- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
ne güzel oldu böyle değilmi...insan daha bir motive oluyo.
yesa emeğine sağlık..benimde nisan hedefim 500 olsun o zaman.400 ü yapan 500 üde yapar heralde..
Canim bni de eklermisin cok heveslendim masallah cok guzel birikim yapmissiniz
Canim bni de eklermisin cok heveslendim masallah cok guzel birikim yapmissiniz
Bu ay kenara bisey atamamistim
Beklemedigim bi yerden para geldi 600 tl.
Kizlar siz napiyosunuz tl olarak mi kaliyo yoksa bilezik falan yapiyomusunuz
Bnde bilezik dusunuyorum dedigin gibi biraz dussun de bakim modellerealtın düştüğü an altına yatıracağız canım biz
altın hesabına :)
Ben Allaha emanetim canım o konuda. Altın dolar ne yapabileceksem onu yapıyorum. Nakit kalsa harcıyorum ben. Az olup dolar da yapsam beni tutuyor sonuçta. :)Canim bni de eklermisin cok heveslendim masallah cok guzel birikim yapmissiniz
Bu ay kenara bisey atamamistim
Beklemedigim bi yerden para geldi 600 tl.
Kizlar siz napiyosunuz tl olarak mi kaliyo yoksa bilezik falan yapiyomusunuz
:))Sen tam borsanin icindesin canimBen Allaha emanetim canım o konuda. Altın dolar ne yapabileceksem onu yapıyorum. Nakit kalsa harcıyorum ben. Az olup dolar da yapsam beni tutuyor sonuçta. :)
Kuyumcular onu normal gram altında pek takmıyoe 22 ayarmış 24 ayarmış... Ama bizezikte durum nedir bilmiyorum.:))Sen tam borsanin icindesin canim
Iyi yapiyon vala hepsinden ..
Bisey sorcam simdi 22 ayar 102-103 tl
24 ayar 112 tl yaziyo nette.
Bilezik dusunuyorum grami 102 tl mi oluyor
Anladim canimKuyumcular onu normal gram altında pek takmıyoe 22 ayarmış 24 ayarmış... Ama bizezikte durum nedir bilmiyorum.
Gün bende idi bu ayda ondan canım yoksa her ay imkansız 3000classı tebrik ödüyoruz ödülü ona veriyoruz bu ay:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?