• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Merhabaaa ne zamandan beri giremiyorum gelmişken yazayım :) Bu ay birikim az olacak gibi hesap etmedim ama bu ay eşimin yanına gittimmmm :KK36: Uçak masrafı yol otel ve askerlikten biraz uzaklaşsın diye bol bol yedik gezdik eğlendik ne kadar gitti hiç bilmiyorum ama hiç umrumda da değil :)

30Nisanda görüşmek üzere:KK36:

Merhabaaa ne zamandan beri giremiyorum gelmişken yazayım :) Bu ay birikim az olacak gibi hesap etmedim ama bu ay eşimin yanına gittimmmm :KK36: Uçak masrafı yol otel ve askerlikten biraz uzaklaşsın diye bol bol yedik gezdik eğlendik ne kadar gitti hiç bilmiyorum ama hiç umrumda da değil :)

30Nisanda görüşmek üzere:KK36:

Ohhh masallah canım benim

30 nisanda bildirim bekliyoruz artık senden ;)

bende dun kendıme kıyafet aldm bır ıkı prca 100 tl:)

bugün avmye gideceğim. ayakkabı ve birkaç tane kaliteli t-shirt alacağım. geçenm yıl normal yerlerden aldıklarımın resmen ağzı yüzü kaymış:KK53:

Bende bugün okula gidip gelcem yol parası dışında para harcamayı düşünmüyorum. İnşallah bir aksilik çıkmaz.
Ama hafta sonu çok yüklü bir kıyafet alışverişi yapıcam kışın kapandığım için hiç yazlık kıyafetim yok ve dün okula giderken piştim resmen biran önce hafta sonu olsada alışveriş yapsam modundayım.
Bu ay birikim falan zor görünüyor ya hadi hayırlısı bakalım

Ben de 3 lens solüsyon aldım 39 tl toplam

Annem Mikser Çırpıcı ucu kirilmis 25 tl o

7.küsür kargo ile onu gönderdim

2 adet yazlık şey aldim ince hirka ve bi üst bi de atlet toplam 40 tl civarı

Yol parası verdim

Market ugrasan mi uğramaSam mi emin değilim

Ben de 3 lens solüsyon aldım 39 tl toplam

Annem Mikser Çırpıcı ucu kirilmis 25 tl o

7.küsür kargo ile onu gönderdim

2 adet yazlık şey aldim ince hirka ve bi üst bi de atlet toplam 40 tl civarı

Yol parası verdim

Market ugrasan mi uğramaSam mi emin değilim

uğrama en az 20 tl... bende bu gün marketsizce eve gidicem... bu gün market yok bana....

bu ay kredi kartı da yok bana sadece faturaları karttan ödücem....karttan devam eden taksitler bitene kadar azmetmeliyim....

Selam kızlar. .bugün de masrafım 57.5 lira..market e uğradım birde kitap aldım. .daha yarın pazara gideceğim. .Bu aralar evde hiç yemek yapasim yok..

Kızlar bu gün çarşıya gittim jean aldım iki tane dönüşte kızıma birşeyler alayım dedim simit dünyası na girdim iki parça birşey aldım 25 tl yuh dedim içimden geri ve resim geldi valla önceden hiç takmazdim böyle şeyleri ama acıdım ya 25 tl lik malzeme alsam iki tepsi tatli yapardım kızıma bir hafta yer dik ya :KK11:

Bende bu ay biraz daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum ama dayanamadım bugün. Hamileyim birde. Canım tavuk döner istedi. Hani düşünmedim değil, tavuk alıp evde kendim yapsam diye ama sürekli bulantım ve baş dönmem var. İştewn çıktığım gibi yatıştayım. Eşime söyledim canım çekti diye. Gelirken alayım dedi :(

23.20 markete verdim bugünlük harcamam :)

Back