• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

iyi akşamlar...bende bugün sigara,roka ve maydonoz,zeytin aldım..bozuklar oğluşun,20 lirada benim zulama gitti..:KK59:
@yagmur559 valla bize 40 gelse eşim eve takla ata ata gelir.hiçbir faturam insaflı gelmedi bugüne kadar.burada okuduğum kadarıylada öyle aman aman elektrik,su harcamam,ısınmam...niye böyle bende anlamıyorum..:KK14:
bu arada nisan ayında 200+45+50 ödeme,240+100 de gelecek param var varo_O

iyi akşamlar...bende bugün sigara,roka ve maydonoz,zeytin aldım..bozuklar oğluşun,20 lirada benim zulama gitti..:KK59:
@yagmur559 valla bize 40 gelse eşim eve takla ata ata gelir.hiçbir faturam insaflı gelmedi bugüne kadar.burada okuduğum kadarıylada öyle aman aman elektrik,su harcamam,ısınmam...niye böyle bende anlamıyorum..:KK14:
bu arada nisan ayında 200+45+50 ödeme,240+100 de gelecek param var varo_O
Demekki iyi bilmem bna cok geliyo :KK12:

Markete gittim salatalik ve çilek ve çikolata aldım 8 tl verdim çay içtim biyerde 1.5 tl de ona verdim ha bide kendime 2 tane tayt aldım tane 5 liradan 10 tl de ona verdim

Misafir gelecekti..hazır birseyler aldım. .20 lira tuttu. Normalde evde hazırlarim ama temizlik yaptım. .belim çok ağrıdı. Nasıl olsa evde yapsamda aynı masraf..onlarda pasta getirmiş. .bol bol yetti hersey..

Nohut ıslattım. Yarın haşlayıp dolaba atacağım. Eşim tarhananın içinde seviyor.
Sabah kahvaltısı için közlenmiş kırmızı biber çıkardım.
Akşam yemeğine yine dondurucudan taze fasülye ve kuşbaşı et çıracağım. donduruxuyu boşaltsana kadar pazardan taZe sebze almayı düşünmüyorum.

Mutlu pazarlar birikimci güzeller
Bugün evdeyim ve dışarı çıkmayacağız Böylece para harcama da yok
Zaten Son 5tl miz kaldı harçlık Ayın beşine kadar..

biz bugün sadece iki ekmek ile kapatacağız sanırım :)

Back