BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Yıllardır ariel kullanıyorum beyaz ve renkliler için olanlarını. Bir kaç kez başka marka denedim ama istediğim sonucu alamadım. Domestosunda yeni bir ürünü çıkmış beyaz ve açık renkliler için leke çıkarıcı diye çok güzel yapıyor çamaşırları ondan da memnun kaldım.

Evet kızlar iş çıkışı markete uğradık aldıklarımız; süt, peynir, şampuan 2 tane, buzdolabı poşeti, bulaşık deterjanı, çay iki poşette sallama çay, Nutella ındirimdeydi 2 tane de ondan aldım, kaymak, peçete, kaşar, küçük boylarından nescafe ve süt tozu, traş jeli bir kaç tanede çikolata aldım ve 226 tuttu. Görüldüğü gibi ne detarjan var ne et var. Yani benim ayı 1000 liranın altında bitirmem pek mümkün görünmüyor. İnanın asgari ücretliler nasil geçiniyor diye düşünmeden edemiyorum. Allah yardımcıları olsun...

Baya fazla tutmuss
Aldiklarini okurken en fazla 150 dir diye dusundum 226 deyince sasirdim

Kizlar ben berekete çok inanırım. Bizim paranın bereketi yok. Yıllar içersinde onu anladım. Hak hukuku bilen, aile büyüklerine maddi manevi görevlerini fazlasıyla yapan, mümkün olduğunca sadaka vermeye çalışan insanlarız. Ama neden bilmiyorum bir bereketsizlik var para konusunda. Bununla ilgili tavsiye alabilirim, sizce bereketi neler artırır, nelere dikkat etmemiz gerekir?

Cnm acaba aldığın marketlermi pahalı

L Lili-yar bu aldıklarının 226 TL tutması gerçekten çok ilginç. Büyük paketlerde mi aldın. Ondan mı bu kadar tuttu acaba.
Bereket için ben her gün vakıa suresi okuyorum. Faydası olduğuna da inanıyorum.
Ayrıca namaz kılınan ev de çok bereketli oluyor.

A101, bim, şok gibi marketlerden almıyorum. Buranın yöresel marketlerinden yada migrostan alıyorum. Fiyat farkı olabilir aralarında ama aylık 300-500 olacak kadar değildir heralde canım bilemiyorum ki...
Migros çok pahalı cnm ya bn geçen yaz migrosda çalışıyordum kasiyer olarak ama alışverişi asla oradan yapmıyorum çünkü başka marketlerde yarı fiyatina

A101, bim, şok gibi marketlerden almıyorum. Buranın yöresel marketlerinden yada migrostan alıyorum. Fiyat farkı olabilir aralarında ama aylık 300-500 olacak kadar değildir heralde canım bilemiyorum ki...

Canım Migros gerçekten pahalı ben hiç gitmem aradaki fark 1 2 tl değil 5 tl oynadığı oluyor dusunsene:)

Yok canım cabuk bozulacak şeyleri fazla almıyorum çünkü gündüz evde kimse olmuyor sadece akşamları ve haftasonları evde bişeyler yiyoruz böyle olduğu halde mutfak masrafı bu kadar çok. Evde olsak birde tüm maaşı markete dökeriz heralde:)
Bende namaz kılıyorum bir süredir de vakıa süresini okumaya çalışıyorum. Ama eşim maalesef namaz kılmıyor. İnsallah bereketimiz artar canım, teşekkür ederim...

Migros çok pahalı cnm ya bn geçen yaz migrosda çalışıyordum kasiyer olarak ama alışverişi asla oradan yapmıyorum çünkü başka marketlerde yarı fiyatina

Canım Migros gerçekten pahalı ben hiç gitmem aradaki fark 1 2 tl değil 5 tl oynadığı oluyor dusunsene:)
O kadar farkediyor mu gercekten
Benim biraz market gezmem gerekiyor anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…