• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Bugünkü masraf
Oglumu doktora götürdüm
Boğaz İltihabı olmuş
30 lira ilaç
Kizin kreşine hikaye kitabı 2.75
Market
11 lira

şu an için son hali arkadaşlar

Adsız.jpg

şu an için son hali arkadaşlar

Eki Görüntüle 1806336
Canim bni de eklermisin cok heveslendim masallah cok guzel birikim yapmissiniz:KK49:
Bu ay kenara bisey atamamistim
Beklemedigim bi yerden para geldi 600 tl.
Kizlar siz napiyosunuz tl olarak mi kaliyo yoksa bilezik falan yapiyomusunuz:KK64:

Canim bni de eklermisin cok heveslendim masallah cok guzel birikim yapmissiniz:KK49:
Kizlar siz napiyosunuz tl olarak mi kaliyo yoksa bilezik falan yapiyomusunuz:KK64:

altın düştüğü an altına yatıracağız canım biz

altın hesabına :)

Ben Allaha emanetim canım o konuda. Altın dolar ne yapabileceksem onu yapıyorum. Nakit kalsa harcıyorum ben. Az olup dolar da yapsam beni tutuyor sonuçta. :)

Ben Allaha emanetim canım o konuda. Altın dolar ne yapabileceksem onu yapıyorum. Nakit kalsa harcıyorum ben. Az olup dolar da yapsam beni tutuyor sonuçta. :)
:))Sen tam borsanin icindesin canim
Iyi yapiyon vala hepsinden ..
Bisey sorcam simdi 22 ayar 102-103 tl
24 ayar 112 tl yaziyo nette.
Bilezik dusunuyorum grami 102 tl mi oluyor

:))Sen tam borsanin icindesin canim
Iyi yapiyon vala hepsinden ..
Bisey sorcam simdi 22 ayar 102-103 tl
24 ayar 112 tl yaziyo nette.
Bilezik dusunuyorum grami 102 tl mi oluyor
Kuyumcular onu normal gram altında pek takmıyoe 22 ayarmış 24 ayarmış... Ama bizezikte durum nedir bilmiyorum.

Bugün hiç para harcamadım
Kumbaraya da hiç para gitmedi

Çok pis sakata geldim he sabah sabah..eşim sabah paralarını sayarken bikaç dolar vardı. Verdim 300 ü aldım 100 dolar(15lira para üstü verdi ama)
Pis pis gülmeye başlayınca kandırıldım falan sandım ama adam zaten onu bana bırakacakmış . Boşuna paradan oldum iyimi
Hayır bide inanamadı o kadar paramın olduğunada,artık hep param var sanacak. Lafta hep diyorum biriktircem falan ama somut olarak ilk kez şahit oluyo kendileri:)

Back