BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Merhaba, ben de sonunda kızıma bir vadeli hesap açabildim.. :)
250tl koydum şimdilik...
Birde onun 1. doğum günü var.. Biraz para harcadıkçç Ama bebek kıyafetleri cidden pahalı.. Anlam veremedik buna..
1yaş elbisesi beğendik bir yerde, yani el kadar elbise 324 tl dediler.. Yavaşça uzaklaştık ordan
Sonra başka bir yerden 100tl ye bulduk dedik bu ucuz heralde.. aldık artık.. Ama ben nedense kızım için para harcarken çok rahatım.. Hatta mutlu oluyorum ona bir şeyler aldıkça.. Hatta diyorum en iyisi olsun..
Halbuki derler çocuğun yediği helal giydiği haram diye ama işte artık...

canım lcw den ben üstü full küçük küçük güllerden altı da hafif kabartmalı tüllerden oluşan neon pembesi bir elbise almıştım 12- 18 ay arası.. normal fiyatı pahalıydı ama lcw nin outlet i varmış 16 tl ye aldım kuzenimin bebeği için...

Merhaba sevgili tutumlu kk hanımları bende katılmak istiyorum aranıza maalesef ben para biriktirme, parasını doğru kullanma değerlendirme konusunda çok beceriksizim çocukluğumdan beri 7 yıldır çalışıyorum memurum ancak kenarda köşede hiçbir birikimim yok sadece babam ev aldı 5 yıl önce 10 bin tl kadar destek olabildim öğrenim kredisi ve ailemin borçlarını ödedim 15 bin tl ye yakın ve ayrıca 15 bin tl kadarlık da çeyiz alışverişi yaptım ancak birikim yapmayı hayatım boyunca hiç başaramadım ben ancak birşey alır sonra onu öderim ya da gereksiz bir sürü sürü ıvır zıvıra para harcarım ve de kredi kartlarım alır başını giderrr bu kez çok kararlıyım öncelikli hedefim maaş kartımı eksilerden kurtarmak ve yıl sonuna kadar kredi kartımı temizlemek bu arada her ay en az bir çeyrek alıp kenara koymak ve yine yıl sonuna doğru da bes e başlamak veee 3_4 yılın sonunda ev peşinatı için gereken parayı biriktirmiş olmak işte benim hedefim bu allah utandırmasın hiçbirimizi

Güle güle giyin Pıtırcık. .nice güzel yılları olsun insallah..zaten bu yaşlarda doğumgününe insan ozeniyor.

Yine iyi yapmışsın birseyler..bende buralara takılıyorum .bilincleniyorum..olmazsa direkt maaşından ayirirsin bişeyler. .ödüyor gibi yaparsın. .

Yine iyi yapmışsın birseyler..bende buralara takılıyorum .bilincleniyorum..olmazsa direkt maaşından ayirirsin bişeyler. .ödüyor gibi yaparsın. .

haklısın canım bende motivasyonum artar burdaki kızlardan heveslenirim diye daha çok vakit geçirmeye başladım burda hedefim önce taksitlerimi bitirmek ve maaş kartımı eksilerden kurtarmak tahminen 6 aya hiçbir borcum kalmaz o arada küçük küçük birikim yapmak sonra çıtayı yükselticem allahın izniyle ayda en az 1 tam altın yapmaya başlarım diye umuyorum yıl sonuna doğru bu ay bakalım neler yapabilcem acemiliğimi çabuk atlatırım inşallah

bayanlar giymediğiniz kıyafetleriniz varsa bana yollarmısınz.bu dönemler alacak durumum yok.beden 38 kapalı degilim özelden msj atın

Labne peynir, kaymak tam tahıllı ekmek bi tanede beyaz ekmek aldım bimden 12.5 TL tuttu. Kalan 2.5 TLyide kumbaraya attım.
Nakit olarak elimde 35 TL kaldı onunla 15 gün idare etmem lazım yoksa birikimden cekmem gerekecek kentkartim dolu yemeklerimi ve suyuda evden götürürsem inşallah yapabilirim

Mutfağıma duvar kağıdı sipariş ettim. 400 tuttu önce pişman oldum. Be gerek vardı şimdi diye. Ama uzun zamandır istiyordum zaten. Belki 2 senedir söylüyordum. . Sürekli kıs kıs nereye kadar değil mi?

Mutfağıma duvar kağıdı sipariş ettim. 400 tuttu önce pişman oldum. Be gerek vardı şimdi diye. Ama uzun zamandır istiyordum zaten. Belki 2 senedir söylüyordum. . Sürekli kıs kıs nereye kadar değil mi?

güle güle kullan canım

Merhaba hanimlar
Daha maasi almadan bugun 36 tl baydimm
Elektrik faturamda 40 gelmis
Hic bisey de acmiyom yahu ne bu boyle
25 anca harciyoz 40 geliyo
Size yine iyi geliyor biz 100 -150 arası ödüyoruz evde sadece annem ve ben varız aksam yemek yedikten sonra ışıklar kapalı bir şekilde uzanır genelde ikimizde telefonla yada tablet de birseyler izliyoruz 1 aydır 2 kere anca TV acmisizdir bulaşık makineside çamaşır makinesi de haftada 2 kere çalışıyor klima ütü fırın hiç kullanmıyoruz fişe takılı hiç birşey bırakıyorum fırının fişi bile çekili yani ocağı çakmakla yakıyoruz düşün artık ayy söyleyince gene sinirlendim

Aa cokmus gercekten bizde iki kisiyiz inan 40 bile fazla 25 anca 150 cok fazlaymiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…