum bantla kaplamişim. kapagi da para şekli kestim:) iyi oldu:) şimdilik baya doldu ne kadar oldu bilmem:) 5 aydir biriktiriyorum:)

işe giderken yemeklik kullaniyorum.. işe yariyor .
işyerinde kalemlik çok:) sabunluk düşünüyorum ama yapışkan kagit almam lazim islaninca çikmasin felan içini boyayan da var hangi marka bilmiyorum.
o kadar birikimişim ki..
salça kavanozlardan birtanesini kumbara yaptım aliminyum bantla kaplamişim. kapagi da para şekli kestim:) iyi oldu:) şimdilik baya doldu ne kadar oldu bilmem:) 5 aydir biriktiriyorum:)
buzluk için kullanabilirsin et suyu koyup dondurabilirsin yada buzlukta maydanoz doğrayıp dere otu vs.

Maydanozu yıkamadan salça kavanozlardan koyuyorum buzluga atmiyorum tabi. 2 hafta dayanabiliyo:) sogani hiç denemedim kokar diye korkuyorum valla:)
Ben çalıştığım için hemen hemen her şeyi buzluğa atıyorum soğanı doğrayıp maydanozu et suları hepsini buzluktan çıkarıp tencerede buluşturup yemek yapıyorum zaman yok çocuk iş ev derken yetmiyor zaman

Bugun annemlere geldim
Sagolsun babam gelip aldi
Dolmus parasi vermedim
Uzun bi aradan sonra
Gunu 0 harcamayla kapattım

Selam kızlar ben de bu aralar sınavlara çalışmaktan pek giremedim kaşla göz arasında 10 tl kumbaraya attım :)
Size bişey danışmak istiyorum
Erkek arkadaşımın kız yiğeni 1 yaşını doldurcak ona hediye almak istiyoruz şöyle kalıcı ilerde aklı erince bunu dayım almıştı diyebileceği bişey olsun istiyor.Sizce neler olabilir yardımcı olur musunuz :)

Selam kızlar ben de bu aralar sınavlara çalışmaktan pek giremedim kaşla göz arasında 10 tl kumbaraya attım :)
Erkek arkadaşımın kız yiğeni 1 yaşını doldurcak ona hediye almak istiyoruz şöyle kalıcı ilerde aklı erince bunu dayım almıştı diyebileceği bişey olsun istiyor.Sizce neler olabilir yardımcı olur musunuz :)
Cok zor bi soru ben bilemedim :)

yağmur sen çok istikrarlı gidiyorsun.Ben kumbaraya atıyordum ama aciliyetten kullanmak zorunda kaldım bankaya gidemedim.yaptığım alışverişleri not alıyordum şu günlerde nor almayı unuttum elecek ay daha düzenli olacak.Yinede çeyrek alacağım

yağmur sen çok istikrarlı gidiyorsun.Ben kumbaraya atıyordum ama aciliyetten kullanmak zorunda kaldım bankaya gidemedim.yaptığım alışverişleri not alıyordum şu günlerde nor almayı unuttum elecek ay daha düzenli olacak.Yinede çeyrek alacağım
Sagol canim istikrarli olmaya calisiyorum.
Bncede not al yada buraya yaz
Acilmayanlardan alsaydin keske bnde bu ay aldim acilmayanlardan yoksa bnde arada alip harciyordum :)

açılmyanlardan almıştım dayanamamayıp açmıştım canım.Bundan sonra bende dikkat edeceğim.bu ayın 15 inde tekrar başlayayım.:confused:

altın küpe kız çocuklarının çok hoşuna gider ben rahmetli babannemi sallanan küpe aldı diye hatırlayıp hala tebessüm ederim

X