- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsunBu sıralar parayı bankaya yatırmak yerine kumbaraya atıyorum az önce döviz kumbarama 7 Euro, diğer kumbarama da 429 TL attım.
Amin cnm sağolBereketli olsun
Eğer elinde nakit varsa kart borcunu kapaman sonra birikime başlaman en mantıklısı. Çünkü karta sürekli bir faiz geliyor. Ve istemeden çok fazla para ödemiş oluyorsun. Bütün borcu bitirip sonra, borçsuz bir şekilde başlà bencebu ay nedense birikim yapamadım pek :/ kızlar size bişey danışcam 2,5 milyr kaart borcum var elımdekı parayla kart borcunu sıfırlamak mı mantıklı yoksa aylık takstılerı odeyerek bırıkım yapmakmı ?
Bence elindeki birikimle kapat. Aylık takside bölersen onun üzerine o ayın faizi de grlicek çünkü. Bir kaç ay daha zorlar seni birikim konusunda.bu ay nedense birikim yapamadım pek :/ kızlar size bişey danışcam 2,5 milyr kaart borcum var elımdekı parayla kart borcunu sıfırlamak mı mantıklı yoksa aylık takstılerı odeyerek bırıkım yapmakmı ?
hayır ettırmez cnmKızlar az önce kumbaramı patlattım.
925 TL
65 euro
100 norveç kronu çıktı.
Yani 1100 TL falan olucak. Şimdi malum anneler günü geliyor. Ben bu parayla anneme bilezik alayım diyorum. Hem yatırımda olur. Ama üstüne ekleme yapabilmeme imkan yok, mecburen gramı düşük olacak. Bu yüzden kararsız kaldım. Gramı düşük olacağı için bu bilezik bize zarar ettirir mi ileride, bana bir fikir verin
Hadi bakalım. .bencede bilezik alabilirsin şöyle pek zarar ettirmeyenlerdenKızlar az önce kumbaramı patlattım.
925 TL
65 euro
100 norveç kronu çıktı.
Yani 1100 TL falan olucak. Şimdi malum anneler günü geliyor. Ben bu parayla anneme bilezik alayım diyorum. Hem yatırımda olur. Ama üstüne ekleme yapabilmeme imkan yok, mecburen gramı düşük olacak. Bu yüzden kararsız kaldım. Gramı düşük olacağı için bu bilezik bize zarar ettirir mi ileride, bana bir fikir verin