BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ne desem bilemedim ki şimdi :)

Ama o durum öyle şimdi ne zaman sıkışsa sende vardır diye düşünecek :) :)

o pek sıkışmaz,yada benim paramı almaz sıkışsada ama ben sıkıştığımda sende vardır deyiverir.
gerçi sağı soluda belli değilki adamın,bakarsın bi 100 dolarda çıkarıp veriverir al buda benden diye..kestiremiyorumda şimdi:)adamda yeni karşılaştı sayılır tutumlu karısıyla

günaydın arkadaşlar

dün bildirim yapmayan tüm arkadaşları listeden çıkardım

listeye girmek isteyen arkadaşlar her ayın 31inde bildirim yaptıklarında listeye dahil edeceğim

ben hiç birikim yapamadım yesa

yine harcama yine harcama offf offf

artık nisan ayınabağladım tüm umutları

Bugün hurc almaya gidecem bazanin altı çok karışık kisliklari kaldırıp yazkiklari cikaracam aranızda Vakumlu hurc kullanan var mı hiç kullanışlı oluyor mu kıyafet koyacam sadece içine uygunsa ondan alabilirim

Ben kullanıyordum ama bir müddet sonra kendiliğinden hava alıp tekrar şişmeye başladı bu yüzden vazgeçtim

mart ılk ayımda bu toppıkte nısan 2. ayım :) bakalım nısanda daha dıkkatlı olmaya calıscam bugun bu ayın 31 ıne kadar ekstra olarak kucuk bı bozuk para cuzdanı yaptım kendıme elıme egecen butun bozuklukları ıcıne atcam bakalım 1 ayda kac tl olcak :) ayrıca altın bırıktırmek ıcınde bı kese aldm ıcıne attm altın alamadıgım bırıkımlerıde altın alana kadar bankada tutcam altın parası olunca gıdıp altın alcam smdılık kendımce boyle bı duzen kuruyorum

Seneye kızım 1.sınıfa başlayacak. .bizim mahalledeki okul güzel ama yarım gün..etut bakıyoruz ama onlarda 550 den başlıyor. .Üstelik ordan oraya çok yorulur..zayıf cacık kızım benim..Özel okulların erken kayıt ücretlerine bakacağız birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…