Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa hiç gümüş ya da Gold düşünmemiştim.
Yani 3 renk düşünmemiştim. Mor yaparsam gümüş aksesuar olabilir. Teşekkür ederim.
Bugün okula 5 lira ile gittim. 5 lira ile döndüm
instagramda oyasemi diye bi hesap var cnm bnde ilk onda gördüm çok modern bir evi var bir incele istersenAaaa hiç gümüş ya da Gold düşünmemiştim.
Yani 3 renk düşünmemiştim. Mor yaparsam gümüş aksesuar olabilir. Teşekkür ederim.
Bugün okula 5 lira ile gittim. 5 lira ile döndüm
Çok teşekkür ederim canımM maviduvar1 bu mutfak resmini beğenip telefona kaydetmişim kurcalarken buldum bence dediğim gibi salondada hoş olur (ay bu arada Mor rengi hiç sevmem :) )
Ne yalan söyleyeyim yalnız olmadığıma sevindim. Geçen ay dikkat ettim biraz 1000 liraya düşürdüm ama bu ay ayın bitmesine daha 11 gün var ve 1000 lirayı buldu bile. Şu anda da bir sürü ihtiyaç var yarın da onları alacağım bakalım ne kadar daha harcayacagiz ay sonuna kadar.eğer mutfak masrafımı 300 e düşürebilirsem en az 1000 lira atabilirim kenara
malesef benimde 1500 ve bende o kadar harcama nereye diye düşünmeden edemiyorum
dün 20,bugün 20 harcadım..20 de zulaya gitti.
geçen ayki birikimin 300 ünü dolara çevirmiştim..o 100 dolar pek heyecenlandırdı beni.artık her ay 100 dolar yapmak istiyorum.şimdilik hedefim bu
Esiniz sigarayi biraksa keske 300 tl az para degilVe eşimin sigara parası 300 tl
Kolay gelsin canimmerhaba hanımlar. :) kaç gündür girmiyorum doğru :) sınavlar yaklaştı onun için internete fazla vakit ayırmıyorum. :) dün gün bendeydi. gittim hemen bir çeyrek aldım. bu sıralar biraz fazla para atmam lazım kumbaraya. benden bu kadar. sevgiyle kalın.