• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

günaydın, yoğun geçiyo günler benim için bu ara..gecede olsa okuyorum aslında ama yazamıyorum epeydir.
yesa yesa yukarda arkadaşların birikimlerini okuyunca,ben söylemesemmi acaba:KK33:(maşallah hanımlar,bereketli olsun birikimleriniz)
.400 lira biriktirmişim ben bu ay..bu kadarınıda beklemiyodum aslında ben.sürpriz oldu banada:KK70:

aa bes ide yazıyomuyuz..118+118 ikide bes ödüyorum bende.200dü toplamda aslında ama acık fazlalaştırmışlar

ikisini de ekledim canım benim :KK19:

yesa yesa tablo çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Bi de benim hedefi değiştirip 10 bin biriktirmek yazsak olur mu Can'ım

hemen değiştiriyorum :KK49:

canım bu bırıkım tablosu mesela hem para hem altın yazıyosunz ya mesela atıyorum 190 tl bırıktırdım 1 ceyrek aldım gıbımı :)

aynen canım benim :KK49:

benim adım listede yok ama bende 1500 tl biriktirdim

hedefin nedir canım :KK73:

Günaydın yesacım ben de 78 tl biriktirdim:KK51:hedem her ay bi çeyrek almakdı ama olsun iki ayda bir de alabilirim:KK66:

hemen ekliyorum canım :KK200:

ŞİMDİLİK SON HALİ

HAYDİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRR

deneme asıl.png

benim de aklımın yarısı kalsın böyle diyor.
diğer yarısı da 16 senedir kullanıyorsun. değiştir. iyi gelir diyor. para bu ödenir gider diyor.
mobilyamın rengi kahve halım da öyle. perdem de krem renkete ama resmen içim kararıyor artık. şöyle bembeyaz birşeyler yaptırmak istiyorum.
ancak mobilyam yıpransa da çok sağlam. ona da kıyamıyorum. kafam da deli sorular...

yayla evi ya da yazlık ev olsaydı oraya transfer edebilirsin diyecek idim :)
yakın birinin ihtiyacı varsa olabilir
ya da evi yananlar muhtaç olan insanlar bulabilirsen verirsin hem hayır hem de kaliteli şey boşa gitmemiş olur..

benim yatak odam da bembeyaz içim ferahlıyor inan..
ışıl ışıl...

ikisini de ekledim canım benim :KK19:

hemen değiştiriyorum :KK49:

aynen canım benim :KK49:

hedefin nedir canım :KK73:

hemen ekliyorum canım :KK200:
ben daha önceden yazmıştım temmuz 15 ile birlikte 9000 tl biriktirmek şuan toplam birikimim 2200 tl benim geçen aydanda birkitirdiğim

yayla evi ya da yazlık ev olsaydı oraya transfer edebilirsin diyecek idim :)
yakın birinin ihtiyacı varsa olabilir
ya da evi yananlar muhtaç olan insanlar bulabilirsen verirsin hem hayır hem de kaliteli şey boşa gitmemiş olur..

benim yatak odam da bembeyaz içim ferahlıyor inan..
ışıl ışıl...
aslında annemlerin hem yaylada hem de sahilde evleri var ama bu takım orada kullanıcak gibi değil.
bi yaptırmaya karar vereyim de verecek insan da çıkar allahın izniyle..
yok benim içim çok kararıyor ya... kahve odaya girince

aslında annemlerin hem yaylada hem de sahilde evleri var ama bu takım orada kullanıcak gibi değil.
bi yaptırmaya karar vereyim de verecek insan da çıkar allahın izniyle..
yok benim içim çok kararıyor ya... kahve odaya girince

tamamdır papatyacım :)
en kararını ver
değişim başlasın :)
oh mis..
ben de heyecanlandım :)

siz bir ay içindemi 3000 tl biriktirdiniz maşallah

canım çift maaş bi de borcumuz yok Allaha şükür (arabanın sigortası kaskosu ve kış lastiği haricinde)

ev peşinatı biriktirip ev almaya çalışıyoruz, şu an sanki 3000 tl lik ev kredimiz varmış gibi davranıyoruz

bu ay hedefe ulaştık aralığa kadar inşallah böyle devam eder...

