BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

mobilyayı düz beyaz yaptıracağım. perde ve halı da düz beyaz olursa çok çiğ durmaz mı?
nasıl olur acaba ya...[/QUOTE]

benim salonum beyaz,halısıda,hiç güzel durmuyo bence..halıyı çok paraya aldıydık yoksa bir gün tutmam değiştiririm
turkuazı yakıştırıyorum beyaza en çok ben

Aaaa hiç gümüş ya da Gold düşünmemiştim.
Yani 3 renk düşünmemiştim. Mor yaparsam gümüş aksesuar olabilir. Teşekkür ederim.
Bugün okula 5 lira ile gittim. 5 lira ile döndüm

ayy çok muhalefet yapmış gibi olucam şimdi ama benimde aksesuarlarım gold,apliklerim falan..benim hoşuma gitmiyo ne yalan söyleyim

eğer mutfak masrafımı 300 e düşürebilirsem en az 1000 lira atabilirim kenara
malesef benimde 1500 ve bende o kadar harcama nereye diye düşünmeden edemiyorum
dün 20,bugün 20 harcadım..20 de zulaya gitti.
geçen ayki birikimin 300 ünü dolara çevirmiştim..o 100 dolar pek heyecenlandırdı beni.artık her ay 100 dolar yapmak istiyorum.şimdilik hedefim bu

Aaaa hiç gümüş ya da Gold düşünmemiştim.
Yani 3 renk düşünmemiştim. Mor yaparsam gümüş aksesuar olabilir. Teşekkür ederim.
Bugün okula 5 lira ile gittim. 5 lira ile döndüm
instagramda oyasemi diye bi hesap var cnm bnde ilk onda gördüm çok modern bir evi var bir incele istersen

B bellma ben de çok çiğ olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim önerilerin için
sempatik_kiz Hesabı arattım ama gizli hesap. Tanımadığım kişiyi de takip etmek istemedim. Teşekkürler. Netten bakayım ben.

M maviduvar1 bu mutfak resmini beğenip telefona kaydetmişim kurcalarken buldum bence dediğim gibi salondada hoş olur (ay bu arada Mor rengi hiç sevmem :) )

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-04-21-45-35.png
    168,8 KB · Görüntüleme: 165
Ne yalan söyleyeyim yalnız olmadığıma sevindim. Geçen ay dikkat ettim biraz 1000 liraya düşürdüm ama bu ay ayın bitmesine daha 11 gün var ve 1000 lirayı buldu bile. Şu anda da bir sürü ihtiyaç var yarın da onları alacağım bakalım ne kadar daha harcayacagiz ay sonuna kadar.

Kızlar bukadar masrafa birikimde zorlanıyorum
Kira 900 tl
Faturalar 250 tl
Aidat ve tel faturaları 200 tl
Mutfak masrafi 1200_1500 arası
4 aylık bebeğim var eşim ben 3 kişiyiz yani
Calismiyorum tabiki

Ve eşimin sigara parası 300 tl

günaydın...bugün kuaföre gitmem lazım..bu kez kazıklanmadan çıkabilirsem iyi...neyseki market harcamam makul,şu anki tahmini tutar 15 i geçmez..tabi gün içinde değişmezse durum

merhaba hanımlar. :) kaç gündür girmiyorum doğru :) sınavlar yaklaştı onun için internete fazla vakit ayırmıyorum. :) dün gün bendeydi. gittim hemen bir çeyrek aldım. bu sıralar biraz fazla para atmam lazım kumbaraya. benden bu kadar. sevgiyle kalın.

Kolay gelsin canim

Merhaba kızlar
Bugün maaşımı aldım
Kredi kesilmiş kalanından tatil için birikime ayırdım bir çeyrek için ayırdım
A 101 de bingo sensitive mis kokulu çamaşırlar deterjanı aldım
Ilk kez bingo aldım hep Ariel alıyordum umarım hayal kırıklığı olmaz 18 tl,6 kg.
Çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz beyaz ve renklilerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…