• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Dün akşam markete gittik 250 civarı tuttu camaris deterjani bulasik deterjani temizlik malzemeleri teneke yağ bakliyat kahvaltılı toz seker vs derken yükte hafif pahada ağır şeyler aldık :KK70: bugün oğlumun ignesini vurdurmaya hastsneye gidecem normale yuruyerek gidiyodum bugün rüzgar var dolmuşa binerim gidiş dönüş 3 tl yol parası ile gunu kapatmayı düşünüyorum bu aksilik çıkmazsa hepinize hayırlı pazarlar:KK53::KK54:

Biz bugun umarım hiç harcama yapmayız ama dün sağlık için verdik bi de koctas uğradık 60 tl de orada verdik...

Bizde dün alışverişe çıktık. .oglana spor ayakkabı bana bluz aldık ..fiyatlar özellikle iyi markaların şu ara çok yüksek geldi bana..bir bluz 199 lira..bende cotondan aldım. .35 liraya..dışarda yedik..markete de uğrayın bayagi harcadık. .pzt.den itibaren dikkat edeceğiz mecbur :KK66:

Sabah sabah 50 lira harcayıp geldim. Küçük kuzenime ve arkadaşıma açılmayan teneke kumbaralardan aldım 6 TL, 3 TL ağda, 40 TL de kent kartima yükledim. Kalan bozuk 1 lirayida kuzenin kumbarasına attım. Biriktirip kendine telefon alcakmis.
20 lirada kendi kumbarama attım. Yani toplamda 70 lira gitmiş oldu

Az önce 20 lirada annemin kentkartina yükledim yani bugün toplamda 90 lira gitti :mad:

dün market alışverişeri yapıldı 75 tl gitti..
tatil de toplamda bezncin harcama alışveriş derken 750-800 tl gitti..

ay sonu geliyor
maaşıma inşaallah son 6 gün :)

eşim ödemeler bu ay bitti, maaşına dokunmayız ceptekielrle geçiniriz dedi..
inşaallah öyle olur..
onun maaş 15 inde benim ki 1 inde yatıyor da :KK28:

bu ay nedense birikim yapamadım pek :/ kızlar size bişey danışcam 2,5 milyr kaart borcum var elımdekı parayla kart borcunu sıfırlamak mı mantıklı yoksa aylık takstılerı odeyerek bırıkım yapmakmı ?

bu ay nedense birikim yapamadım pek :/ kızlar size bişey danışcam 2,5 milyr kaart borcum var elımdekı parayla kart borcunu sıfırlamak mı mantıklı yoksa aylık takstılerı odeyerek bırıkım yapmakmı ?
Eğer elinde nakit varsa kart borcunu kapaman sonra birikime başlaman en mantıklısı. Çünkü karta sürekli bir faiz geliyor. Ve istemeden çok fazla para ödemiş oluyorsun. Bütün borcu bitirip sonra, borçsuz bir şekilde başlà bence

Bence elindeki birikimle kapat. Aylık takside bölersen onun üzerine o ayın faizi de grlicek çünkü. Bir kaç ay daha zorlar seni birikim konusunda.

Kızlar az önce kumbaramı patlattım.
925 TL
65 euro
100 norveç kronu çıktı. :rolleyes:
Yani 1100 TL falan olucak. Şimdi malum anneler günü geliyor. Ben bu parayla anneme bilezik alayım diyorum. Hem yatırımda olur. Ama üstüne ekleme yapabilmeme imkan yok, mecburen gramı düşük olacak. Bu yüzden kararsız kaldım. Gramı düşük olacağı için bu bilezik bize zarar ettirir mi ileride, bana bir fikir verin o_O

925 TL
65 euro
Yani 1100 TL falan olucak. Şimdi malum anneler günü geliyor. Ben bu parayla anneme bilezik alayım diyorum. Hem yatırımda olur. Ama üstüne ekleme yapabilmeme imkan yok, mecburen gramı düşük olacak. Bu yüzden kararsız kaldım. Gramı düşük olacağı için bu bilezik bize zarar ettirir mi ileride, bana bir fikir verin o_O
hayır ettırmez cnm

925 TL
65 euro
Hadi bakalım. .bencede bilezik alabilirsin şöyle pek zarar ettirmeyenlerden:KK9::KK9:

Bugünkü masrafim
5 lira dolmuş
10 lira köy sütü aldım yoğurt yapmak için ..şimdilik bu kadar..haftasonu çok harcadık bu hafta tasarruflu gitmeye karar verdim..

Back