• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

günaydın kızlar

çok teşekkür ederim öneriler için.
temmuz ağustosta ancak takılır. özellikle biz geciksin istiyoruz. boya falan yapılacak. halı perde bakılacak. şimdi uğraşmak istemiyorum onlarla.
renk konusunda kararsızım. daha çok var ama karar vereyim istiyorum. turkuaz aksesuar bulma açısından daha kolay bir renk. mor da yakışacak. netten biraz araştırmam lazım. bahsettiğim renklerde odalara bir göz atayım.

L Lili-yar bizim aylık market ve pazar harcamamız 500 tl civarı oluyor.

benım manav kasap market detertjan hepsı ıcınde aylık orrtalama 300 2 kişilik

Aynen canim bizde iki kisiyiz hersey dahil 300 tutuyo alisveris

Arkadaşlar biz 4 kişiyiz ve aylık mutfak masrafı 1000-1500 arası tutuyor ve sizinkilerle hemen hemen aynı şeyleri alıyorum. Öyle lüks sayılacak gıdalardan da almıyorum, bilmiyorum ki yaşadığım şehir mi çok pahalı, çünkü iki poşet şey alıyorum en az 150 tutuyor. Hele et falan varsa içinde 250-300 oluyor bu:KK43:

Bu arada sevgili M maviduvar1 yerinde olsam mobilya, perde ve halıları beyaz yada krem alırım, fon, yatak örtüsü ve aksesuarlarla da istediğim rengi katarım. Böyle olunca sıkıldıkça rengini değiştirebilirsin odanın.

Bu arada sevgili M maviduvar1 yerinde olsam mobilya, perde ve halıları beyaz yada krem alırım, fon, yatak örtüsü ve aksesuarlarla da istediğim rengi katarım. Böyle olunca sıkıldıkça rengini değiştirebilirsin odanın.

images-2.jpeg
Bnimki boyle

Cok dogru soyluyosun
Benim alacagim zaman beyaz yoktu bulundugum yerde
Keske bnde zamaninda acele etmeseydim beyaz alsaydim:KK12:

Arkadaşlar biz 4 kişiyiz ve aylık mutfak masrafı 1000-1500 arası tutuyor ve sizinkilerle hemen hemen aynı şeyleri alıyorum. Öyle lüks sayılacak gıdalardan da almıyorum, bilmiyorum ki yaşadığım şehir mi çok pahalı, çünkü iki poşet şey alıyorum en az 150 tutuyor. Hele et falan varsa içinde 250-300 oluyor bu:KK43:
canım mesela ne alıyorsun marketten yazsana

ben listeyle çıkıyorum markete. ay boyunca evde azalanları liste yapıyorum. listenin dışındaki reyonlara uğramadan kendimi dışarı atıyorum.
ürünleri en büyük boyda alıyorum. pahalı demeden. öyle daha çok bereketli oluyor. küçük küçük olunca hem daha pahalıya geliyor hem de çabuk bitiyor.

mobilyayı düz beyaz yaptıracağım. perde ve halı da düz beyaz olursa çok çiğ durmaz mı?
nasıl olur acaba ya...

ben listeyle çıkıyorum markete. ay boyunca evde azalanları liste yapıyorum. listenin dışındaki reyonlara uğramadan kendimi dışarı atıyorum.
ürünleri en büyük boyda alıyorum. pahalı demeden. öyle daha çok bereketli oluyor. küçük küçük olunca hem daha pahalıya geliyor hem de çabuk bitiyor.

mobilyayı düz beyaz yaptıracağım. perde ve halı da düz beyaz olursa çok çiğ durmaz mı?
nasıl olur acaba ya...
Bence o şekilde dediğiniz gibi çok çiğ durur.

Benim de mobilyam kırık beyaz. Tüllerim beyaz ama küçük pudra işlemeleri var Fon perdelerim pudra. Halım da pudralı.
Hepsi beyaz yorucu da aynı zamanda bence.

Perde ve halı ile renk katılmalı diye düşünüyorum

canım mesela ne alıyorsun marketten yazsana

Canım normal herkesin evinde olan şeyler alıyorum yani öyle pastırmalar, bademler, pahalı peynirler almıyorum. Hatta yarın markete gideceğim eksiklerin listesini yaptım, o zaman net neleri aldım ne kadar tuttu diye yazarım. Çünkü bakıyorum çok lükse kaçmadığım halde mutfak masrafı büyük bir kalem oluşturuyor.

nasıl olur acaba ya...

Örneğin perden beyaz olacak ama fonları mor, yatak örtün ve aksesuarların mor olacak yada istediğin başka bir renk. Çok güzel oluyor. Hatta yatak örtünü bile beyaz yapıp sadece üzerine bir tane mor kırlent harika bir görüntü oluşturuyor. Çok ferah ve iç açıcı:)

Bence o şekilde dediğiniz gibi çok çiğ durur.

Benim de mobilyam kırık beyaz. Tüllerim beyaz ama küçük pudra işlemeleri var Fon perdelerim pudra. Halım da pudralı.
Hepsi beyaz yorucu da aynı zamanda bence.

Perde ve halı ile renk katılmalı diye düşünüyorum

Örneğin perden beyaz olacak ama fonları mor, yatak örtün ve aksesuarların mor olacak yada istediğin başka bir renk. Çok güzel oluyor. Hatta yatak örtünü bile beyaz yapıp sadece üzerine bir tane mor kırlent harika bir görüntü oluşturuyor. Çok ferah ve iç açıcı:)
Teşekkürler kızlar
ben de şöyle düşündüm. örneğin mor diyelim. beyaz perde yaptıracağım. ya da içinde küçük mor işlemeleri olan beyaz perde. arkadaki storu mor olacak.
halıda mor beyaz olacak. yine morlu bi duvar kağıdı.
ay böyle düşününce heyecan yapıyorum ama daha çok var.
şimdiden yatak odam gözüme batmaya başladı bile.

Selam kızlar
Bugün son 5tlden 2,5tl harcadım
Ekmek 3soğan ve çikolatalı gofret
Son kalan param 2,5tl.
sempatik_kiz sempatik_kiz Bencede biz bu işi çözmeye başladık
Bu arada Onur'da Ariel 6 kg çamaşır deterjanı 21tl.Yarın bir paket almayı düşünüyorum stoklayayım (7tl indirime girmiş)

kızlar benide aranıza alır mısınız 10 yıldır calısıyorum tüp bebek felan derken butun yatırımımız gıttı suan bır araba kredısı ödüyoruz bırde kapatmam gereken eksıde olan bır maas hesabı var bırde gunum var ayda 100 tl ama hıc bırıkımım yok.eşim de araba kredisi var

Bugünkü harcamayla 4 TL onunda 3 TLSİNİ otobüs bu ekonomi olayını iyice çözmüş bulunmaktayım :KK49:
M maviduvar1 bn senin yerinde olsam sadece gümüş yada gold kullanarak renklendirirdim sanırım
Ama Beyaz Mor ve gümüş kombininide begenmistim
Aaaa hiç gümüş ya da Gold düşünmemiştim.
Yani 3 renk düşünmemiştim. Mor yaparsam gümüş aksesuar olabilir. Teşekkür ederim.
Bugün okula 5 lira ile gittim. 5 lira ile döndüm :KK49:

Back