Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinizziyi akşamlar hanımlar maşallahınız var hepinizin ben bugün sadece market ve fırına 80 küsür tl harcadım hayırlısı bakalım kredi kartlarımı ve faturaları bekliyorum bakalım nasıl gelicek ona göre bi hesap kitap yapcam artık
Bime gelmiş geçen hafta nescafe my cafe güzel diyorlar bilmiyorumbizde kahve makınesı aldk 460 tl :) ıcım acımazdı eskıden burası yuzunden ıcım acıdı
Ayyyy sen de bendensin...bizde kahve makınesı aldk 460 tl :) ıcım acımazdı eskıden burası yuzunden ıcım acıdı
Ayyyy sen de bendensin...
Benim de içim acımaya başladı artık birşey alınca...
Bakınız yukarıda anlattım
Bime gelmiş geçen hafta nescafe my cafe güzel diyorlar bilmiyorum
Taksitletim azalsın almayı istiyorum mutfağıma tv ve nescafe Kahve makınesı ama en erken ağustos gibi düşünüyorum
Hoşgeldinizz
Burası bağımlılık yapıyor
Çok da iyi oluyor ama.
Hep biriktirmek istiyor insan,biriktikçe harcamadıkça mutlu oluyorum ben.
Hep birlikte devam edelim
Canım ihtiyacın varmış. .iyi yapmışsın. .eski demiştin. .bizde seneye yaz taşinacagiz büyük ihtimal. .bende o zaman alacağım ..şimdi ne güzel mobilyalar varBen de kendimi pek pinti görmeye başladım nedense.
Oyyyy eskiden Nasıl alırdım ya. Şimdi bazen aldıklarımı düşünüyorum da oyyy delimiymişim ne?
Az önce sofrayı toplarken düşündüm. Acaba eylüle kadar birikim işine biraz ara mı versem.
Hem yaz geliyor. Planlarımız var gezmek istediğimiz yerler var. Hem de eve birşeyler yaptırıyorum.
Balkonlara dolap. 1500 tuttu
Yatak odası siparişi verdik. 4 bin tutacak. Perde halı derken 5.5 olur herhalde.
Duvar kağıdı 400.
Bunlara ödeme yapınca para koyamıyoruz kenara. Bu sefer de para biriktiremedik diye hem aldığım içime sinmiyor hem de mutsuz oluyorum...oyyyyy kafamda deli sorular
En iyisi eylüle kadar azıcık koyup ev için yaptırdıklarımızın parasını ödemek
Eylül de Allah'ın izniyle tekrar başlarız.
Kardesim annemlere yurtdışından hediye getirmişti. .gerçekten çok güzeldi..benim mutfağım küçük yoksa benimde aklımda. .bizde kahve makınesı aldk 460 tl :) ıcım acımazdı eskıden burası yuzunden ıcım acıdı
ben bu arcelıgın telvesınden aldm ck gzl kahvesı cnkuKardesim annemlere yurtdışından hediye getirmişti. .gerçekten çok güzeldi..benim mutfağım küçük yoksa benimde aklımda. .
Merhaba sonunda karar verebilmene sevindim :) Şimdiden hayırlı olsun :)buzmavileylak güle güle kullan. İşte orta yolu bulmak gerek. Eylüle kadar biraz ara verip sonra yine başlarım. Bu ay 2 gr altın ve 100 Euro alabileceğşm yine de. Sonuçta ben her ay 100 dolar alıyordum. Evin ihtiyacları için diye. Şimdi bu ödemeleri bitirene kadar almam olur biter
@yeliz209 ohhhh ne güzel Zaman geçirmişsiniz.
Evet gerçekten yıpranmıştı artık. İçşme de sindi.
Beyaz olacak takım. Sizce hangi renkle kombin yapayım. Bordo, mor yada turkuaz düşünüyorum.
Hayırlı ugurlu olsun :) beyazla her renk uyar ama ben mor u ayrı bir yakistiriyorumbuzmavileylak güle güle kullan. İşte orta yolu bulmak gerek. Eylüle kadar biraz ara verip sonra yine başlarım. Bu ay 2 gr altın ve 100 Euro alabileceğşm yine de. Sonuçta ben her ay 100 dolar alıyordum. Evin ihtiyacları için diye. Şimdi bu ödemeleri bitirene kadar almam olur biter
@yeliz209 ohhhh ne güzel Zaman geçirmişsiniz.
Evet gerçekten yıpranmıştı artık. İçşme de sindi.
Beyaz olacak takım. Sizce hangi renkle kombin yapayım. Bordo, mor yada turkuaz düşünüyorum.
Merhaba sonunda karar verebilmene sevindim :) Şimdiden hayırlı olsun :)
Bordo ve mor kişisel tercih tabii ki ama beni zamanla sıkar. Ama turkuaz ya da mavinin herhangi bir tonu çok güzel olur hem huzur veren bir renk hem de ileride mesela pembe bir yatak örtüsü serdiğinizde de kötü durmaz uyum içinde olur diye düşünüyorum. Mavi huydur bizde diyerek bitireyim o vakit :)
çok teşekkür ederim öneriler için.Hayırlı ugurlu olsun :) beyazla her renk uyar ama ben mor u ayrı bir yakistiriyorum
Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olsun inşallah.
Yazlık ihtiyaç listesi yaptım, bir siyah bir de kahverengi topuklu yazlık ayakkabı, beyaz çanta, birkaç tişört, birde şimdilik gözüme kestirdiğim iki tulum var onları istiyorum. Oğlum sürekli boy attığı için geçen sene ki kıyafetleri olmayacaktır, ona kıyafet alınması gerekiyor tabi. Eşimin fazla ihtiyacı yok geçen sene epey almıştık ama kızımın aklından neler geçiyor düşünmek bile istemiyorum:)
Cuma günü oğlumun mezuniyet için fotoğraf çekimi vardı 300 ona gitti, haftasonu gitar kursuna da 150, hafta da iki gün iş çıkışı eşimle kursa gidiyoruz mecburen dışarda yemek zorunda kalıyoruz, haftalık heralde 100 civarıda ona gidiyor. Bu ay mutfak masrafı da çok oldu. Aybaşına 11 gün var ama mutfak masrafı geçen aykini şimdiden geçti. Yemeğe misafirlerim oldu bu ay onun etkiside oldu tabi. Anlayacağınız bir türlü evde ki hesap çarşıya uymuyor bizde.
Arkadaşlar sizin aylık ortalama mutfak masrafınız manav, kasap, deterjan v.b. hepsi içinde ne kadar ve kaç kişisiniz öğrenebilir miyim, ben mi müsriflik yapıyorum görmek istiyorum.