- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
Keşke ama bırakmıyorEsiniz sigarayi biraksa keske 300 tl az para degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke ama bırakmıyorEsiniz sigarayi biraksa keske 300 tl az para degil
Iste tam benim evim hersey fazlaca alınıp yapılıyor ve tabiki atılıyor çünkü 2 kişiyiz bozuluyor suan çöpümde tavuk ve kurabiyeler var çok üzülüyorumbirde ziyankar olmamak lazım sanırım..dikkat ettim ne kadaar çok çöp çıkarsa bizim evden o kadar rızkımız daralıyo sanki bizimde
Iste tam benim evim hersey fazlaca alınıp yapılıyor ve tabiki atılıyor çünkü 2 kişiyiz bozuluyor suan çöpümde tavuk ve kurabiyeler var çok üzülüyorum
evet ya çok güzel şeyler var. beyaz ve kombin yapacağım rengin karışımı birşeyler düşünüyorum.M maviduvar1 bence halıyı perdeyi renkli al..
aksesuarları da..
odaya hava katsın...
çok güzel aksesuarlar da var vallaa.
Bunu bnde merak ediyorum ?kızlar elımdekı parayı altına cevıreyım mı
Dalgalı seyrediyor su an alınabilir benceBunu bnde merak ediyorum ?
Esime birikimi soyledim birsey gorunce hemen sunu bunu alalim diyo
Daha duser mi ki altin
Benim gorumcem biri 12 gram takmisti biri 17 gramdün çeyrek 181 tl idi :)
düşmüş biraz..
kızlar sizce görümceme kaç gr altın takabilirz bilezik olarak?
Benim gorumcem biri 12 gram takmisti biri 17 gram
Canım kendini fazla zorlama, elinden ne kadarı geliyorsa o kadar tak. Bizde başkalarına gelince çok ince düşünürüz, herkesin herşeyine koşarız, oğlum sünnet oldu amcaları bile altını bırak küçük bir hediye bile almadılar. Ama Allah'da herkesin gönlüne göre veriyor tabi, orası da ayrı:)yani sanırım 12 gr takacağım ben de ..
bebek öncesi hazırlıklar fazlasıylsa masraf olacağı için çok fazla gr alamayacağım ki o takmamıştı bile
bize :)
Canım kendini fazla zorlama, elinden ne kadarı geliyorsa o kadar tak. Bizde başkalarına gelince çok ince düşünürüz, herkesin herşeyine koşarız, oğlum sünnet oldu amcaları bile altını bırak küçük bir hediye bile almadılar. Ama Allah'da herkesin gönlüne göre veriyor tabi, orası da ayrı:)