aralıkta durumlara bakacağız belki ev alırız :)

canım çift maaş bi de borcumuz yok Allaha şükür (araba sigorta kasko ve kış lastiği haricinde)

ev peşinatı biriktirip ev almaya çalışıyoruz, şu an sanki 3000 tl lik ev kredimiz varmış gibi davranıyoruz

bu ay hedefe ulaştık aralığa kadar inşallah böyle devam eder...

aralıkta durumlara bakacağız belki ev alırız :)
allah bereketnini artırsın güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin siz ne iş yapıyorunuz bende çalışıyorum eşimde çalışıyor çok şükür maaş iyi ama borç çok bizde üstelik birde arada birşiy yok 40000 bin borç krediye düğn yapmıştık bilmiyorduk bazı şeyleri saçmaladık işte 9000 binde arada borç 1750 tl krediye gidiyor masrafımız çok bizim ama akıllandım ben kendi maaşımdan atıcım artıkk 1500 heray

allah bereketnini artırsın güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin siz ne iş yapıyorunuz bende çalışıyorum eşimde çalışıyor çok şükür maaş iyi ama borç çok bizde üstelik birde arada birşiy yok 40000 bin borç krediye düğn yapmıştık bilmiyorduk bazı şeyleri saçmaladık işte 9000 binde arada borç 1750 tl krediye gidiyor masrafımız çok bizim ama akıllandım ben kendi maaşımdan atıcım artıkk 1500 heray

canım Allaha şükür biz düğün borcunu ve eşimin 10 bin'e yakın kyk borcunu bitirdik.. düğün yaparken de aşırıya hiç kaçmadık, arabayı da kredi ile almayınca böyle oldu (eski arabayı sattık üzerine altınlar)

canım bi de maaş yatar yatmaz parayı kenara ayırınca oluyor bence

ay bitip eldekini kenara atınca olmuyor maalesef

sen her ay 1500 atarsan 1750 de kredi 3250 atmış gibi sayarsın kendini süper olur :KK68:

canım Allaha şükür biz düğün borcunu ve eşimin 10 bin'e yakın kyk borcunu bitirdik.. düğün yaparken de aşırıya hiç kaçmadık, arabayı da kredi ile almayınca böyle oldu (eski arabayı sattık üzerine altınlar)

canım bi de maaş yatar yatmaz parayı kenara ayırınca oluyor bence

ay bitip eldekini kenara atınca olmuyor maalesef

sen her ay 1500 atarsan 1750 de kredi 3250 atmış gibi sayarsın kendini süper olur :KK68:
öyle yapıyorum bende ayırıyorum parayı kendimi ona göre ayarlıyorum 150 tl param kaldı ay sonunu nasıl getiririm bilmiyorum ama o paraya hiç dokunmuyorum güzal oluyor insan tadına varınca

Ooo maşallah hepiniz çok güzel birikmler yaomissiniz çok güzel
Bes dediğiniz ne oliyo onu anlamadım :KK14:
Nisan hedefim 1 çeyrek 1 yarim almak çeyreği aldım yarım için 100 tl var üstünü 1 ay içinde tamamlamak hedefim
Hadi bagalim :KK68:
Biraz kendimi salmistim sizin birikimleri okuyunca tekrar gaza geldim yazan elleriniz dert görmesin :KK19:

Ooo maşallah hepiniz çok güzel birikmler yaomissiniz çok güzel
Bes dediğiniz ne oliyo onu anlamadım :KK14:
Nisan hedefim 1 çeyrek 1 yarim almak çeyreği aldım yarım için 100 tl var üstünü 1 ay içinde tamamlamak hedefim
Hadi bagalim :KK68:
Biraz kendimi salmistim sizin birikimleri okuyunca tekrar gaza geldim yazan elleriniz dert görmesin :KK19:

Bes bireysel emeklilik canım benim:)

Benim de yatak Odam kahverengi.bende seneye yaz degistirecegim planımda var..seneye yaz tasinacagiz büyük ihtimalle ..o yüzden seneye erteledim..

birikim yaparken kendimizi bogmamak herseyden kısmamak ıcınn ne yapabılırız :) buyuk esyalar ve masraflardan kacınabılır ancak kucuk kucuk seyler alıp buyuk paralar yerıne hem alma hıssımızı koreltmıs oluruz hemde tasarruf etmıs olluruz dıye dusunuyorum sız neler yapıyorsunuz

Back